یورونیوز: سازمان جهانی بهداشت تخمین میزند که مقاومت بدن انسان در برابر آنتیبیوتیکها تا سال ۲۰۵۰ میلادی سالانه جان ۱۰ میلیون نفر را خواهد گرفت.
دانشمندان بر این باور هستند که نوعی باکتری در میان موهای بدن تنبلهای کاستاریکا زندگی میکند که میتواند به بشر برای مقابله با «ابرباکتریها» و کشف آنتیبیوتیک جدید کمک کند.
تنبلها پستاندارانی هستند که در جنگلهای استوایی آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی زندگی میکنند. به گفته پژوهشگران در میان موهای بدن تنبلها تعداد زیادی از حشرات، جلبکها، قارچ و باکتریها یافت میشود. با این حال تنبلها به شکل شگفتانگیزی در برابر انواع عفونتها مقاوم هستند.
محققان با بررسی موهای بدن تنبلهای دو انگشتی و سه انگشتی به احتمال وجود نوعی باکتری که تولیدکننده آنتیبیوتیک است پی بردند که فضای زندگی حشرات، جلبکها، قارچها و باکتریهای موجود را کنترل میکند.
به گفته دانشمندان این باکتری با قابلیت تولید نوعی آنتیبیوتیک مانع از گسترش انواع خاصی از حشرات، جلبکها یا باکتریها در میان موهای بدن تنبل میشود.
نتیجه تحقیق پژوهشگران درباره فضای زندگی جانوارن در موهای بدن تنبلها در نشریه میکروبشناسی محیطی منتشر شده است. به گفته آنها همچنان تا تشخیص امکان استفاده از موهای بدن تنبلها برای کمک به درمان انسان راه درازی در پیش است.
سوءاستفاده از آنتیبیوتیکها باعث شده است تا مقاومت میکروبی در برابر این داروها افزایش یابد. به این ترتیب گروهی از بیماریها که پیش از این با برخی از انواع آنتیبیوتیک درمان میشدند دیگر با این داروها قابل درمان نیستند.
سازمان جهانی بهداشت تخمین میزند که مقاومت بدن انسان در برابر آنتیبیوتیکها تا سال ۲۰۵۰ میلادی سالانه جان ۱۰ میلیون نفر را خواهد گرفت.
تنبلها یکی از نمادهای کشور کاستاریکا در آمریکای مرکزی هستند. این حیوان هر سال تعداد زیادی از گردشگران را به این کشور میکشاند.
+3
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.