کافئین شاید به بیدار شدنتان کمک کند، اما دو علامت اصلی خماری، حالت تهوع و لرزش است که کافئین هر دو را تشدید میکندایندیپندنت فارسی: آب نارگیل، ماست، جو دوسر، آووکادو، تخممرغ، نان خمیرترش، گوجهفرنگی و البته نوشیدن آب زیاد میتواند به شما کمک کند
این فصل، فصل مهمانیها، [شراب] پروسکو و متاسفانه ادب کردن خمارها است.
چون شبها بهسرعت خودمان را از محل کار به دورهمیهای خانوادگی میرسانیم و به نوشیدن با دوستانمان سپری میکنیم، ناگزیر روزهایمان با سردرد ضرباندار و حالت تهوع میگذرد.
دیروز در واقع خمارترین روز سال بود، امروز بیشتر مردم در فضای آنلاین از خماریشان میگویند.
کنارم در قطار مردی نشسته بود که خیلی خمار به نظر میرسید و یک مکدونالد را طوری بغل کرده بود، انگار تنها چیزی است که او را به ادامه زندگی دلگرم میکند.اد (_eddo) ۱۵ دسامبر ۲۰۱۷مشکل اینجاست، با هر کسی که حرف میزنید علاج خودش را دارد، از غذاهای سرخکردنی گرفته تا نوشیدن الکل در روز بعد.
به گفته آماندا همیلتون، کارشناس تغذیه، واقعا غذاهای خاصی وجود دارند که به درمان خماری کمک میکنند. ۱۰ غذای برتر برای غلبه بر خماری: ۱- آب نارگیل
۲- ماست یونانی
۳- جو دوسر
۴- کره مغزها
۵- سوپ
۶- ماهی سالمون
۷- آووکادو
۸- تخممرغ
۹- گوجهفرنگی
۱۰- نان خمیرترش
با این حال، فقط چیزهایی که میخورید مهم نیستند – کارهای دیگری هم هست که میتوانید آنها را هم انجام بدهید. نکاتی برای غلبه بر خماری ۱- آب زیاد بنوشید
همیلتون میگوید: «در طول روز آب بنوشید، هدفتان مصرف روزانه حدود ۱.۵ تا ۲ لیتر آب باشد، اما یادتان نرود که مقداری از این آب را از غذاها دریافت میکنید. ادرارتان باید زرد کاهی باشد – هرچه تیرهتر باشد یعنی بیشتر دچار کمآبی شدهاید.»
۲- صبحانه را فکرشده انتخاب کنید
اگر میتوانید صبح چیزی بخورید، همیلتون تخممرغ، آووکادو و گوجهفرنگی را پیشنهاد میکند، اما بیشترمان موقع خماری کربوهیدرات هوس میکنیم، بنابراین اگر میلتان به نان تست میکشد، پیشنهاد همیلتون نان خمیرترش است، چون هضمش برای معده حساس آسانتر است. نان تست با کره مغز آجیل گزینه ساده و همینطور سالمی است.
همیلتون توصیه میکند: «اگر تحمل غذا ندارید، با یک اسموتی خانگی با آب نارگیل شروع کنید تا الکترولیتهای ازدسترفته با موز و اسفناج، یا توتفرنگی سرشار از ویتامین سی، آبرسانی و بازیابی شود.»
۳- ورزش مفید است
همیلتون پیشنهاد میکند موقع خماری کمی تمرین هیت (HIIT) انجام دهید، البته اگر فکر تحرک باعث حالت تهوعتان نمیشود.
«این کار سرعت سوختوساز الکل یا سمزدایی را بالا نمیبرد، اما ترشح اندورفین باعث میشود سرحال شوید. فقط آب کنار دستتان باشد تا بیش از این دچار کمآبی نشوید.»
۴- با نمک منیزیم حمام کنید
اگر هیچچیزی جواب نداد، نمک منیزیم داخل وان بریزید و مدتی طولانی در آن غوطهور شوید. سپس به رختخواب بازگردید.
پس تمام آن درمانهایی که آدمها مدام دربارهاش حرف میزنند چه؟ خب، حرفوحدیث درباره این موضوع زیاد است. دروغهای درمان خماری لو رفت قهوه
کافئین شاید به بیدار شدنتان کمک کند، اما دو علامت اصلی خماری، حالت تهوع و لرزش است که کافئین هر دو را تشدید میکند.
نوشیدن الکل
رایانون لمبرت، کارشناس تغذیه [کلینیک] هارلی استریت، به ایندیپندنت توضیح داد: «هرچند خماری با ترک الکل بسیار فرق دارد، اما این حالت موجب بروز سندروم ترک حاد میشود که کمی الکل آن را تسکین میدهد.»
او در ادامه گفت: «با این حال، در بلندمدت راهکار خوبی نیست و من بههیچوجه آن را توصیه نمیکنم. آه.»
