مدودف در واکنش به اعطای تسلیحات جدید به اوکراین: تمامی سرزمین‌های تحت حاکمیت کی‌یف در آتش خواهد سوخت

 دیمیتری مدودف هنگام بازدید از کارخانه گروه کلاشنیکف در روسیه، سه شنبه، ۲۴ ژانویه ۲۰۲۳یورونیوز: مقامات پنتاگون روز جمعه اعلام کردند آمریکا در بسته دو میلیارد دلاری کمک نظامی خود به اوکراین، سلاح جدیدی را در اختیار کی یف قرار می دهد که برد عملیاتی ارتش اوکراین را تا دو برابر بیشتر خواهد کرد.

در همین حال، دمیتری مدودف رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفته است که عرضه تسلیحات پیشرفته‌تر ایالات متحده به اوکراین تنها باعث خواهد شد تا حملات تلافی‌جویانه‌تر روسیه را در پی داشته باشد؛ به حدی که دکترین هسته‌ای روسیه نیز چنین چیزی را پیش‌بینی کرده است.

اوکراین با در اختیار گرفتن بمب‌های پرنده جدید آمریکایی موسوم به GLSDB یا «بمب پرتاب از زمین کوچک قطر» با بردی بیش از ۱۵۰ کیلومتر این توانایی را خواهد داشت تا تمام خطوط تدارکاتی روسیه در شرق اوکراین و همچنین بخشی از کریمه تحت اشغال روسیه را در تیررس خود قرار دهد.
پاسخی هسته‌ای حتی اگر حملات با تسلیحات متعارف باشد

ولادیمیر پوتین در سخنرانی روز پنجشنبه خود گفت: «ما ابزار لازم برای پاسخگویی را داریم و قرار نیست [این پاسخ] تنها به استفاده از خودروهای زرهی ختم ‌شود، همه باید این را درک کنند.»

با این وصف، دمیتری مدودف می‌گوید که «تمام سرزمین‌هایی که تحت حاکمیت کی‌یف باقی خواهد ماند، در آتش خواهد سوخت.»

دمیتری مِدوِدِف که هم اکنون معاونت شورای امنیت روسیه را بر عهده دارد با اظهارات تند و خشن خود رویه‌ای تند و تهاجمی علیه اوکراین و غرب در پیش گرفته است.

مِدوِدِف، سیاستمدار به ظاهر «لیبرال» و نزدیک به غرب در بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ میلادی و رئیس جمهوری وقت روسیه، اکنون از سوی منتقدانش «بازِ جنگ‌طلب» لقب گرفته است.  

وی در مورد اینکه آیا تحویل بمب-راکت‌های جدید آمریکایی به اوکراین، مسکو را مجبور به مذاکره با کی‌یف خواهد کرد یا نه گفت: «فقط افراد پرافاده که دم از اخلاقیات می‌زنند، که البته هم در کاخ سفید و هم در کنگره هم تعدادشان کم نیست، می‌توانند چنین چیزی بگویند.»

مدودف افزود: «ما هیچ محدودیتی برای خود قائل نیستیم و بسته به ماهیت تهدیدات، آماده استفاده از انواع سلاح‌ها هستیم. طبق اسناد دکترین [نظامی] از جمله مبانی بازدارندگی هسته‌ای، به شما اطمینان می‌دهم که پاسخ [روسیه] سریع، سخت و قانع‌کننده خواهد بود.»

مسکو در صورت «تجاوز به فدراسیون روسیه با سلاح‌های متعارف در زمانی که موجودیت کشور در معرض تهدید است» مطابق با دکترین هسته‌ای خود حمله اتمی را مجاز می‌داند.

اوکراین پیش از این، موشک‌های آمریکایی هیمارس با برد تقریبی ۷۷ کیلومتر را در اختیار داشت و هم اکنون امیدوار است با موشک‌های جدید بتواند نیورهای روسیه را به عقب براند.
+11
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    romano - تهران، ایران
    حالا شما فعلا باخموت را بگیر بسوزان کل اوکراین و کشورهای دیگر پیشکش. ۸ ماهه با ۳۳ گردان میخوان یک شهر ۵.۲ کیلومتری رو بگیرن از بمب فسفری و خوشه‌ای هم استفاده میکنند نتوانسته‌اند برو خدارو شکر کن به اوکراین سلاح تهاجمی ندادند.
    3
    19
    یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
    romano - تهران، ایران
    من با یک گریه ان جی او در اکراین بودم و دو هفته نمیشه، انچه در اخبار میگن با انچه که اتفاق افتاده و میافته زمین تا کهکشان الفا سنچوری فاصله داره. کشوری بنام اکرایین در واقع وجود نداره. ۲۵ درصدش را روسیه گرفته، ۲۰ درصد هم توسط زلنسکی به کنسرنهای غلات امریکایی فروخته شد، ۱۵ درصد هم لهستان روش ادعایی ارضی داره.
    2
    2
    دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.