دانشکده فنی و حرفهای دختران سنندجرادیو فرانسه: سرکوب فراگیر و فشار روزافزون جمهوری اسلامی بر دانشجویان معترض و منتقد همچنان ادامه دارد و گزارشها از منابع مختلف حاکی از ربوده شدن و بازداشت قهری شماری از این دانشجویان در روزهای اخیر در تهران و شهرهای دیگر کشور است.
روز چهارشنبه ۲۳ آذر چهار دانشجوی دیگر دانشکده فنی و حرفهای دخترانه سنندج را ربودند. نام این چهار دانشجو تینا خدری، ثنا خدامرادی، رضوان بازانیقلعه و هانیه چهاردولی اعلام شده که در برابر در خوابگاه دانشکده فنی دخترانه سنندج به دست نیروهای امنیتی ربوده شدهاند.
به گزارش سازمان حقوق بشری ههنگاو کردستان، روز شنبه ١٩ آذر نیز بیتا ویسی در جریان اعتراضات دانشجویی دانشکده فنی دخترانه سنندج به دست نیروهای امنیتی ربوده شده بود.
تا بدین لحظه از وضعیت این دانشجویان و نهاد بازداشتکننده آنها اطلاعی در دست نیست.
شوراهای صنفی دانشجویان کشور نیز در کانال تلگرامی خود از آسیب دیدن گوش میلاد عبدی، دانشجوی دربند، بر اثر شکنجه خبر داده و همچنین نوشته است که محمدعلی کامفیروزی، وکیل پایه یک دادگستری و فعال دانشجویی سابق نیز روز گذشته ۲۳ آذر به دست نیروهای امنیتی بازداشت شده است. کامفیروزی وکالت تعداد کثیری از دانشجویان بازداشتشده در ایام اخیر، از جمله ملیکا قراگوزلو را بر عهده داشته است. کامفیروزی در دوران دانشجویی خود نماینده مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران و کمیته مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم بود. به گزارش همین منبع، فرد دیگر، مهدی فکری، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه تبریز، ورودی ۱۴۰۰ است که روز ۱۷ آذر طی یورش نیروهای امنیتی به خانهاش به صورت قهری بازداشت شده و وسایل الکترونیکی او ضبط گردیده است. گفته میشود این دانشجو پیش از این در جریان سرکوبهای داخلی دانشگاه توسط کمیته انضباطی دانشگاه تبریز به مدت دو ترم تعلیق شده است.
سید دانیال صدر، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیر، ورودی ۹۷، روز پنجشنبه ۱۷ آذر پس از این که نیروهای حراست او و دوستانش را که در خوابگاه مهمان بودند، مجبور به تخلیه خوابگاه کردند، به دست مأموران امنیتی ربوده شد. سرکاو غلامی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه کُردستان و اهل روستای هویه از توابع سروآباد نیز غروب روز سهشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱، در مسیر حرکت به زادگاه خود جهت شرکت در مراسم ختم خواهرش، به دست نیروهای امنیتی ربوده شد.
کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان با نقل خبر این ربایشها نوشته است که تا این زمان اطلاعای از سرنوشت این دانشجویان در دست نیست.
مأموران امنیتی همچنین بهراد صباغ دانشجوی مهندسی مکانیک ورودی ۹۸ دانشگاه امیرکبیر را در تاریخ ۱۰ آبان در مقابل منزلش ربودند. ظاهرا ۲۳ روز پیش، این دانشجو از بند ۲۴۱ به بند ۶ زندان اوین منتقل شده و به دلیل فشار نهادهای امنیتی بر خانوادهاش مبنی بر رسانهای نکردن خبر بازداشت او و دادن وعدههای دروغین آزادی، تاکنون نامی از او برده نشده بود. همچنین احتمال برگزاری دادگاه وی در تاریخ ۳ دی وجود دارد. معین ورکیانی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی ورودی ۱۴۰۱ و دانشآموخته کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه تهران هم در روز ۲۵ آبان حین بازگشت از محل کار خود بوده که به دست نیروهای یگان ویژه ربوده و پس از آن به زندان فشافویه منتقل شده است.
با وجود گذشت بیش از ۲۸ روز از بازداشت، هیچ اطلاعی از روند پرونده این دانشجو به خانواده ابلاغ نشده و در وضعیت بلاتکلیفی بهسر میبرد. زانا کرمی دانشجوی ترم ۹ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کُردستان و اهل سنندج نیز ظهر روز چهارشنبه ۲۳ آذر مقابل بیمارستان کوثر این شهر به دست نیروهای حکومتی ربوده شده و از وضعیت فعلی و نهاد بازداشتکنندهی او اطلاع دقیقی در دست نیست.
پیش از این نیز آناهیتا جنتی، دانشآموخته رشته مترجمی زبان آلمانی دانشگاه تهران، در تاریخ یکم آذر به دست نیروهای امنیتی ربوده و به زندان اوین منتقل شد. از سرنوشت این دانشجو نیز اطلاعی در دست نیست.
+21
رأی دهید
-2
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.