خطر ابتلای بزرگسالان بالای ۴۰ سال به بیماری قلبی پنهان

آترواسکلروز عروق کرونر، بیشتر به‌عنوان بیماری عروق کرونر قلب یا بیماری ایسکمیک قلب شناخته می‌شود.دویچه وله: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بسیاری از بزرگسالان ممکن است علائم اولیه بیماری قلبی را داشته باشند حتی اگر هیچ علامتی از خود نشان ندهند.

به‌نوشته نشریه پزشکی Healthline؛ محققان مرکز قلب در دانشگاه کپنهاگ با مطالعه‌ای بر روی بیش از ۹ هزار فرد بالای ۴۰ سال دریافتند که ۴۶ درصد از این افراد، بیماری قلبی ندارند، اما مبتلا به آترواسکلروز عروق کرونر هستند، یک نوع بیماری قلبی بدون علائم که با افزایش ۸ برابری خطر حمله قلبی همراه است. شرکت‌کنندگان بااستفاده از آنژیوگرافی توموگرافی کامپیوتری (CTA) برای تشخیص آترواسکلروز عروق کرونری ارزیابی شده بودند.

این مطالعه در مجله Annals of Internal Medicine، مجله کالج پزشکان آمریکا منتشر شده است.

به‌گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) این بیماری در اثر تجمع پلاک در دیواره رگ‌هایی که خون را به قلب می‌رسانند، ایجاد می‌شود. این تجمع پلاک می‌تواند منجر به حمله قلبی شود. علائم آترواسکلروز عروق کرونر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

فشار یا درد در قفسه سینه، تنگی نفس و حالت تهوع و سوزش سر دل و مشکلات هضم.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند بیش از ۵۰ سال است که بیماری انسدادی عروق کرونر یکی از علل کلیدی افزایش خطر بیماری قلبی در نظر گرفته شده است.

به‌گفته آن‌ها، مشکلات قلبی ممکن است در سنین پایین، سال‌ها قبل از ایجاد بیماری بالینی ایجاد شود. بنابراین، تشخیص زودهنگام باید بخش کلیدی درمان مشکلات قلبی باشد. درحال‌حاضر تلاش‌هایی برای بهبود تشخیص زودهنگام در بیماری‌های قلبی وجود دارد و یکی از آن‌ها دریافت DNA از خون است.

در سال ۲۰۱۹، حدود ۱۷.۹ میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر بیماری‌های قلبی‌-عروقی جان خود را از دست دادند که ۸۵ درصد از این مرگ‌ومیرها به سکته مغزی و انفارکتوس میوکارد مربوط می‌شود که به‌عنوان حمله قلبی نیز شناخته می‌شود.

چندین عامل خطر قابل تغییر برای حمله قلبی وجود دارد، از جمله سیگار کشیدن، فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی و همچنین برخی از عوامل خطر غیرقابل کنترل، از جمله سابقه خانوادگی و ژن‌ها.
+13
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.