محسن برهانی، استاد دانشگاه تهران و از منتقدان اعدام معترضان در ایرانرادیو فردا: مروری بر مواضع محسن برهانی که انتقاداتش را تحمل نکردند و از هیات علمی دانشگاه اخراج شد خبرگزاری فارس روز پنجشنبه ۲۲ دی از اخراج محسن برهانی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، خبر داد و دلیل آن را «رد صلاحیت» از سوی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی این دانشگاه عنوان کرد.
آقای برهانی در هفتههای اخیر انتقادهای تندی را علیه صدور و اجرای حکم اعدام برای معترضان اعتراضات سراسری اخیر مطرح کرده بود. مروری بر مواضع محسن برهانی که انتقاداتش را تحمل نکردند و از هیات علمی دانشگاه اخراج شدخبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران در گزارشی با انتشار تصویر نامهای از هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی مدعی شد که کنار گذاشتن شدن این استاد دانشگاه از مقامش ربطی به انتقادهای اخیر او نداشته است.
این خبرگزاری گفته که هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه تهران در روز ۹ مهر، حدود دو ماه پیش از اجرای حکم محسن شکاری، صلاحیت برهانی برای عضویت در هیات علمی دانشگاه تهران را رد کرده است.
این خبرگزاری به نقل از یک استاد دانشگاه تهران که نامش فاش نشده است، همچنین مدعی شد که «حمایتهای برهانی از ازدواج سفید و تجویز و ترویج ارتباطات غیراخلاقی میان دانشجویان» از دلایل این رد صلاحیت بوده است.
این استاد دانشگاه پیشتر از تلاشها برای اخراج خود خبر داده و در توئیتر نوشته بود: «معلمی آنقدر مهم نیست که به خاطر آن، بر حقوق مردم و خطوط قرمز شریعت تاکید نکنم».
او تاکید کرده بود: «پروندهسازان و دروغپردازان برای اخراج در تلاشند». آقای برهانی پیش از آغاز اعتراضات سراسری اخیر نیز از منتقدان برخورد جمهوری اسلامی با زنان بر سر مسئله حجاب اجباری بوده است.
او در زمان پخش اعترافات اجباری سپیده رشنو، در توئیتی نوشت که مدیران صداوسیما بابت پخش چهره این زن در برنامه «اعتراف اجباری» تلویزیون «قابل مجازات» هستند.
این استاد دانشگاه همچنین پیش از آغاز اعدام معترضان، به بازداشت آنها از سوی نهادهای امنیتی اعتراض کرده و نوشته بود: «کار دستگاه قضا و استقلال قضایی به جایی رسیده که کارمند وزارت کشور، در امور قضایی مداخله میکند»
+84
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۲۶
romano - تهران، ایران
کار خوبی کردند ج ا همین فرمان را باید برود. این آقا جدای استاد دانشگاه بودنش چیزی از جنس خود رژیم است (بخاطر سیستم ارزش گذاری سیستم). این ریختن قهری نیروهای خودی باعث فروریزی بسیاری از بدنه میشود (بچشم نمیاید ولی در گروههای پایین بسیار است) یادمان باشد امثال نوری زاد مخملباف و خیلی دیگر که کابوس رژیم شدند نتیجه این رفتار قهری بی منتهاست. قبلا این خبرها برای من روزمرگی بود اما الان ریزش حتی به روز و ساعت رسیده. ج ا دیگر نمیتواند حتی با کمک غرب کمر راست کند باید تمام نیروهای او را جذب خود کنیم تا گروهی اندک نادان و بیسواد در سنگر آخر باقی بماند که تکلیفشان مشخص است.حرکت الان در این فاز است نیروهای خشن و بیسواد قدرت کنترل و برکناری باسواد هایشان را دارند اینها فرزند ما هستند ریختن اینها جبهه طرف ما را تقویت و از لحاظ روانی طرفداران سیستم را ضعیف و با انتخابهای محدودتر مواجه میکند. شاهزاده رضا پهلوی روی این بسیار تکیه دارند ما با ریختن اینها به طرف آرامش نهایی ملت ایران حرکت میکنیم. مردم مظلوم ایران سالیان سال از حداقل حقوق ملی و بین المللی خود محرومند باید برای آزادی خانواده جنگید.
