ایران اینترنشنال: انتقامجویی جمهوری اسلامی از خانوادههای معترضان ادامه دارد. خواهر مجیدرضا رهنورد، معترض اعدامشده در مشهد از ادامه تحصیل در دانشگاه منع شده است. فاطمه حیدری، خواهر جواد حیدری که به دست نیروهای حکومتی در قزوین کشته شد نیز خبر داده از محل کار خود اخراج شده است.
فاطمه حیدری ۲۷ اسفند در توییتی نوشت: «کارمند دولت بودم. چند روز پیش نامهای بهدستم رسید که اخراجم کردهاند. همین قدر حقیر و بدبختید. کارم را که هیچ، زندگیام را میدهم تا انتقام خون برادرم را بگیرم و دادخواهش باشم. کارمند نمونه سال قبل، کارمند تقدیر و تشویقشده تابستان امسال (کسب رتبه برترکشور) وعاقبت کارمند اخراجی زمستان ...» بر اساس اعلام حساب ۱۵۰۰ تصویر، به خواهر مجید رهنورد هم گفتهاند حق ورود به دانشگاه را ندارد و اخراج شده است.
سه ماه پس از اعدام این معترض، جمهوری اسلامی خانواده او را با هدف انتقامجویی هدف آزار و اذیت قرار داده است. مجیدرضا رهنورد معترض ۲۳ سالهای بود که روز ۲۸ آبان در مشهد بازداشت و ۲۳ روز بعد به اتهام محاربه اعدام شد.
پس از اعدام این معترض، گزارشهایی از فشار و آزار و اذیت خانواده او منتشر شد؛ از جمله پلمب شدن مغازه کیف و کفشفروشی، شکستن پنجرههای خانه محل سکونت خانواده و علامتگذاری و شعارنویسی علیه مجیدرضا روی دیوارهای ساختمان.
بر اساس این گزارشها، خانواده مجیدرضا رهنورد در سه ماه گذشته مورد اذیت و آزار شبانهروزی بسیجیها و لباس شخصیهای حکومت قرار داشتهاند.
در جدیدترین این آزارها، خواهر مجیدرضا رهنورد از حضور در کلاسهای درس دانشگاه منع شده است.
جمهوری اسلامی پیش از این نیز با زیر پا گذاشتن اصل شخصی بودن جرایم و مجازاتها یا همان اصل فردی بودن مسوولیت کیفری، خانواده و نزدیکان مخالفان خود را نیز تحت فشار و محرومیت از خدمات عمومی قرار داده است.
پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، زهرا باکری، خواهر «شهیدان مهدی و حمید باکری»، در نامهای سرگشاده که با عنوان «واکنش به تداوم بیحرمتیهای برخی محافل صاحب قدرت به همسران باکریها» منتشر شد، از توهینهایی گفت که به دلیل مخالفت با جمهوری اسلامی نثار او و خانوادهاش شده است.
او در این نامه با اشاره به این که اکنون خانواده زندانیان جمهوری اسلامی «حق ندارند» از احوال زندانی خود باخبر باشند و وضعیت بد آنها را در زندان بازگو کنند، یادآور شد: «در زمان رژیم شاهنشاهی که برادر بزرگم اعدام شد و برادر دیگرم در زندان بود، ما و مردمی چون ما این حق را داشتیم که با حقوقدانان و نمایندگان سازمان عفو بینالملل و ... دیدار و در مورد زندانیان خود گفتوگو کنیم.»
زهرا باکری همچنین از برگزاری آزادانه مراسم ختم، هفتم و چهلم برادر اعدام شدهاش یاد کرد و گفت: «چند ماه بعد از اعدام برادرم من در آموزش و پرورش استخدام رسمی شدم، خواهر کوچکترم در راس مدیریت آموزشگاه عالی آموزش و پرورش استخدام شد، برادرم مهدی در کنکور دانشگاه پذیرفته شد و نظام شاهنشاهی هیچگونه مزاحمتی برای ما ایجاد نکرد.»
به گفته او در زمان حکومت محمدرضا شاه، با آنکه مخالفان «خرابکار» نامیده میشدند اما کسی «جسارت» نمیکرد به خانواده فرد زندانی یا اعدامی توهین کند؛ اتفاقی که در دوره جمهوری اسلامی به وفور رخ میدهد.
یکی از رایجترین اقدامات جمهوری اسلامی برای آزار رساندن به زندانیان و خانوادههای آنها، تبعید و انتقال آنان به زندان شهرهای دور از محل اقامت خانواده است؛ اقدامی که به گفته حقوقدانان در راستای «مجازات خانواده مخالفان حکومت» است.
+51
رأی دهید
-19
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
ای لعنت بر پدر و مادرتون با این ظلمی که مرتکب میشین و پایانی هم نداره !! یقیناً بعد از مدتی هم برای هر دو یکی یه پرونده مسخره با همون عناوین مسخره و بند تومبانی همیشگی ( همکاری با دشمن متخاصم ، تبلیغ علیه نظام مفعول و تشویش اذهان عمومی وووو ) درست میکنند و میگیرن میندازنشون تو زندان !! تو اون ریش شیپیشوت سگ .... ضحاکعلی با این بساطی که واسه مردم و مملکت درست کردی !!
