قانون جدید بریتانیا برای جلوگیری از ورود مهاجران


دولت بریتانیا طرح مهاجرتی جدیدی به منظور کاهش عبور غیرقانونی پناهجویان با قایق از کانال مانش به سوی خاک بریتانیا را به پارلمان این کشور ارائه می‌‌کند.

قرار است این طرح روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند از سوی وزیر کشور بریتانیا به نمایندگان پارلمان این کشور ارائه شود. اما این طرح بحث‌برانگیز، به گفته خود دولت بریتانیا قوانین بین‌الملل را به چالش می‌کشد.

بر اساس قوانین جدید، که سه روز پیش از اولین سفر رسمی ریشی سوناک نخست‌وزیر بریتانیا به فرانسه ارائه می‌شود، مهاجران غیرقانونی که به ویژه از کانال مانش به بریتانیا راه ‌پیدا کنند از درخواست پناهندگی منع خواهد شد.

موضوع عبور پناهجویان از کانال مانش یکی از موضوعات مورد بحث میان دولت‌های پاریس و لندن بوده است.
سوناک به روزنامه سان گفت: «این قانون جدید پیام روشنی را ارسال می‌کند: اگر به طور غیرقانونی به این کشور بیایید به سرعت اخراج خواهید شد.»

او افزود: «کسانی که با قایق‌های کوچک [از کانال مانش] به اینجا می‌آیند نمی‌توانند در اینجا درخواست پناهندگی بدهند.»

در سال ۲۰۲۲ در مجموع بیش از ۴۵ هزار پناهجو از جمله ۲۰ هزار پناهجوی ایرانی و افغان با قایق‌های کوچک از کانال مانش برای رسیدن به خاک بریتانیا عبور کردند. در سال جاری میلادی نیز تاکنون نزدیک به سه هزار نفر دست به اقدامی مشابه زده‌اند.

این در حالی است که عبور قایق‌های کوچک از کانال مانش بسیار پرخطر است و تاکنون بسیاری از پناهجویان از جمله پناهجویان ایرانی در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند.

با این حال، فعالان حقوق بشر می‌گویند طرح جدید دولت بریتانیا برای محدود کردن درخواست پناهندگی، غیرقانونی است.
این طرح چند روز پس از غرق شدن یک قایق پناهندگان در دریای مدیترانه و در سواحل ایتالیا ارائه می‌شود. در این حادثه حدود ۶۰ پناهجو از جمله پناهجویان ایرانی و افغان جان خود را از دست دادند.
همچنین این طرح در حالی ارائه می‌شود که طرح سال گذشته دولت بریتانیا برای انتقال پناهجویان به کشور رواندا با شکست مواجه شد.
+55
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    hamidesabz - لندن، انگلستان
    بسیاری از آن مردم ناچار که سوار بر قایق بادی خود را به دست امواج میسپارند، اگر از روز اول میدانستند که در چنان وضعیتی گرفتار میشوند که چاره ایی به جز بر کف گرفتن جان خود و کودکانشان و به دریا زدند نخواهند داشت، هرگز قدم در این راه نمیگذاشتند! این تصمیم دولت بریتانیا اگر موجب توقف این راه پر خطر برای مهاجرت بشود قطعا تصمیم مفیدی خواهد بود!
    4
    23
    ‌چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک
    حالا این ریشو سوزاک هم داره گپ زیادی زده می‌کنه. خودش و قوم و خویشاش که با لاستیک بادی روان شدن اونجا رو یادش رفته.
    14
    6
    ‌چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.