پناهنده افغان در پی قتل یک بریتانیایی به حبس ابد محکوم شد

لونگین عبدالرحیم زی قبلا به قتل دو نفر در صربستان محکوم شده بود
بی بی سی:پناهجوی افغان که یک مرد را در بریتانیا در مشاجره بر سر یک اسکوتر برقی به قتل رسانده بود، به حبس ابد با امکان درخواست تقلیل بعد از دست کم ۲۹ سال تحمل زندان محکوم شده است.

لونگین عبدالرحیم‌زی، پناهجوی افغان، تام رابرتز ۲۱ ساله را در مارس ۲۰۲۲ در شهر بورنموث در جنوب‌غرب بریتانیا با چاقو زد.

دولت بریتانیا گفته است که این موضوع را بررسی می‌کند که آقای عبدالرحیم‌زی چگونه یک سال پس از قتل دو مرد در صربستان توانسته وارد بریتانیا شود و به دروغ خود را زیر سن قانونی معرفی کند.

قاضی پیتر داگدیل با صدور حکم حبس ابد به متهم گفت که او با "خشونت شدید غیرقابل توجیه" عمل کرده است.
تام رابرتز در جر و بحث بر سر یک اسکوتر برقی با چاقو کشته شددادگاه آگاه شده که آقای رابرتز اهل بورنموث هنگامی که می‌خواست به عنوان مصلح در یک دعوا بر سر یک اسکوتر برقی در ساعات اولیه ۱۲ مارس عمل کند، از سوی عبدالرحیم زی دو چاقو خورد.

این حادثه در مقابل چشمان تماشاچیان در جاده اولد کرایست اتفاق افتاد و زمانی عبدالرحیم زی، از صحنه گریخت ، تلفن همراه خودش را انداخت.
این حمله توسط چاقو در پی مشاجره بر سر مالکیت یک اسکوتر برقی که متهم سوار آن بود، صورت گرفت«قاچاق انسان»
پلیس بعد از بررسی متوجه شد که متهم در دسامبر ۲۰۱۹ وارد بریتانیا شده است و به دروغ به مقامات خود را ۱۴ ساله قلمداد کرده است.

دادگاه گفته است که بعد از تحقیق مشخص شده که او پس از قتل دو نفر در صربستان یکسال قبل که ۱۸ گلوله از یک تفنگ کلاشینکف از فاصله نزدیک شلیک کرده، از آنجا گریخته است.

به گفته قاضی داگدیل این تیراندازی‌ها بعد از مشاجره‌ای اتفاق افتاده که "احتمالاً به قاچاق افراد مرتبط است".

عبدالرحیم‌زی که به نظر می‌رسد ۲۱ ساله باشد، به دادگاه گفته است، وقتی او کودک بود، طالبان پدر و مادر او را کشتند و خودش را نیزرها کردند که بمیرد.

او افزوده که گروه طالبان همه جا نفر دارد و او ترسیده که آقای رابرتز یکی از آنها است و «می‌خواهد که مرا بکشد.»

دادگاه شنیده است که متهم به دلیل گذشته خراب از «اضطراب، فلاش‌بک و اختلال شخصیتی» رنج می‌برد.

قاضی داگدیل در هنگام صدور حکم گفته است که ضربه روحی متهم در دوران کودکی نمی‌تواند "خشونت شدید کاملا غیر قابل توجیه" را توضیح دهد.

او گفت است که آقای رابرتز «به وضوح در تلاش برای میانجگیری» بین دوستش جیمز مدوی و عبدالرحیم‌زی بوده است.

قاضی گفته که "جیمز رابرتز اصلاً آن شب هیچ اشتباهی مترکب نشده بود. او خیلی بدشانس بود که در زمان نامناسب و در مکان اشتباه قرار گرفت."

او خطاب به متهم گفت: «شما آغازگر درگیری بودید و در تمام مدت تهدید می‌کردید و متجاوز بودید. در عرض چند ثانیه جان یک مرد جوان کاملاً شایسته را گرفتید، مردی با آینده که علاقه مندان زیادی داشت.»

روبرت جنریک، وزارت کشور بریتانیا گفته است که تمام جوانب این قضیه را بررسی خواهد کرد.
دوربین مداربسته لونگین عبدالرحیم زی را در اتوبوس بعد از ظهر آن روز و قبل از قتل نشان می‌دهداو در پاسخ به سوال توبیاس الوود، نماینده شرق بورنموث، در مجلس عوام بریتانیا گفته است: «عبدالرحیم زی دارای سابقه کیفری و قتل در صربستان، سابقه کیفری قاچاق مواد مخدر در ایتالیا بود و سپس سرپرست خود را در اینجا در بریتانیا تهدید کرد و بلوف زد. او به سیستم پناهندگی ما راه یافته و خود را به عنوان فرد زیر سن جا زد.»

این نماینده مجلس اضافه کرد که »پرچم‌های قرمز زیادی نادیده گرفته شده است که این فرد می‌تواند چه تهدیدی برای جامعه باشد.» کنسل بورنموث، کرایست چرچ و پول در بیانیه‌ای اعلام کردند که پناهجویان خطری برای مردم محل نیستند.
+48
رأی دهید
-6

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.