لهستان برای تحویل کل جت‌های «میگ ۲۹» خود به اوکراین اعلام آمادگی کرد

العربیه: آندری دودا، رئیس جمهوری لهستان، اعلام کرد که کشورش آماده است تا «در آینده» کل ناوگان جنگنده‌های «میگ 29 » ساخت شوروی خود را به اوکراین تحویل دهد.

دودا چهارشنبه 16 فروردین، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود، گفت که لهستان که قبلاً 8 جنگنده «میگ-29 » به اوکراین داده بود، به زودی 6 فروند دیگر را نیز ارسال خواهد کرد.

او تاکید کرد: «لهستان در آینده آماده خواهد بود کل ناوگان جنگنده «میگ 29» خود بالغ بر حدود سی فروند را به اوکراین تحویل دهد».

دودا افزود که این موضوع «در گرو توافق با متحدان» لهستان در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی«ناتو»، است.

رئیس جمهوری لهستان گفت: «ورشو برای واگذاری این ناوگان به اوکراین، نیاز به چراغ سبز دارد، زیرا جنگنده‌های «میگ 29 » که هنوز در اختیار نیروی هوایی لهستان است، «با استانداردهای ناتو به ویژه در مورد سیستم‌های ارتباطی و توانایی انجام ماموریت‌های رصد در حریم هوایی این پیمان، همساز شده‌اند.»
جنگنده‌های کره‌ای و آمریکایی
او افزود که کشورش در آینده قابل پیش‌بینی به جنگنده‌های «میگ 29» نیاز خواهد داشت، اما با دریافت جنگنده‌های جدید «FA- 50» کره جنوبی و «اف-35» آمریکایی، می‌تواند جنگنده‌های قدیمی خود را به کییف تحویل دهد.

پیش‌بینی می‌شود که لهستان اولین جنگنده از 50 فروند « FA- 50» را تا پایان سال 2023 دریافت کند، در حالی که اولین جنگنده از 32 فروند «اف-35» را در اوایل سال آینده دریافت خواهد کرد.
+55
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    hitman01 - استوکهلم، سوئد
    همه دارن از جنگ اکراین سود می برن . آمریکا و نروژ دارن نفت و گاز خودشون رو چند برابر می فروشن و کارخونه های سلاح آمریکایی فروش شون چند برابر شده. کشور های شرق اروپا هم تجهیزات قراضه خودشون را برای گرفتن سلاح های جدید مجانی به اکراین می فرستن. این میگ ها در مقابل سوخو های ۳۵ کار زیادی نمی تونن انجام بدن. این رو خود اکراین گفته. این وسط مردم و کشور اکراین هست که هرروز نابودتر میشه‌.
    1
    20
    ‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.