بیماری‌های روانی و خطر سکته مغزی در جوانان

دویچه وله: محققان می‌گویند، افراد زیر ۴۰ سال با بیماری‌های روانی در معرض خطر بیشتری برای حمله قلبی و سکته مغزی روبرو هستند.

به ‌نوشته سی‌ان‌ان؛ مطالعه‌ای که روز دوشنبه در مجله اروپایی قلب‌و‌عروق منتشر شد، داده‌های سلامت بیش از ۶.۵ میلیون نفر را بررسی کرد.

افراد شرکت‌کننده در این مطالعه بین ۲۰ تا ۳۹ سال سن داشتند. طبق این مطالعه، حدود ۱۳ درصد از شرکت‌کنندگان دارای نوعی اختلال روانی شامل بی‌خوابی، اضطراب، افسردگی، اختلال جسمانی، اختلال استرس پس از سانحه، اختلال مصرف مواد، اختلالات خوردن، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی یا اختلال شخصیت بودند.

محققان به این نتیجه رسیدند که شرکت‌کنندگان دارای هرگونه اختلال سلامت روانی در مقایسه با افراد با سلامت روانی، ۵۸ درصد بیشتر احتمال تجربه انفارکتوس میوکارد را داشتند و ۴۲ درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی بودند.

محققان کالج پزشکی دانشگاه ملی سئول خاطرنشان کردند که از هر هشت نفر در رده سنی ۲۰ تا ۳۹ سال، یک نفر دارای نوعی اختلال روانی از جمله افسردگی، اضطراب و بی‌خوابی است.

آنها تاکید کردند: «یافته‌ها نشان می‌دهد که این افراد باید به‌طور منظم تحت معاینات سلامت روان قرار گیرند و در صورت لزوم دارو دریافت کنند تا از سکته قلبی و سکته مغزی در آنها جلوگیری شود.»

این مطالعه نشان داد که ارتباط بین بیماری‌های روانی و مشکلات سلامت جسمانی به‌دلیل عوامل بیولوژیکی مانند التهاب و عدم تعادل هورمونی است که می‌تواند ناشی از استرس مزمن و سایر شرایط سلامت روان باشد.

استرس می‌تواند باعث اختلال در عملکرد سیستم عصبی خودمختار و ترشح هورمون‌هایی مانند کورتیزول شود. این روند منجر به افزایش فشار خون می‌شود، اما همچنین می‌تواند تغییرات فیزیولوژیکی دیگری را در طول زمان ایجاد کند که بر رگ‌های خونی تأثیر می‌گذارد، از جمله افزایش استرس اکسیداتیو که باعث ایجاد آترواسکلروز و بیماری قلبی می‌شود.
+3
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.