یورونیوز: پس از آنکه صبح امروز اعلام شد در یکی از پروازهای داخلی ایران دو مسافر بهدلیل سنگینی هواپیما پیش از پرواز پیاده شدند، سوالهای زیادی درباره این موضوع ایجاد شد.
مدیر روابط عمومی ایران ایر درباره پیاده شدن دو مسافر پرواز تهران- خرم آباد دلیل آن را به ویژگیهای هواپیمای ایتیآر (ATR) ربط داد.
هواپیمای ایتیآر از سوی یک شرکت هواپیماسازی ایتالیایی- فرانسوی تولید میشود. پیش از اینکه تحریمهای آمریکا علیه ایران بازگردند تعداد زیادی از این هواپیماها وارد ایران شدند.
حسام قربانعلی، مدیر روابط عمومی ایران ایر گفت: «بر اساس محاسباتی که عملیات پرواز با توجه به شرایط و پیشبینیهای جوی ارائه میدهد، وزنی را به واحد بازرگانی برای واحد فروش بلیت میدهد که بر همان اساس بلیتفروشی میشود و مسافران برای پرواز به فرودگاه مراجعه میکنند. با وجود این ما محدودیتی در هواپیمای ATR داریم که صرفا در زمان انجام پرواز اتفاق میافتد، زیرا با توجه به شرایط جوی که در فرودگاه مقصد حاکم است، محدودیت جدیتری برای هواپیمای ایتیآر اعمال میشود.»
وی درباره پرواز امروز گفت: «امروز در فرودگاه خرمآباد، ما برای نشستن به باد مخالف نیاز داریم که با توجه به زمان پیشبینی برای رسیدن به فرودگاه مقصد، این باد موافق بوده و ما در چارچوبهای ایمنی مجبور هستیم برای اینکه هواپیما پرواز ایمنی داشته باشد، مقداری از وزن هواپیما کم کنیم. این موضوع اصلا قابل پیشبینی نبوده و ما در زمان پرواز با توجه به آخرین گزارش هواشناسی که از فرودگاه مقصد دریافت میکنیم، با این محدودیت عملیاتی روبهرو میشویم.»
گویا این موضوع، ماجرای تازهای نیست و در برخی از پروازها با جغرافیای خاص اتفاق میافتد.
مدیر روابط عمومی ایران ایر گفت: «موضوع دیگری که در فرودگاه خرمآباد شرایط را حادتر میکند، وضعیت جغرافیایی منطقه است که بهدلیل کوهستانی بودن، اگر باند و جهت مخالفی را هم برای باند انتخاب کنیم، برای اینکه شرایط ایمنی از کوههای اطراف فرودگاه فراهم شود، محدودیتهای دیگری وجود دارد. در این پرواز هم نهایتا با بررسی و سنجش شرایط جغرافیایی و جوی حاکم، این تصمیم برای ایمنی بیشتر مسافر گرفته شد که دو مسافر پیاده شوند و ۲۹ مسافر باقیمانده با این پرواز به مقصد رسیدند.»
هواپیمای ایتیآر معمولا برای سفرهای منطقهای استفاده میشود و تعداد صندلیهای آن نیز محدود و زیر ۱۰۰ صندلی است. این شرکت هواپیماسازی در سال ۱۹۸۱ آغاز به کار کرده است و مقر آن در فرانسه است.
ایران مدل ایتیآر ۶۰۰ این شرکت را خریداری کرده است.
+31
رأی دهید
-9
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
روابط عمومی ایران ایر چه توضیح قابل قبول و کاملاً فنی رو در این ارتباط ارائه کرد ، من یکی که باورم شد ، و سرانجام هواپیمایی که بطور استاندارد پذیرای یکصد مسافره با پیاده کردن دو مسافر و با بیست و نه مسافر پرواز کرد !! جل الخالق !!
4
45
پنجشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۷۱
senator x - تهران، ایران
گوربانعلی,چطور این قارقارک 100تا صندلی داره,ولی 30تا مسافر را حمل نمیکند؟شامورتی ,دروغ هم میگی سنجیده بگو.دوم اینکه از این ببعد تو تمام آزانسهای بیلیط فروش یه قپون بذارید اول مسفر را وزن کنید بعد بیلیط برفوشید
2
22
پنجشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.