ترانه "برای…" شروین حاجیپور در شصت و پنجمین دوره از جایزه معتبر گرمی برنده جایزه ویژه گرمی در بخش بهترین "ترانه برای تغییر اجتماعی" شد. این رویداد بازتاب زیادی در میان چهرههای سیاسی، فرهنگی، هنری و اجتماعی داشت.
فرح پهلوی، آخرین ملکه ایران با انتشار پیامی در شبکه توییتر از شروین حاجیپور تشکر کرد که "صدای مردم آزادیخواه ایران را جهانگیر کرد".
تبریک رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران
رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در توییترش نوشت، ترانه "برای" همچنان در تمام جهان "طنینانداز و الهامبخش" خواهد بود و جایزه گرمی برای این ترانه تریبونی برای مردم ایران است.
هانا نویمن نماینده پارلمان اروپا ضمن تبریک به شروین حاجیپور در توییترش، واژه "برای آزادی" را با حروف انگلیسی توییت کرد.
تبریک هنرمندان
کیهان کلهر، آهنگساز و نوازنده در استوری اینستاگرامش نوشت: «نفست گرم شروین عزیز، برای زن، زندگی، آزادی، برای آزادی.»
"هیچکس"،رپر معروف ایرانی نیز در توییتر نوشت: «به یاد هنرمندانی که علیه فراموشی خواندن و به یاد هنرمندانی که به خاطر زن بودنشان نخواندند».
داریوش اقبالی، خواننده سرشناس نیز در اینستاگرامش نوشت: «شروین عزیز، تبریک به تو! همه ما فارغ از هر گروه و هر نژاد و هر گرایش، ترانه تو را شنیدیم و خواندیم، و حال از موفقیت جهانی تو شاد شدیم. ممنون که این چنین همصدایی و همبستگی را به هموطنانت هدیه دادی.»
ابی و گوگوش نیز این موفقیت بزرگ را به شروین حاجیپور تبریک گفتند.
از فریدن فرخزاد تا شروین حاجیپور
حامد اسماعیلیون، سخنگوی انجمن خانواده قربانیان پرواز اوکراین در توییترش نوشت: «برای شروین، برای توماج، برای فریدون فرخزاد، برای تمام هنرمندانی که توسط جمهوری اسلامی کشته، شکنجه و دستگیر شدند.»
علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه صنعتی شریف نیز نوشت: «امروز نبردی، وقتی بردی که حتی توی جشن تولد بچه دبستانیها هم آهنگ تو رو گذاشتن و بچهها از حفظ همخوانی کردن.»
گوهر عشقی، مادر ستار بهشتی نیز شروین حاجیپور را "پسرش" خطاب کرد و نوشت: «از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و من امروز شادمانه میخوانم .... برایشروین حاجیپور، برای ایران.»
صفآرایی رسانههای حکومت مقابل «گرمی»
روزنامه همشهری در واکنش به اهدای جایزه ویژه «گرمی» به شروین حاجی پور بخاطر آهنگ «برای» نوشت که طراحی دشمن در دادن جایزه گرمی به شروین حاجی پور برای آهنگ برای، «مثل روز روشن است. تنور اغتشاش حداقل در ذهنها نباید خاموش شود این دستور کار همان کسانی است که این آتش را روشن کردند.»
روزنامه ایران نیز در واکنش به این جایزه نوشت که رسانههای غربی همواره مدعی بودهاند که فرهنگ و هنر را نباید به «سیاست آلوده کرد» ولی امسال «بخش بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی» را «برای اولین بار در این مراسم» گنجاندند که «پیش از این چنین بخشی وجود نداشت.» نویسنده روزنامه دولت این موارد را گویای آن دانسته «که جایزه اخیر» به گفته این رسانه «سیاست زده» بود.
بنابر ادعای نویسنده این روزنامه پیش از این «نمایش سیاسی پشت نقاب هنر، کمپین ائتلاف سازی برای لیدری جریان آشوب و همچنین کمپین وکالت دادن به ربع پهلوی سازماندهی شده بود تا همچنان اغتشاشات به عنوان مسأله اصلی کشور بازنمایی شود» که به زعم روزنامه دولت ابراهیم رئیسی «با شکست روبهرو شد.»