حذف وعده‌های غذایی و افزایش خطر مرگ زودرس

دویچه وله: محدود کردن مصرف غذا به چند ساعت در روز یا حذف وعده‌های غذایی می‌تواند خطر مرگ زوردس را افزایش دهد و این را محققان دانشگاه تنسی می‌گویند.

به ‌گزارش HealthDay News؛ رژیم غذایی روزه‌داری متناوب یا محدود کردن غذا‌ خوردن به دفعات بسیار کم در روز، برای کنترل و کاهش وزن این روزها بسیار محبوب است. اما این به‌معنای سالم بودن آن نیست.

مطالعه جدیدی که به‌صورت آنلاین در مجله Academy of Nutrition and Dieteticssuggests منتشر شده، نشان می‌دهد افرادی که وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کنند یا وعده‌های غذایی خود را خیلی نزدیک به‌هم می‌خورند، به‌طور کلی در معرض خطر مرگ زودرس بیشتری قرار دارند. محققان داده‌های بیش از ۲۴ هزار آمریکایی ۴۰ ساله و بالاتر را که در یک نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ شرکت کرده بودند، مجددا تجزیه و تحلیل کردند.

بر اساس این تحقیق جدید، افرادی که فقط یک وعده غذایی در روز می‌خورند، بیشتر از افرادی که وعده‌های غذایی روزانه بیشتری می‌خورند، در معرض مرگ زودرس هستند.

همچنین شرکت‌کنندگانی که صبحانه را حذف کردند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی کشنده بودند. کسانی که ناهار یا شام را حذف کردند، خطر مرگ زودرس خود را به هر دلیلی افزایش دادند. حتی کسانی که سه وعده غذایی در روز می‌خوردند اما بین وعده‌های غذایی کمتر از ۴ و نیم ساعت فاصله می‌انداختند، خطر بیشتری برای مرگ زودرس داشتند.

بر اساس این یافته‌ها، محققان توصیه می‌کنند حداقل دو تا سه وعده غذایی در طول روز و در فواصل منظم بخورید.

به‌گفته متخصصان، در حالی که روزه متناوب به‌طور گسترده به‌عنوان راه‌حلی برای کاهش وزن، سلامت متابولیک و پیشگیری از بیماری‌ها مطرح می‌شود، نباید این حقیقت را از نظر دور داشت که حذف وعده‌های غذایی، معمولاً به معنای غذاخوردن بیشتر در یک زمان است. این کار می‌تواند تنظیم قند خون را تشدید کند و منجر به مشکلات سلامتی شود.
+6
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.