6
42
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۵
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
1:می دانستید که پوست دستش اول سوزاندند تا تاتو شیر و خورشید را از بین ببرند ؟ بعد شکستند بعد به دار اویختند. کسی نمیدانس. در تمامی سایتها ۵۷ اتی از شهید راه انقلاب زن زندگی آزادی نامیده شد. تا بیرون آمد. شیوه فکری چگونه بود. جوانی پاک صادق. ورزشکار بدون کوچکترین فساد فکری .نه در زمان شاه وجود داشت نه میدانست شیوه فکری ما ۵۷ اتی چیست ؟. تنها گناه او این بود.که به عقیده ۵۷ اتی اعتقاد نداشت. منبع او نه "اینجا رادیو مردم از باکو" بود. نه روزنامه مریم. نه روزنامه فرخ. نه حکمتی . نه بازرگان . شاید هم میخواند. نمیدانم ولی دگم نبود. منبع دیگری هم داشت. و بر طبق این شیوه فکری یک تصمیم گرفت. نتیجه آن را هم با کمال میل به گردن گرفت. چگونه از او انتقام گرفتند.؟ یک روز بعد از اینکه بیرون آمد تاتو او در روی دست چه بود.اسمش را از همه سایتها حذف کردند. در سایت دیگری خواندم حتی تا آنجا پیش رفتند که نوشتند. " شهید شدن این قبول نیست. سلطنت طلب بود . شاید به اشتباه در خیابان آمده و به اشتباه تیر خورده." آش آنقدر شور شد که حتا آشپز هم درک کرد و بعد از یک روز آن را بر داشتند.
6
28
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۵
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
2:.چه رنجی کشیدم بعد از خواندن این مطلب؟ یک شیوه فکری تا چه اندازه میتوند با جرثومه فساد بشری آمیخته باشد که چنین چیزی را مدعی شوی ؟ "اعدام این قبول نیست چون سلطنت طلب است." چقدر عقده ،چقدر نفرت. چقدر انسان ستیزی باید در خون شما وجود تا قادر به چنین جمله باشید ؟ من که هزار بار آن فحاش سلطنت طلب نادان را ترجیح میدهم که از نادانی یقه مسیح را میگیرد و میگوید "بگو جاوید شاه بگو جاوید شاه". نادان است زمان را درک نکرده .غصه ایران قدیم را میخورد.ضرر به خودش میزند. ولی خود را وارث گلسرخی ،حنیف نژاد مصدق سیاکل بدانی بعد مدعی اعدام این قبول نیست ؟ به من ثابت کنید .کدام فحاش تر است ؟ فحاشی حتما باید بردن نام عضو تناسلی باشد؟ یا خواهر و مادر ؟. معنی abstractions در فارسی نمیدانم. قادر به abstractions نیستیم. خوب بد.جنایت. اشتباه خیانت. فقط یک ریشه دارد آسان .خدا یا استالین ما همیشه بینا است. همه راه اشتباه ما یا جنایت ما فقط یک ریشه دارند ۹۱ سال اندیشه فاسد. بی دلیل نیست که اعدام این جوان قبول نیست و حساب نمیشود
5
23
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
تقدیم به بوگندوهای توده ای و چپهای بی هویت و اشغالهایی که از فرط حقارت و بدبختی و پست فطرتی خودشون میگن ساواک چنین وچنان کرد. زمان اون خدا بیامرز حتی پست ترین و وطنفروشترین انگل اجتمال مثل توله صیغهایی چون نواب صفوی یا توده ایها اگر مردار میشدند یا تویله میشدند کسی جرات نداشت کوچکترین توهینی به خانواده یا نزدیکانشان بکند. ولی در مملکت عدل علی و امام خیالی زمان عدالت به کجی چنگال علی و حق هم از مادر انان خیالی زمان هرزه تر است
4
31
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۳
Mostafa_123 - اوسلو، نروژ
با حکومتی طرف هستیم که به مردمش به شکل یک اجتماعِ انسانی نگاه نمیکنه. این حکومت به مردمش مثل نگاه یک شرکت بیزنسی به کارمندانش هست. یک شرکت تعدادی رو به استخدام خودش درمیاره و این افراد فقط در صورتی باقی خواهند ماند که طبق منافع شرکت عمل کنند. متاسفانه رهبرهای کشورهای جهان سوم هنوز نفهمیدند که اجتماع با یک شرکت بیزینسی فرق داره و در یک جامعه هرچقدر تعداد افکار گوناگون بیشتر باشه اون جامعه پتانسیل بیشتری برای پیشرفت به رهبرانش میده. الان ببینید بجای اینکه مردم ایران طرفدار رهبرشون باشند هر روز برای رهبر و مسئولین آرزوی مرگ و بدبختی میکنند و خوب نتیجش میشه همینی که میبینید. ارزش ارز ملی در حد پشگل، ارزش پاسپورت ملی در حد پهن و خط فقر و تورم همچنان در حال شخم زدن امید و آرزوهای مردم. متاسفم برای این همه حماقت
4
26
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۳
paksan - ایران، ایران
رژیم دیکتاتوری منفور یعنی این. رهنورد قهرمان ملی هستش و حکومت همه جوره میترسه ازش. یاد خاطره خواهر شهید باکری افتادم که گفت برادرش در زمان شاه اعدام شد ولی هم خودش و هم برادر دیگه اش راحت توانستند استخدام بشوند . تفاوت دیو و فرشته اینجاهاست در اعمال و رفتارهاست نه در شعارها و ظاهر خداپرست این فاسدها. دوستان این خبر باید خوب بگیره تا به صدر بیاد. آدم گیج میشه بعضی خبرها روخوب بده یا بد.
19
17
شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.