انتقاد و ناخشنودی جمهوری اسلامی از آلمان بخاطر دعوت نشدن به کنفرانس امنیتی مونیخ

 ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامیرادیو فردا: به دنبال دعوت نشدن مقام‌هایی از جمهوری اسلامی به کنفرانس امنیتی مونیخ، وزارت خارجه ایران از دولت آلمان انتقاد کرد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی روز دوشنبه ۲۴ بهمن در نشست هفتگی خود در این زمینه گفت: «اگر هدف از برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ کمک به تعمیق امنیت در حوزه منطقه‌ای و جهانی است، عدم دعوت از برخی از کشورها اقدامی گزینشی با انگیزه‌های سیاسی است.»

او مدعی شد: «این نشانگر تداوم رویکرد اشتباه در ارتباط با تحولات مربوط به ایران است و نقض غرض تلقی خواهد شد.»

پیشتر کریستوف هویزگن، مدیریت اجلاس، گفته است که به جای نمایندگان دولت‌های روسیه و جمهوری اسلامی ایران، هیئت‌هایی از مخالفان این حکومت‌ها دعوت شده‌اند.

این مقام ارشد آلمانی تاکید کرده بود که این اجلاس نباید دیگر به محلی برای تبلیغات حکومت‌های خودکامه تبدیل شود.

گزارش‌ها حاکی است که مدیریت این اجلاس، شاهزاده رضا پهلوی و مسیح علی‌نژاد را به جای مقامات جمهوری اسلامی به نشست امسال دعوت کرده است.

پنجاه و نهمین دوره کنفرانس امنیتی مونیخ جمعه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود و به مدت سه روز ادامه دارد.

این کنفرانس از مهم‌ترین کنفرانس‌های امنیتی جهان است که سران، وزیران خارجه یا وزیران دفاع ده‌ها کشور در آن گرد هم می‌آیند و درباره چالش‌های امنیتی جهان سخنرانی و گفت‌وگو می‌کنند.

دعوت نشدن مقام‌های جمهوری اسلامی به این نشست در حالی است که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین و حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه دولت ابراهیم رئیسی در یک دهه اخیر میهمان دائمی نشست‌های سالانه کنفرانس امنیتی مونیخ بوده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی در نشست خبری روز دوشنبه خود همچنین به اظهارات اخیر وزیر خارجه فرانسه درباره برنامه موشکی ایران واکنش نشان داد.

آقای کنعانی گفت: «این گونه اظهارات و اظهارنظرهای فرافکنانه تاثیری در روند حل و فصل مسائل و اختلاف نظرها و سوءتفاهم‌ها بین ایران و طرف‌های اروپایی ندارد.»

پنجشنبه گذشته، کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه در گفت‌وگوی تلفنی با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود، بر «واکنش قاطع‌تر» به برنامه موشک‌های بالیستیک جمهوری اسلامی از سوی جامعه بین‌الملل تاکید کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه فرانسه، خانم کولونا در عین حال درباره «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران، تهدید فزاینده توسعه زرادخانه موشک‌های بالیستیک، ارسال موشک‌ و پهپاد، خصوصا به شبه‌نظامیان منطقه» هشدار داد.

