یورونیوز: بازار املاک دُبی سال گذشته شاهد نقلوانتقالات بیسابقه بود، روندی که طبق پیشبینی کارشناسان، با وجود دورنمای نهچندان امیدبخش اقتصاد جهانی، امسال هم ادامه خواهد داشت.
سال گذشته بیش از ۹۷ هزار معامله املاک به ارزش کلی ۶۷/۳۸ میلیارد یورو در دُبی انجام شده است. کارشناسان املاک میگویند تقضا برای خانه و مجموعههای ویلایی در امارات بیشتر شده است و روند فروش ادامه خواهد داشت.
سایمون بیکر، مدیرعامل گروه هاساندهاس میگوید: «پارسال شاهد رشد چشمگیر فروش بودیم که نسبت به سال قبلش حدود ۶۷ درصد افزایش داشت و هنوز ادامه دارد. البته افزایش قیمتها بهاندازه سال گذشته نیست، اما میزان فروش دقیقا همانقدر است.»
ژان یوشینکه، مدیر ارزیابی و پژوهش بازار در مؤسسه کاوندیش مکسول رونق کنونی بازار را مرهون احیای اقتصادی پس از همهگیری میداند و میگوید: «بازار مسکن در اروپا، آمریکا، استرالیا و هنگکنگ، بیشتر تحت تأثیر نرخ بهره و میزان استخدام است. اما امارات از این نظر متفاوت است. کارکنان خارجی در آن زیادند و دولت طرحهای فراوانی برای رشد جمعیت ونیز بازار املاک دارد.»
علل رشد صعودی بازار املاک در امارات متعدد است، از جمله حضور خریداران بیشتری از اروپا، یعنی از بریتانیا، فرانسه، سوییس و آلمان و دیگر کشورهایی که مالیاتهای بسیار زیاد و تورم بالایی دارند. رستورانی زنجیرهای که دفتر مرکزیاش را به دُبی منتقل کرد رستوران زنجیرهای «جونز دِ گروسر» که ۲۵ سال پیش در استرالیا راهاندازی شده، کنون ۳۳ شعبه در آسیا و خاورمیانه باز کرده است. یونیب صدیقی، مدیرعامل این رستورانها درباره کشف فرصت در دبی میگوید: «پیشتر عمده بازار در اختیار شرکتهای خانوادگی اماراتی و بیشتر رستورانها هم در مراکز تجاری بود. من این را به چشم فرصت دیدم. رستوران ما وقت افتتاحش تنها بنای این نقطه بود، و خیلیها میخواستند بیرون از یک مرکز تجاری غذایی خوب با قیمت مناسب بخورند.»
او معتقد است که بازار خوراک و نوشیدنی در سالهای گذشته در امارات تحول جدی پیدا کرده و میافزاید: «رستورانهای دُبی از نیویورک بیشتر است، بنابرین بازار اینجا بسیار رقابتی است، و اگر اینجا دوام بیاوریم همه جا دوام میآوریم.»
او با تأکید بر لزوم نوآوری و پیروی از روندهای جهانی نظیر میل به گیاهخواری و تغذیه پایدار تأکید درباره استراتژی ترکیبی این مجموعه میگوید: «از یک سو کوشیدهایم قابلیت نام تجاری و کیفیت غذاهایمان را افزایش دهیم و از سوی دیگر خواستهایم فروشگاههایی را که امتیازشان متعلق به خود شرکت باشد بیشتر کنیم.» به تعویق افتادن پروژه تولید انرژی از طریق همجوشی هستهای در اروپا پروژه دانشمندان فرانسوی به نام ایتر برای ایجاد همجوشی هستهای احتمالا مدتها به تأخیر میافتد. این پژوهشگران درپی اثبات آناند که تولید انرژی با همجوشی هستهای میسر است. این در حالی است که پژوهشگران آمریکایی از تحول فنی بزرگی در همین راستا خبر دادند.
رآکتور گرماهستهایِ آزمایشیِ بینالمللی یا ایتر در سال ۲۰۰۷ با هدف تولید انرژی بدون آلایندههای کربنی راهاندازی شد. هدف پروژه اتر آن بود که تا سال ۲۰۲۵ پلاسمای لازم برای فرآیند همجوشی هستهای را تولید کند اما مسئولان پروژه میگویند به دلیل نقص فنی در شماری از تأسیسات زیربنایی مهلت انجام پروژه به تعویق افتاده است.
پژوهشگران آمریکایی در ماه دسامبر از پیشرفت در این زمینه خبر دادند و مدیر پروژه اتر گفت که زمانبندی تیمش واقعبینانه نبوده است. مسئولان پروژه ایتر امیدوارند بخشی از این تأخیر را با راهاندازی پروژه در سال ۲۰۳۵ جبران کنند.
+1
رأی دهید
-7
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۲
paksan - ایران، ایران
هرکاری بکنید اون گرمای کشنده رو نمیشه کاری کرد. جهنمی میشه اگر یک روز برق نباشه یعنی فکر میکنم در حد نسل کسی این خارجی ها کشته بدهند . والا ما که در سرزمین گرمسیر بزرگ شدیم توان تحمل یک رب راه رفتن تو آفتایش رو نداشتیم و توی هتل هم ده دقیقه کولر رو خاموش کنی میشه مثل حمام میخوای خفه بشی. فقط تبلیغات و زرق و برقه.
0
16
پنجشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.