او بر روی این تصویر شعری نمادین و متناسب با وقایع جاری در ایران از ویسواوا شیمورسکا، شاعر لهستانی برنده جایزه ادبی نوبل را منتشر کرد که میگوید: «قهر نکن عزیزم! همیشه که عشق، پشت پنجرههامان سوت نمیزند! گاهی هم باد، شکوفههای آلوچه را میلرزاند. دنیا همیشه قشنگ نیست. پاشو عزیزم! برایت یک سبد گل نرگس آوردهام؛ با قصه آدمها روی پل. آدمها روی پل راه میروند. آدمها روی پل میترسند. آدمها، روی پل، میمیرند.»
شقایق فراهانی پیشتر عکس بیحجاب خود را در استوری صفحه اینستاگرمش به اشتراک گذاشته و نوشته بود: «سهواً حجابم افتاد، سهواً دوباره سرم نکردم، یکی هم داشت سهواً عکس میگرفت، سهواً هم یکی دستش خورد و استوریش کرد. بابت همه این سهواًها و برای رفع همه این سوتفاهمها، از صمیم قلبم از این طریق و از همه طریقهای دیگه که بفرمایید، از مردم، از مسئولین، از همه اونا که جریحهدار شدن، صراحتا از هیچ کسی عذرخواهی نخواهم کرد.»
تداوم همراهی چهرههای فرهنگی و سینمایی با اعتراضات سراسری ایران نگرانی مقامات جمهوری اسلامی را در پی داشته؛ بنا بر گفتوگوهای مطرح در جلسه افشاشده جانشین سازمان بسیج، مقامات جمهوری اسلامی به دنبال راهکارهایی برای جلوگیری از «کشف حجاب دنبالهدار» زنان بازیگر در «شبکههای اجتماعی و جاهای مختلف» هستند.
در این جلسه با تأکید بر برنامهریزی برای شکایت تهیهکنندگان و کارگردانان از بازیگرانی که کشف حجاب میکنند، گفته شد که «وزارت ارشاد و ساترا» باید «تهدید بکنند» و در این صورت کارگردان یا تهیهکننده «یواشکی به هنرپیشه میگویند خفه شوید»، اما «مشکل این جا است» که «حاضر نیستند. دولت نمیخواهد از خودش هزینه بدهد ... تهیهکننده هم نگاه میکند میبیند ارشاد چه میگوید. وقتی ارشاد چیزی نگفته، برای چه باید برود شکایت کند؟»
یکی از حاضران در آن جلسه بر اهمیت نقش «بسیج هنرمندان» تأکید کرد و با بیان این که دولت و ساترا باید اقدام رسمی بکنند، از خبرنگاران حاضر در جلسه خواست در صورتی که یک تهیهکننده شروع کند به شکایت از یک بازیگر، «آن را بولدش کنند» و بگویند «تهیهکننده ذینفع بوده و الان که ساخته و داده اکران بشود، این کشف حجاب کرده» و موجب ضرر او شده است و «مطمئن باشید تهیهکنندهها خیلی پول» خرج کردهاند.
با وجود بازداشتها و تهدیدهای بازیگران و هنرمندان حامی اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، اعتراضها و کشف حجابهای سینماگران بیش از پیش گسترش یافته است.