ارسال گسترده پهپادهای ایرانی به روسیه برای هدف قرار دادن تأسیسات غیرنظامی اوکراین به نگرانی‌های غرب دامن زده است.
+47
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    shirzan - برلین، آلمان
    حتما برای عصبانیت از دست آلمان و انتقام گرفتن چند تا از ایرانیانی که تابعیت آلمان رو دارند و بیچاره ها میخوان سری به وطنشون بزنند رو میگیره و گرو و گروکشی میکنه
    0
    16
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    sara_moshiri - برلین، آلمان
    آب رو بریزید اون جایی که میسوزه. مموتی مگه بهتون یاد نداد؟ حرص بخورید و از حرصِ زیاد سرطان بگیرید...بلکه اینطوری از دستتون خلاص شیم.
    0
    17
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    رضا پهلوی و مسیح علی‌نژاد به نظر من عالی هستند ولی باید قبول کنیم رضا پهلوی یک سیاستمدار قابل هستش و مسیح در حد یک روزنامه نگار موفق قابل احترام ولی در بحث سیاست و سیاستمداری باید قبول کنیم رضا پهلوی دانش و شناخت خوبی درباره تاریخ ایران و منطقه داره. امیدوارم رضا پهلوی خودش رو برای سوالات چالشی و سیاستهای کلان منطقه ای ایران بصورت واقع بینانه آماده کنه چون واقعا ایران در عراق سوریه و یمن و حتی بحرین درگیر هستش و شاید مردم عادی به حضور ایران معترض باشند ولی باید قبول کرد که حضور ایران به روش رژیم ولایت فقیه اشتباه هستش وگرنه این منطقه ایران هستش و باید ایران اعمال قدرت کنه و حضور مثبت و همراه با همکاری و مشاورات سیاسی با کشورهای مهم منطقه میداشت تا وضع به اینجا نرسه. پهلوی درباره افغانستان هم باید موضع درست از جهت منافع ملی رو توضیح بده. درباره جنگ اکراین باید شاهزاده توجه کنه روسیه همسایه ماست و نمیشه یکطرفه طرف غرب رو گرفت ولی حمایت از اکراین بخشی از سیاست چند جانبه گرایی و حفظ اعتماد باشه تا منافع ملت ایران در درجه اول تامین بشه (مثل ترکیه)هم وارد کشمکشهای قدرتها نشویم.
    0
    11
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    رضا پهلوی باید درباره برنامه اتمی ایران سیاست روشنی اعلام کنه. واقعا نمیشه گفت نباید بمب اتمی بسازیم ولی برنامه اتمی اگر در جهت منافع ملی ایران و ایرانیان و جهت پیشرفت هستش باید یک برنامه مدون و روشن و با کمترین هزینه برای کشور نوشته بشه ولی این به معنای خلع سلاح یا بی دفاع کردن کشور نباید باشه چون پهلوی باید بدونه در منطقه ما همه گرگ هستند و باید در مقابل گرگها قطعا در حد یک شیر حالا نه در حد یک ببر ظاهر بشی ولی روشهای سیاسی و سیاستهای درست باید این اطمینان رو در کشورهای همسایه به وجود بیاره که ایران متجاوز نیست ولی در صورت تجاوز توان پاسخ بالایی داره. برنامه تجزیه ایران توسط اسرائیل موضوع جدی هستش و باید این گسل ها به رسمیت شناخته بشه تا راه حل برای داشته باشیم و بخشی از مشکلات با سکلاریزیم و آزادی همه مذاهب حل میشه که البته باید قوانین محکم و روشن داشته باشیم وگرنه جنگ مذهبی ها و بیزینس دین بازها و تبلیغات آنها کشور رو به باد خواهد داد. گسل بعدی به رسمیت شناختن زبان ملی ایران توسط اقوام و به رسمیت شناخته شدن زبان ها و گویش های اقوام ایرانی توسط حکومت قوانین آموزشی و مراکز دولتی و
    0
    7
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    و حکومتی و احترام به زبان اقوام دیگر در دیگر مناطق کشور در کارهای عمومی و نیازهای عامه مثل مثلا گواهینامه رانندگی و ایجاد نسخه های کردی و ترکی و بلوچی و گیلکی و لری یا گذاشتن دروس زبانهای اقوام کشور در مدارس بصورت انتخابی که هر بچه علاوه بر زبان رسمی کشور یک زبان دیگر اقوام ایران رو باید یاد بگیره البته همه اینها با استناد به رای مردم برای تصمیم سازی های استانی و شهری مهم هستند و قطعا زهر قدرتهای خارجی(اسرائیل) در ایجاد اختلاف بین اقوام ایرانی رو خواهد گرفت. شاهزاده باید موضع ایران در مقابل اسرائیل رو مشخص کنه. در هر صورت یک اختلاف کهنه هستش و باید یک موضع مثبت در قبال این مناقشه داشت و علاوه بر ایجاد حس حمایت و همکاری با کشورهای اسلامی و مسلمانان فلسطین و لبنان و حتی سوریه باید به اسرائیلی ها و فلسطینی ها بعنوان یک ملت از دو دین نگاه کرده بشه که هیچکدوم حق حذف دیگری رو ندارند و باید راهی برای رفع مناقشات در سطح مذهبی این ملت و حمایت از غیر دینی شدن این کشور در سطح سیاسی و مملکت داری در هر دو طرف رسید که هیچکدام خواهان حذف دیگری نباشند و بعد که مسائل مذهبی کنار بروند نوبت به حل
    0
    3
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    مسائل اجتماعی و اقتصادی و ایالتها و رفتارهای مذهبی و مراسم مذهبی رسید. در این مسیر کشورهای منطقه باید با همکاری نزدیک با هم باید از سیاست فشار خودداری کنند چون سیاست فشار بر سیاسیون دو طرف بدون خواست و رای مردم طرفداری این دو طرف کاربردی نداره پس باید مسائل رو با آرا مردم دو طرف و ایجاد اعتماد متقابل بدست آورد یعنی مردم بفهمند که اگر اونها تندروی کنند طرف مقابل هم تندروی خواهد کرد. سیاست حمایت از دو طرف باید مبنای کار کشورهای منطقه باشه و بعد از ایجاد هر توافقی در سطح مردم و سیاسیون دو طرف باید ضمانتهای جهانی و قدرتهای جهان و البته حمایتهای دنیا هم لحاظ بشه و لایه بعدی باید آنها باشند که از کشورهای منطقه و تصمیم دو طرف درگیر در مناقشه حمایتهای نظامی و سیاسی و اقتصادی کنند.
    0
    3
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    Aztek - قم، ایران
    راست میگن دیگه . این ها تنها متخصصان به خطر انداختن امنیت هستند و باید از تجربیات شون استفاده بشه . مرگ بر خامنه ای مفعول و تروریست .
    0
    12
    ‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.