یورونیوز:تحریمها علیه ایران واکنشهای مختلفی را در جامعه به دنبال داشته است. در این میان دوربین شبکه سیسیتیوی چین به سراغ افرادی از صنفهای مختلف رفته و روایت آنها را بازگو کرده است.
بر اساس این گزارش به نظر میرسد که دستاندرکاران صنعت خودروسازی تحریمها را به فال نیک گرفتهاند و از افزایش سطح تولید و ناکارآمدی تحریمها سخن میگویند. تحریم هیچ اثری نداشته است
سعید لیلاز، قائم مقام مدیرعامل ایران خودرودیزل در امور بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش در همین زمینه میگوید: «شاید باورش برای شما سخت باشد اما از ابتدای تحریمها تا کنون تولید این کارخانه ۱۶ برابر شده و به بالاترین سطح تاریخی خودش رسیده است. اعتقادی به اینکه تحریمها میتوانسته به ما آسیبی وارد کند، ندارم.»
او همچنین میافزاید: ««سیاستهای تحریمی آمریکا بسیار غیرانسانی بوده است. اگر شما متن تحریمهای آقای ترامپ را بخوانید در آنجا نوشته شده که صادرات خودروی سواری به ایران مجاز است ولی صادرات قطعات منفصله خودرو به ایران تحت تحریم است. چرا؟ چونکه آنها میخواستند اشتغال را تحت فشار قرار بدهند.» سعید لیلازدر عین حال در بخش خصوصی شاهد افزایش نارضایتیها از اعمال تحریمها هستیم. با تحریمها تولید در داخل نمیصرفد برای نمونه پارسا، تاجر فرش در اصفهان میگوید: «وقتی کشورت تحریم باشد نمیتوانید بهطور مستقیم کالا و موارد مورد نیازتان را بیابید و باید از طریق کشورهای مختلف آن را تهیه کنی و قیمت افزایش پیدا میکند. به این ترتیب تولید در داخل نمیصرفد. ما خودمان از آنهایی هستیم که اگر وضعیت همینطور ادامه پیدا کند سال آینده مجبور میشویم کارمان را جمع کنیم.» پارسا، تاجر فرشعلاوه بر تحریمهای ایالات متحده علیه ایران، اتحادیه اروپا نیز تحریمهای دیگری علیه ایران وضع کرده است. تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران پس از شروع تظاهرات و اعتراضات مردمی در ایران و سرکوب آن توسط حکومت ایران در دستور کار قرار گرفت.
شورای وزیران اتحادیه اروپا اواخر ژانویه ۲۰۲۳ تصمیم گرفت ۱۸ فرد و ۱۹ نهاد را که در ایران حقوق بشر را نقض میکنند به فهرست تحریمی خود اضافه کند. این اقدام با توجه به نقش این افراد و سازمانها در استفاده گسترده و نامناسب از زور و سرکوب علیه معترضان پس از مرگ مهسا امینی اجرایی شده است.
+66
رأی دهید
-4
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۷۸
hassan1326 - تهران، ایران
وقتیکه واردات ماشین بایران با تمام دنیا فرق داشته باشد ، و قیمت تولیدات انحصاری بی کیفیت داخلی با ۱۰ برابر قیمت بفروش برود ، معلوم استکه برای تولیدات انحصاری (در کشورهای دیکتاتوری) داخلی سودمند خواهد بود!؟!
1
9
سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۵
Persiangulf2535 - لندن، انگلستان
اقایه لیلاز الاغ هم اینرو فهمید ولی تو نفهمیدی که تحریمها دلیل اصلی فروش چند برابری فرغونهایه چرخ دار شما شده چون قشر کم درامد چاره ائی جز خریدن لگن هایه تولید داخل نداشتند.
0
8
سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.