دلایل باورنکردنی بیماری‌های قلبی را بشناسید

احساس تنهایی با فشار خون بالا و سایر اثرات استرس مرتبط استدویچه وله: برخی از دلایل ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی مربوط به عضله قلب، دریچه‌ها یا نحوه ضربان قلب هستند، از جمله کاردیومیوپاتی، فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی. غذاهای ناسالم، ورزش نکردن و استعمال دخانیات نیز اغلب منجر به بیماری قلبی می‌شوند. اما دلایل دیگری نیز در این میان وجود دارد که ممکن است شما را شگفت‌زده کند:

نشریه پزشکی "Web MD" به برخی از این دلایل اشاره کرده است:

آلودگی صوتی

صدای ترافیک که از حدود ۵۰ دسی‌بل شروع می‌شود، می‌تواند فشار خون شما و احتمال نارسایی قلبی را افزایش دهد. به ازای هر ۱۰ دسی‌بل افزایش آلودگی صوتی، احتمال بیماری قلبی و سکته مغزی بیشتر می‌شود.

میگرن

هنوز مشخص نیست که چرا، اما احتمال سکته مغزی، درد قفسه سینه و حملات قلبی در هنگام ابتلا به میگرن بیشتر است. بنابراین در مورد بهترین راه برای کنترل و درمان سردرد خود با پزشک مشورت کنید.

زمان قاعدگی

زنانی که اولین قاعدگی خود را قبل از ۱۲ سالگی تجربه می‌کنند یا قبل از ۴۷ سالگی یائسه می‌شوند، بیشتر در معرض سکته مغزی و همچنین بیماری قلبی هستند. همچنین در صورت سقط جنین یا برداشتن تخمدان یا رحم، خطر ابتلای زنان به بیماری قلبی افزایش می‌یابد.

تنهایی

داشتن دوستان کم یا ناراضی‌بودن از روابط خود، شانس ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را تقریباً به اندازه دود سیگار افزایش می‌دهد. احساس تنهایی با فشار خون بالا و سایر اثرات استرس مرتبط است.

ساعات طولانی در محل کار

افرادی که حداقل ۵۵ ساعت در هفته کار می‌کنند بیشتر از افرادی که ۳۵ تا ۴۰ ساعت کار می‌کنند به بیماری قلبی مبتلا هستند. این می‌تواند نتیجه چند چیز باشد: مثلاً استرس بیشتر، نشستن بیشتر و شاید نوشیدن الکل بیشتر.

بیماری لثه

باکتری‌های دهان، از جمله بیماری پریودنتال، می‌توانند وارد خون شده و التهاب را در پوشش شریان‌ها ایجاد کنند. این امر می‌تواند منجر به تجمع چربی در آنها (آترواسکلروز) شود. تحقیقات نشان می‌دهد که درمان بیماری لثه می‌تواند سطح یک نشانگر التهابی به نام پروتئین واکنشی C را در خون کاهش دهد.

آنفلوآنزا

پزشکان مطمئن نیستند که چرا ممکن است زمانی که در حال مبارزه با عفونت آنفلوآنزا هستید، خون شما راحت‌تر لخته می‌شود. این امر دلیل دیگری برای دریافت سالانه واکسن آنفلوآنزا است.

عصبانیت

با طغیان خشم، احتمال سکته مغزی یا ضربان قلب تند نیز بالا می‌رود. شما همیشه نمی‌توانید از آنچه شما را تحریک می‌کند، اجتناب یا آن را کنترل کنید، بنابراین راهی برای مقابله با عصبانیت خود در لحظه پیدا کنید. دوره‌های کنترل و مدیریت خشم یا تکنیک‌های آرام‌سازی مانند یوگا، مدیتیشن یا تای‌چی می‌تواند برای بهبود وضعیت قلب مفید باشد.
+13
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.