العربیه: دانشمندان آمریکایی موفق به ابداع درمانی غیرمتعارف و جدید برای افسردگی در شکل «تراشه الکترونیکی هوشمند» شدند که با کاشت در مغز، علائم خلقی را بهبود بخشیده و افسردگی را از میان میبرد.
به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میل»، تراشه هوشمندی که باعث بهبود علائم خلقی و درمان افسردگی میشود، «ایمپلنت مغزی» نام دارد که بسیاری از شرکتها وارد رقابت با هم بر سر این فناوری شدهاند که در درمان برخی از بیماریهای مغزی و عوارض آنها به کار خواهد رفت.
این میکروتراشه در زیر پوست قرار گرفته و به مغز و همچنین به گوشی هوشمند، برای ذخیره اطلاعات و پیگیری وضعیت سلامتی، متصل میشود ولی شرکت مالک این فناوری، تاکید دارد که این تراشه هنوز در دوره آزمایشی است.
شرکت «اینر کاسموس»، متخصص توسعه فناوری کاشتنی در بدن و مالک این نوآوری فاش ساخت که آزمایشهای این درمان جدید افسردگی به روی انسان، طی شش ماه آینده آغاز خواهد شد.
«قرص دیجیتال» ساخته شده توسط «اینر کاسموس»، دارای دو بخش است: یک الکترود که در زیر پوست سر قرار میگیرد و یک «دستگاه کنترل» که برای به کارانداختن دستگاه، روی موهای کاربران نصب میشود.
این تراشه، میکروشوکهای الکتریکی را یک بار در روز به مدت 15 دقیقه، به منطقه مبتلا به افسردگی در مغز یا همان قشر پیشانی پشتی جانبی چپ میفرستد.
هنگامی که درمان انجام نمیشود، نیازی نیست که دستگاه کنترل، روی سر بماند.
این تراشه عملا در مغز اولین بیمار در مرحله قبل از آزمایش، کاشته شده و قرار است بیمار که اهل سنت لوئیس، میسوری است، یک سال این دستگاه جدید را آزمایش کند.
این شرکت، نوآوری دیگری را نیز ساخته است که آزمایش آن به روی انسان، قرار است ماه آینده آغاز شود. جهانی مملو از اشفتگی مایرون گریبتز، بنیانگذار و مدیر «اینر کاسموس»گفت: «هدف ما، پیریزی جهانی است که با ایجاد تعادل مجدد در ذهنیت انسان، قدرت شناخت و آگاهی انسانی را بازیابی کند.»
او افزود: جهان دچار آشفتگی شدیدی است که منجر به بروز اختلال در ادراک شده و میلیونها نفر، عوارض آن را احساس میکنند که افزایش سطح افسردگی را به دنبال دارد.
او افزود: بر این باوریم که رویکرد ما میتواند زندگی افراد مبتلا به افسردگی را از آرامش برخوردار کرده و توسعه آن نهایتا، سایر اختلالهای شناختی را نیز دربر خواهد گرفت.
به گزارش «دیلی میل»، شرکت «اینر کاسموس» تاکید دارد که هدف از ساخت این تراشه نوآورانه، دورشدن از داروهای شیمیایی و حرکت در راستای «درمان موثرتر» است. 140 میلیون آمریکایی دچار افسردگی شایان ذکر است که سالانه 140 میلیون آمریکایی از داروهای محرک مغز یا ضدافسردگی استفاده میکنند که این تعداد بیشتر از شمار دارندگان گوشی «آیفون» است.
قرص دیجیتال» یا «ایمپلنت مغزی» توسط آپ گوشی هوشمند به کار میافتد که نمودارهایی از علائم خلقی و و افسردگی را نیز نشان میدهد که میتوان با پزشک به اشتراک گذاشت.
+8
رأی دهید
-2
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.