1
5
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
romano - تهران، ایران
نوشتهات قابل قبول با دو تا سوال، ۱- چرا قبلا این خبرها [ریزشیهای رژیم انسانستیز ج.ا] برات روزمرگی بود ۲- همانطور که میدانیم، غرب همیشه دشمن ج.ا. بحساب آمده و از طرف غرب تحریم شده، چین و بخصوص دشمن اصلی ایران و ایرانی حداقل از ۲۰۰ سال پیش تا به امروز از ج.ا. طرفداری و ضد ایرانی قد علم کردند! برای همین منظورت: "ج.ا. دیگر نمیتواند حتی با کمک <روسیه و چین> کمر راست کند"✌🏽
0
5
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۶
romano - تهران، ایران
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
قبلا اخبار منفی بود و دل هر ایرانی رو به در میاورد ولی به این سرعت نبود الان مثل بهمن شده اون زمان هر چند گاه یک گلوله برف کوچک غلت میخورد ولی خبری از بهمن نبود ولی الان داره غرش میکنه و از دامنه کوه میاد پایین تا به آخر کار برسه الان وضعیت ریزش رژیم اینجوریه. سوال دوم غرب دشمن رژیم ایران نیست رژیم ایران یک کاتالیزور برای حضور و سیاستهای غربه (چه خری بهتر از ملاها) منظورم از غرب اینه که غرب با ایران چیزی بین لولو و در عین حال نگهش دار بزار کارمون رو راه بیاندازه رفتار میکرد خلاصه باهاش لاس سیاسی میزدن اما تظاهرات گسترده ایرانیان در خارج و داخل معادله رو عوض کرد و غرب باید بزودی بین مردم یا رژیم یکی رو انتخاب کنه (فکر کنم مردم). چین هم دشمن نیست یک کاسب کاره. ببین آمریکا و چین هر دو کاسب بازار تهرانن یکی حزب اللهی دیگری بدون ایدئولوژی هر دو هم پولدار ایران شده جوجه لات بازار که وسط گذر بازار پرو بازی در میاره هر دو کاسب باهم اختلافات بنیانی دارند ولی در درآوردن پول اتفاق نظر دارند بخاطر همین ایران رو نمیپسندند. اگر ایران کرنش کنه بهترین زندگی رو خواهد داشت. ادامه..
0
2
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۶
romano - تهران، ایران
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
مشکل ما در دنیا اینه خیلی همسایههای پرتو پلا داریم مثلا چین و ژاپن و کره یا آلمان و فرانسه و انگلیس همسایمون نیستن و اینکه احساس ابرقدرتی از قدیم داریم ایران یک ابرقدرت نیست (بخاطر جمعیت موقعیت و ..) ولی بی قدرت هم نیست. ما همیشه یک قدرت میانه به بالا بودیم. هم شاه خدابیامرز و هم ملاها این رو نفهمیدند. این تفکر قدیمی مشکل ساز ما باعث عدم سازشمون با دنیا میشه (همین مشکل رو روسها هم دارند) ما باید جامون رو بپذیریم و مقداری کرنش کنیم و دست از لات بازی بین المللی برداریم تا حدی که منافع ملیمون تامین بشه اینکار رو آلمان بعد از جنگ دوم کرد زندگی بهش گفت سلام. ماهم اگر اینکار رو بکنیم هم قدرتمون توسعه پیدا میکنه هم دنیا از ما لذت میبره (هدف زندگی مانند دنیا) ملاها نمیتونند چون سیستم فکریشون بسته و درک فرهنگی ندارند و سیاست رو هم همینگونه تعریف میکنند.چین خیلی سال قبل و عربها و اخیرا عربستان این ایرادات فهمیدن دارند سعی میکنند کمتر با زبان ایدئولوژی و بیشتر با فرهنگ و تجارت با دنیا مراوده کنند حال اینکه ملاها هم میخوان تنها ایدئولوژی باشند در مراوده هم استثنای دنیا باشند
0
2
