بورل،رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا: صدای معترضان قوانین ما را درباره سپاه تغییر نمی‌دهد

بی بی سی: جوزپ بورل، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید به رغم تظاهرات گسترده ایرانی‌های معترض در بروکسل، این اتحادیه سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار نمی‌دهد.

آقای بورل دوشنبه در گفت‌وگو با ژیار گل، خبرنگار بی‌بی‌سی که به تظاهرات هزاران ایرانی در برابر مقر اتحادیه اروپا اشاره می کرد، گفت: «این صداها قوانین ما را تغییر نمی دهند.»

جوزپ بورل در ادامه گفت برای این که اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد، به رای دادگاه در یکی از کشورهای عضو نیاز است.

از سوی دیگر، آنالینا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان هم گفته است که مبنای قانونی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسدارن وجود ندارد.

خانم بربوک دوشنبه گفت: «فعلا زمینه حقوقی در اتحادیه اروپا برای قرار دادن سپاه در لیست سازمان‌های تروریستی را نداریم.»

این سخنان آقای بورل و خانم بربوک در حالی بیان شد که هزاران نفر از ایرانی‌های ساکن اروپا دوشنبه با تظاهرات در بروکسل، در برابر مقر اتحادیه اروپا تجمع کردند تا از آن بخواهند سپاه را یک سازمان تروریستی اعلام کند.

معترضان در حالی که به وسیله مسیح علی‌نژاد و حامد اسماعیلیون، از چهره‌های شاخص مخالفان حکومت ایران و چند سیاستمدار ایرانی‌تبار اروپایی همراهی می شدند،‌ شعار می دادند: «آمریکا، اروپا ... یا با سپاه یا با ما»

پارلمان اروپا پیش‌تر با صدور یک قطعنامه از کشورهای عضو اتحادیه خواسته بود سپاه پاسداران را سازمانی تروریستی اعلام کنند.

تظاهرات ایرانیان معترض در بروکسل هم زمان با برگزاری نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا برگزار شد.

در پایان این نشست اتحادیه اروپا تحریم‌های تازه‌ای را برای ۳۲ فرد و دو نهاد جمهوری اسلامی اعلام کرد.

دولت بریتانیا هم دوشنبه تحریم‌های مشابهی را اعلام کرد.
+8
رأی دهید
-101

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    بی شک حق و حساب همه اینها از جیب ملت ایران رسیده ، کم مونده بورل و دیگر رهبران اروپا عمامه سرشون بذارن و یه تیکه استخون با لوگوی سپاه ، به دندون بگیرند و واسه مفعول اعظم دُم تکون بدهند !!
    0
    92
    ‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    amiryousef - ملبورن ، استرالیا
    متاسفانه دولتهای اروپایی‌ عملا دارن از آخوند‌ها طرفداری می‌کنن با راه پیمایی ملیونی ایرانیان عملا اروپا نشون داد زور نزنید ما کاری نخوایم کرد پیشهاد این حقیر تنها یک راه باقی‌ داریم ۱۰۰ نفر از ملیونها ایرانی‌ در خارج از کشور از جان گذشته برای وطن میخواهیم با آتیش زدن مجالس اروپا نشون بدن ما هرجای دنیا هستیم ، ما داریم زمان از دست میدیم من بارها همینجا در اخبارها نظر دادم و همیشه هم هم نظرم همین بود دوستان دولتهای ارپیی به دونبال جنگ جهانی‌ سوم هستن و متاسفانه به جرات می‌تونم بگم ایران مثل جنگ جهانی دوم به اشغال متفقین خواهد افتاد این دقیقا خسته اروپا هست پس ما نباید اجازه بدیم این اتفاق بیفته من به شخص نه سنا اجازه این کماندو بازی رو میده و نه نزدیک اروپا هستم وألا خودم شروع کننده نظرم بودم فقط باید آتیش زد حتا داخل ایران هم با آتیش زدن موافق هستم نه تظاهرات ما به نقطه پایان رسیدیم پس سیاه سفید بی‌ معنا شده
    3
    12
    ‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    صدای خسته - بروج، بلژیک
    جالبه. مقامات اروپایی نگران این‌ هستند و گفتند که،اگر ما سپاه رو در لیست بزاریم و جمهوری اسلامی رو به زیر بکشیم چه کسی یا کسانی‌ می‌خواهند در ایران آینده حکومت کنند.تکلیف قراردادها و بده بستونای ما چی‌ میشه؟و نگران خودشان هستند که‌ مبادا یک وقت بعد رفتن جمهوری اسلامی سرشون بی‌کلاه بمونه.ولی جالبش اینجاست ‌که این اروپایی‌ها یکی به میخ میزنن و یکی نعل.سوال من اینه که‌ اینها نگران‌ کدام قرارداد و بده بستونشان ‌هستند ؟مگر‌نه اینکه ایران بواسطه رژیم سالیان ساله که تحریمه؟پس کدوم قرارداد؟این اروپاییهای حـ... مردم ما را سره کار‌گذاشتند و فقط به فکر‌منافع خودشونن...... من‌مخالف‌پوتین بودم ولی از امروز در ساید پوتین خواهم بود.درود بر پو تین
    1
    11
    ‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
    این بیشرفها فقط منافع خودشون رو در نظر میگیرن و تا زمانیکه سپاه یه موشک تو ماتهت اینها فرو نکنه هیچ غلطی در پشتیبانی از معترضین ایران انجام نمیدن چون همین بیناموسها بخاطر نفت وگازی که شاه نمیخواست مفت بفروشه از یک ملا خبیث پشتیبانی کردند و باعث سرنگونی دولتی شدند که در زمانی نچندان دور یکی از قوی ترین کشورها در اقتصاد دنیا میشد.
    0
    18
    ‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    sahandogli - لندن، انگلستان
    نفع رزیم ایران برای غرب خیلی بیشتر از بودن یک سیستم دموکرات و حتی تجزیه ایران و حتی اعتراض مردم ایران است. همانطور که آنها حکومت پهلوی ها و ملاها را بوجود آورده اند تا زمانی که مطمن نشوند رژیم بعدی مثل این دو تا رژیم وابسته و گوش به فرمان آنهاست و در جهت منافع آنها کار نمی کند اجازه نمی دهند این رژیم تغییر کند. مردم ایران در این حد نیستند که بتوانند برای آینده خود تصمیم بگیرند و مقدورات خود را خودشان تعیین کنند
    1
    1
    ‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.