مهدی بیک نیز یک روز پیش از اجرای حکم اعدام بازداشت شد.
آقای کرمی همچنین اضافه کرده بود: «عاجزانه از مقامات قوه قضاییه تمنا میکنم، خواهش میکنم، از شخص آقای اژهای تمنا و خواهش میکنم حکم اعدام را از روی پرونده پسرم بردارید.»
همچنین مادر محمدمهدی کرمی تأکید میکند: «از مقامات قوه قضاییه مخصوصا از آقای اژهای خواهشمندم حکم اعدام را از پرونده پسرم بردارید.»
محمدمهدی کرمی به همراه سید محمد حسینی، حمید قرهحسنلو، حسین محمدی، و رضا آریا توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی استان البرز، به ریاست قاضی سید موسی آصفالحسینی، پانزدهم آذر در یک پرونده مشترک مربوط به کشته شدن یک بسیجی به نام روحالله عجمیان، به اتهام «افساد فیالارض» به اعدام محکوم شدند. ۱۱ متهم دیگر این پرونده به احکام سنگین تا ۲۵ سال زندان محکوم شدهاند.
آقای کرمی و دیگر متهمان این پرونده از حق داشتن وکیل انتخابی محروم شدند. به گفته پدرش، برای محمدمهدی کرمی یک وکیل تسخیری تعیین شد که حتی جواب خانواده را نمیداد.
پدر محمدمهدی کرمی: وکیل جواب ما را نمیدهد؛ صدای بیگناهی بچهام را برسانید وکالت محمدحسین آقاسی، حقوقدان، که از سوی خانواده کرمی برای وکالت محمدمهدی انتخاب شد، از سوی دادگاه انقلاب اسلامی پذیرفته نشد.
صدور و اجرای شتابزده احکام اعدام برای بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ با واکنشهای منفی گستردهای در داخل و خارج ایران همراه بوده است.
از جمله، محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه تهران، با برشمردن هفت اشکال عمده حقوقی به حکم محاربه منجر به اعدام برای محسن شکاری اعتراض کرده و آن را «خون بهناحق ریختن» توصیف کرده است.