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
romano - تهران، ایران
جواب سوال اول من میتونه بدین مضمون باشه که "ریزشها تا قبل از فوت مهسا امینی چشمگیر نبود، اما بعد از آن واقعه ریزشها چون بهمنی تمام آن کلیشهها را در هم کوبید و به اینجا رساند که سلبریتیها از مقام و مال خود دسته دسته میزنند تا به مردم بپیوندند!"✌🏽 با جواب سوال دوم راضی که هیچ، مخالفم! چرا؟! کلمه غرب و دموکراسی درهم تنیدهاند بطوریکه با پایههای دموکراسی همانا توسعه و آزادیهای نسبی یک نیرو یا یک جبهه آنطور که سیستم دیکتاتوری برآورد میکند، وجود ندارد بل چندین نهاد غیردولتی و دولتی که در کنار هم مردمسالاری را رقم میزنند. کلمه کاتالیزور برای جامعه خردورز کاربرد ندارد، جامعه خردورز از انواع و اقسام NGOها تشکیل شده که در تصمیمات و اجرایی کردن احکام دست دارند و دولت را در این مهم تنها رها نمیکنند. درنتیجه حکم درمورد دولت دیکتاتوری و احیانا کاتالیزاتورها که پروسهای را شتاب بدهند در غرب صدق نمیکند! مشکل غرب با جامعه عقبافتادهای چون ایران در استثمار یا چیزی شبیه آن نیست بلکه متاسفانه احترام به فرهنگ عقبافتاده آن جامعه ایدئولوژیکی است. در غرب ...
0
1
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
romano - تهران، ایران
در غرب به این نوع طرز تفکر فرهنگ نسبیت میگویند و مثلن در مورد زنستیزی در اسلام، دهان را میبندند و انتقاد را مخدوش میکنند تا مبادا به فرهنگ منحط اسلامی بربخورد! غافل از اینکه در درازمدت طالبان و حزبالله بعنوان نماینده اسلام رسمی دودمان انسانگرایی در غرب را به چالش بکشند.😖 هر اجتماعی در معرض دو خطر متضاد واقع است: سفت شدن در نتیجه پیروی زیاده از حد از عرف و انضباط، و شل شدن یا زیر یوغ خارجی رفتن در نتیجه رشد فردیت و استقلال شخصی که همکاری اجتماعی را غیرممکن میسازد. تمدنهای عموماً با یک نظام خشن پدید میآیند و بتدریج نرم میشوند و در مرحله خاصی که جنبههای مفید عرف قدیم هنوز به قوت خود باقی است و مضراتی که با از میان رفتن عرف قدیم همراه است هنوز بر اجتماع مستولی نشده، این تمدن به دوره درخشانی از نبوغ میرسد. اما همینکه این مضرات بر اجتماع مستولی شد، هرج و مرج آغاز میشود و در نتیجه لاجرم یک دوره استبداد جدید فرا میرسد که خود ترکیب جدیدی را به وسیله یک دستگاه جزمی پدید میآورد. نظریه لیبرالیسم در غرب کوششی است برای خارج شدن از این دور. ...
0
0
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
romano - تهران، ایران
لیبرالیسم کوشش برای پدید آوردن یک نظم اجتماعی است که مبتنی بر عقیده جزمی غیرعقلانی نباشد، و کوشش برای تأمین استقرار و آرام بیآنکه قیدهایی بیش از آنچه برای بقای اجتماع . ضرورت دارد لازم آید. اینکه آیا چنین کوششی در جوامع عقبافتاده به نتیجه برسد یا نه، چیزی است که آینده در جوامع مختلف گوناگون نشان خواهد داد! در هر صورت این غرب نیست که طالبان و حزبالله را حمایت میکند (درست برعکس) بلکه کشورهای دیکتاتوری بر محور ایدئولوژیکی چون روسیه هستند که یا مستقیم از ج.ا سوءاستفاده میکنند یا در مورد افغانستان از آب گلآلود ماهی میگیرند!😡
0
0
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.