تعریف و تمجید بیش از حد ایرنا از خواننده ای که قبلا وی را «خواننده مبتذل زیر زمینی» خوانده بود

 آرمین زارعی یا نام هنری «آرمین۲ای‌اف‌ام» اولین کنسرت‌اش را در تهران برگزار کرد.صدای آمریکا: ارگان اطلاع رسانی رسمی دولت، خبرگزاری ایرنا، در گزارشی روز شنبه با تعریف و تمجید از آرمین زارعی معروف به «آرمین ۲ای‌ف‌ام خواننده‌ای با سبک تلفیقی گفت: «جامعه نیاز به چنین موسیقی دارد.»

آرمین زارعی یا «آرمین ۲ای‌ف‌ام»، یکی از خوانندگانی است که در طی چند سال فعالیتش نتوانسته بود مجوز وزارت ارشاد را برای برگزاری کنسرت بگیرد. به گزارش رسانه‌های ایران، آرمین زارعی مجوز رسمی‌اش را به تازگی گرفته است. او سالیان زیادی به صورت یک خواننده زیر زمینی به فعالیت خود ادامه می‌داد.

در مهرماه سال ۱۳۹۸ وقتی خبرهایی منتشر شد که آرمین زارعی در صف انتظار کسب مجوز فعالیت در وزارت ارشاد دولت قبلی است، رسانه‌هایی همچون کیهان و مشرق‌نیوز که به نهادهای امنیتی وابسته هستند، این اقدام را «پروژه‌های جریان مافیای موسیقی» نامیدند.

در این روزها که وزارت ارشاد دولت ابراهیم رئیسی به دنبال تشویق گروه‌های موسیقی برای اجرای کنسرت و «عادی‌سازی» اوضاع است، آرمین زارعی که پیش از این او را «یک خواننده زیرزمینی مبتذلِ» نامیده بودند نیز توانست با مجوز دولت نخستین اجرای رسمی خود را در سالن میلاد برگزار کند. این اجرا و فروش ۸ هزار بلیط برای علاقمندان او باعث شد که جمهوری اسلامی که همیشه با موسیقی و آلات موسیقی رویکردی محدود کننده داشته این خواننده را مورد «تشویق» قرار دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده کنسرت این خواننده جوان توانست در ۴ سانس ۸ هزار بلیط بفروشد.

روزنامه «هم‌میهن» وابسته به حزب کارگزاران سازندگی در توییتی به نقل از ایرنا نوشت: «این که ۸ هزار مخاطب در تمام طول مدت ۴ اجرای آرمین زارعی، بدون هیچ محرک بیرونی، یک‌نفس، خواننده و آهنگ‌هایش را تشویق می‌کنند، نشان از سطح بالای نیازمندی آن‌ها به این جنس از کار در فضای موسیقی دارد.»

بنابر همین گزارش‌ها، برآوردها بر این است که فروش ۸ هزار بلیط برای دیدن اجرای این خواننده توانسته است ارزشی بیش از۳ میلیارد تومان داشته باشد که به گفته خبرگزاری دولت ایرنا «این جای خوشحالی» دارد.

خبرگزاری دولت ابراهیم رئیسی در توصیف و تمجید از کنسرت آرمین ۲ای‌ف‌ام نوشت: «این سرمایه، در داخل کشور ریخته شده و این‌طور نبوده که هواداران این خواننده مجبور باشند چند برابر این هزینه را صرف کنند تا برای تماشای اجرای زنده، به کشورهای همسایه رفته و پول را در جیب اقتصاد رقبای منطقه‌ای کشور بریزند.»

حوزه موسیقی ایران سالهاست که به‌ دلیل‌ اهرم‌های فشار از سوی حکومت در تنگنا قرار گرفته است. حذف نوازندگان و خوانندگان زن بنا به احکام شرعی طی ۴۳ سال، برچیده شدن ابزار و الات موسیقی در برنامه‌های تلویزیونی، توقف اجراها به‌دلیل ایام عزاداری محرم و صفر، لغو پی‌در‌پی کنسرت‌های «مجوز دار» با دخالت نهادهای مذهبی و امنیتی و این اواخر به دلیل‌ اعتراضات سراسری باعث شد که کنسرت‌های موسیقی رو به افول رفته و حکومت فشار اقتصادی زیادی را متحمل شود. این فشارها به حدی بود که متولیان وزارت ارشاد از خوانندگان خواستند «بدون هیچگونه معذوریتی بروی صحنه بروند.»

پیش‌تر روزنامه دولت ادعا کرده بود که لغو کنسرت‌ها روزانه ۲۰ میلیارد زیان وارد کرده است.‌ حالا پس از چند ماه تحریم و متحمل شدن فشار اقتصادی بر بدنه حکومت، اجرای برخی از خوانندگان نسل جوان که هیچگاه مورد قبول حاکمیت نبودند توانسته فضایی را ایجاد کند رسانه‌های حکومتی از آنها «تمجید» و قدردانی کنند.
+6
رأی دهید
-44

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    این رژیم و عوامل و دستگاه تبلیغ و مِدیاش اونقدر پست و خوار و ذلیل و وقیح و متعفن هستند که اگر همین الان نتانیاهو و بایدن از این رژیم تعریف و تمجید کنند و بگن تا به امروز ما در اشتباه بودیم و این رژیم دموکرات ترین و مردمی ترین حکومت دنیاست ، کُل رژیم شروع و ستایش و تعریف و تمجید از این دو میکنند !!!!
    4
    25
    یکشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.