۶۵ نفر مدعی «امام مهدی» بودن مقتدی صدر در عراق بازداشت شدند

ساختمان شورای عالی قضایی عراقالعربیه: دادگاه منطقه الکرخ در عراق اعلام کرد 65 نفر از گروهی به نام «اصحاب القضیه» که ادعا کردند مقتدی صدر، رهبر جریان صدر امام مهدی بوده و باعث ترویج افکار فتنه‌گرایانه و مخل امنیت عمومی بودند، بازداشت شدند.

دادگاه الکرخ، جمعه 25 فروردین در بیانیه‌ای تاکید کرد که بازداشت این افراد طی هماهنگی با سازمان امنیت کشور به عنوان نهاد مسئول در این پرونده انجام شده است.

این اقدام در حالی است که طی روزهای گذشته در ویدیویی، یک روحانی هوادار مقتدی صدر از کارزار گسترده برای «بیعت با امام مهدی» سخن گفت و تصریح کرد که «با صدر بیعت می‌کنیم و او را امام مهدی موعود اعلام و از وی حمایت مطلق خواهیم کرد.»

پس از انتشار این ویدیو، رهبر جریان صدر اعلام کرد فعالیت جریان خود را برای مدت یک سال به‌دلیل آن چه «افراد مسئله‌دار» و برخی «مفسدان» دانست، متوقف خواهد کرد.

مقتدی صدر صبح جمعه در صفحه توییتر خود نوشت که نمی‌توان ادعای اصلاح‌طلبی در عراق داشت اما همزمان شاهد فساد در جریان خود بود و قادر به اصلاح جریان متبوع خویش نبود.

اندکی پیش از سخنان مقتدی صدر، صالح محمد العراقی، معروف به «وزیر صدر» اعلام کرد که رهبر جریان صدر به اعتکاف خود در مسجد کوفه به‌دلیل مخالفتش با ادعاهای جریان «اصحاب القضیه» پایان داده است.

صدر پیشتر هم در اوت 2022 پس از هجوم هوادارانش به برخی نهادهای دولتی و تصرف پارلمان عراق، اعلام کرده بود که از فعالیت سیاسی کناره‌گیری می‌کند.

پیش از این نیز رهبر جریان صدر در فوریه 2014 کناره‌گیری از فعالیت سیاسی، تعطیلی همه دفاتر جریان خود و قطع رابطه با فراکسیون پارلمانی مرتبط با جریان خویش را اعلام کرده بود.
+13
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۸
    خوش باور - تهران، ایران
    بخاطر اینکه امام زمان اصلی در ایران نشسته است ، در حمام منصوری این منصب به او داده شد در حالیکه زیر قرار داشت و می گفت بیشتر بده توش....
    5
    11
    یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    من هم را به این 65 نفر به افزاید حاضرم سوگندبخورم مقتدا صدر صددرصد امام زمان است اگر مقتدا امام زماننیست پس کی امام زمان هست ؟
    0
    0
    یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    پن هم موافقم امام زنان(یا زمان) استپن تمام عکرش مثل اسلاف بیمسرفش پوزس تو خشتک زنان مردک اخوند ،مردارپرست و صیغه زاده هم هست پس بازد امام زمان باشد‌ یا مهدی مادر کنی
    0
    0
    دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.