لمبرت توضیح میدهد که شدت خماری به سطح الکل خون و به میزان الکل و سرعتی که نوشیدهاید، بستگی دارد.
او میگوید: «خماری واقعی زمانی به اوج میرسد که سطح الکل خون دوباره به صفر برسد و همین موقع است که آن احساسات و عوارض جانبی شروع میشود؛ بنابراین در نهایت، تنها کاری که باید بکنید این است که این امر اجتنابناپذیر را به تعویق بیندازید و بگذارید سردرد ادامه یابد.»
یک صبحانه انگلیسی کامل
بر اساس مطالعهای که پیشتر در سال جاری انجام شد، خوردن یک بشقاب بزرگ غذای سرخکردنی چرب بهترین راه برای سرحال شدن بعد از یک شب میگساری است.
این مطالعه که آن را بریتیش لاین اگز (British Lion eggs) انجام داده است، نشان داد که بیش از یکسوم بریتانیاییها در کمتر از سه ساعت بعد از خوردن یک صبحانه انگلیسی کامل، در مقایسه با ۱۹ درصدشان که فقط مسکن مصرف کردند، حالشان بهتر شد.
اما در بررسی نظاممندی که نشریه پزشکی بریتانیا (British Medical Journal) منتشر کرد، معلوم شد هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان بدهد خماری درمان واقعی دارد.
ولی لمبرت میگوید: «با درست غذا خوردن و آبرسانی به بدن، میتوان کاری کرد که بدن دوباره سرحال شود.»
پس همه ما میتوانیم با سرعت یک دانشجوی جوان ۱۹ ساله در هفته اول دانشگاه، سر کارمان بازگردیم.
+9
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۶
انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
جالب بود بدانیم ولی تجربه نشان داده که هیچ چیزی و هیچ غذای جادویی وجود ندارد که خماری بعد از مصرف الکل را درمان کند. خماری دردی است که به زمان و تغذیه سالم ضرورت دارد تا درمان شود. اگر از این دو پارامتر زمان و تغذیه سالم یکیش را نادیده بیگیریم بازهم خماری درمان نمیشه. باید هردو را همزمان در نظر داشت. در ژاپن نوشابه های مخصوص در قوطی های المونیمی در تمامی فروشگاه های بیست و چهارساعته عرضه میشوند که مخصوص خماری بعد از نوشیدن الکل استند. اینها حاوی آب زردچوبه، لیمو، شکر، زنجبیل اند. میگن زردچوبه جگر را از سموم پاک میکند. برای خماری های سطحی که بعد از نوشیدن آبجو و شراب قرمز بوجود میایند خوبه کار میدهد و یک کمی سرحال میسازد ولی برای خماری های سنگین بعد از نوشیدن ویسکی و غیره هایش که درصدی الکل بالا دارند دیگه هیچ چیزی و هیچ معجزه ای نیست باید صبر کرد و تحمل کرد. وجود انسان فرا تر از آن چیزیست که ما تا امروز میشناسیم، اگر ماهیت اصلی وجود خود را واقعا میشناختیم که الکل نمی نوشیدیم و یا برای خماری هایمان غذا یا داروی خاص میساختیم.
0
10
یکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۱:۳۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۵
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
گرامی با درود. سال 2023 مبارک. سالی باشه پر از سلامتی و برکت / سپاس برای مطلب خوبی که نگارش فرمودید. / سال نوی ۲۰۰۹ -یعنی ۱۴ سال پیش در چنین روزی- من از همین نوشابههای قوطییی که فرمودید(ویژهی ضد خماری) یکبار نوشیدم (و دیگه هم اینجا در اکراین، از اون خبری نشد، یعنی دیگه وارد نکردند از خارج). چیز بدی نبود، یعنی از جهت مزه، شبیه به مخلوط جوشوندهی گیاهی همراه با مایعی گرفتهشده از *صیفیجات مارینادی* بود. اتفاقا بر اساس سیستم روسی، بهترین گزینه برای رفع خماری الکلی، نوشیدن آبی هست که در کنسرو یا بانکهی شیشهای حاوی ترشیجات(بویژه خیارشور) وجود داره، به بیان عامیانه، نوشیدن آبی که در اون شور انداخته شده، و البته خوردن غذای سبک (با هدف خالی نگذاشتن معده) نیز، برای رفع خماری صبحگاهی که از نوشیدن الکل در شب قبلش ایجاد شده، کمک اصلی رو فراهم میسازه. / بسیار لذت بردم از جملهی خردمندانهای که نگارش فرمودید؛ *وجود انسان فرا تر از آن چیزیست که ما تا امروز میشناسیم، اگر ماهیت اصلی وجود خود را واقعا میشناختیم که الکل نمی نوشیدیم* / درود بر شما، وقت خوش
0
6
یکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.