مصرف آجیل درختی و جلوگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی

روزی ۴۲ گرم آجیل درختی می‌تواند از قلب محافظت کنددویچه وله: محققان در یک مطالعه جدید ارتباطی بین مصرف آجیل درختی مانند بادام، بادام هندی، فندق، ماکادمیا، گردو، پسته و گردو و کاهش فشار خون، یک عامل خطر مهم برای بیماری‌های قلبی‌عروقی (CVD) پیدا کرده‌اند.

به‌نوشته نشریه پزشکی Healthline؛ محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند که آجیل درختی باعث افزایش سطح متابولیت‌های محافظ قلب به نام ال-تریپتوفان در نمونه‌های پلاسما و مدفوع جمع آوری شده از شرکت‌‌کنندگان این مطالعه می شود.

این درحالی است که در یک مطالعه در سال ۲۰۲۱، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، ثابت کردند که خوردن حدود ۴۲ گرم آجیل درختی در روز می‌تواند از سلامت قلب حمایت کند.

اکنون، از طریق یک مطالعه جدید که در ژانویه در مجله Nutrients منتشر‌شده، همان محققان در مورد چگونگی تأثیر آجیل بیشتر یاد گرفته‌اند و اینکه همه چیز از روده شروع می‌شود.

در طول مطالعه سال ۲۰۲۱، به ۹۵ فرد دارای اضافه‌وزن، هر روز مقداری آجیل مخلوط درختی یا چوب شور در طی یک دوره ۲۴ هفته‌ای داده شد. محققان دریافتند که علاوه بر کاهش وزن، در افرادی که آجیل درختی مصرف می‌کنند، ضربان قلب و فشار خون دیاستولیک (معروف به فشار در شریان‌ها) کاهش می‌یابد.

دانشمندان بر این باور بودند که تریپتوفان؛ اسید آمینه موجود در آجیل درختی نقش کلیدی در این نتایج بازی می‌کند، اما مطمئن نبودند که چگونه.

بنابراین، در تحقیق اخیر (که از همان روش مطالعه سال ۲۰۲۱ پیروی کرد)، تیم تحقیقاتی، نمونه‌های پلاسما و مدفوع شرکت‌کنندگان را تجزیه‌و‌تحلیل کرد. آنها دریافتند که خوردن آجیل درختی باعث سوخت‌و‌ساز بهتر تریپتوفان در روده می‌شود.

جالب توجه است که دانشمندان همچنین دریافتند که مصرف آجیل درختی همچنین منجر به افزایش سطوح انتقال‌دهنده عصبی سروتونین (هورمون شادی) می شود. مشخص است که متابولیسم تریپتوفان منجر به تولید سروتونین می‌شود.

به‌‌گفته دانشمندان، حدود ۹۰ درصد سروتونین در بدن در سلول‌های روده تشکیل شده و در جریان خون آزاد می‌شود و فعال‌شدن پلاکت و تشکیل لخته خون را تعدیل می‌کند.

به‌این‌ترتیب، این ماده شیمیایی ممکن است در جلوگیری از تصلب شرایین، انفارکتوس میوکارد، فشار خون بالا و نارسایی قلبی دخیل باشد.

اما تریپتوفان چیست؟ تریپتوفان یکی از ۲۰ اسید آمینه است که پروتئین‌های موجود در بدن انسان را می‌سازد. بدن نمی‌تواند به‌تنهایی تریپتوفان تولید کند، بنابراین باید از راه غذا آن را به‌دست آورد. تریپتوفان در بهبود عملکرد شناختی، سلامت روانی، سلامت دستگاه گوارش، سلامت کلیه‌ها، افزایش کیفیت خواب و پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی موثر است.

علاوه‌بر آجیل درختی، مرغ بدون چربی و بوقلمون، گوشت گاو، گوشت خوک، ماهی سالمون، تخم‌مرغ، دانه‌ها (مانند کنجد، کدو تنبل و آفتابگردان)، سویا و توفو، محصولات لبنی، ذرت، برنج و گندم از بهترین منابع طبیعی حاوی تریپتوفان هستند.
+10
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.