شعر این اثر از بین هزاران هزار مصرع که مردم از ایران ارسال کردند انتخاب شده. شاعر این شعر مردم ایران هستند. و تقدیمش میکنیم به مردم ایران ، و تمام انسانهای آزادی خواه در دنیا… با آرزوی ایرانی آزاد و آبادصدای آمریکا: انتشار آهنگ «خدانور» از بابک امینی و اردوان حاتمی، هنرمند جوان ساکن آلمان با واکنشهای زیادی در فضای مجازی همراه بوده است.
آنها این پروژه متفاوت و تأثیرگذار موسیقایی را به مردم ایران، و تمامی انسانهای آزادیخواه جهان تقدیم کردند.
اردوان حاتمی، علاوه بر اجرا، نویسنده ترانه و سازنده ملودی نیز هست، و بابک امینی ضمن گیتارنوازی، قطعه را تنظیم کرده است.
همزمان با ادامه اعتراضات سراسری ایران، نماهنگ خدانور با حضور این هنرمندان در شبکههای اجتماعی منتشر شد که کارگردانی آن را امیر سلیمانی برعهده داشت.
اردوان حاتمی درباره انگیزه خود از ساخت چنین قطعهای به صدای آمریکا میگوید :«عاشق وطنم ایران، مردم ایران، و تاریخش هستم، و مهمترین انگیزه من از پرداختن به چنین موضوعی، همین عشق است.» بابک امینی و اردوان حاتمیاو در ادامه میافزاید که در ابتدا چهار بیت کوتاه از این شعر را در حساب کاربری خود در اینستاگرم منتشر کرد و از کاربران خواست تا در صورت تمایل آن را ادامه دهند. به گفته اردوان حاتمی، او بصورت شگفتانگیزی هزاران مصرع مختلف از مردم برای تکمیل شعر دریافت کرد که از میان آنها تعدادی را برگزید.
این هنرمند جوان تأکید دارد که شعر نهایی، حاصل سلیقه شخصی نیست، بلکه انتخاب ایرانیان است و او مصرعهایی را برگزید که اسامی و مفاهیم آن در پیامهای عده بیشتری تکرار شده بود، و مردم شاعر این شعر هستند.
اردوان حاتمی در ادامه میافزاید که البته ریتم و ملودی هم در گزینش مصرعها نقش داشت و او باید به این مقوله نیز توجه میکرد.
اردوان حاتمی درباره همکاری با بابک امینی میگوید: «پس از تکمیل شعر، ملودی برای آن ساختم، همین موسیقی را که میشنوید، از همان هنگام صدای ساز و تنظیم استاد امینی را در ذهنم شنیدم، و باور داشتم که هیچ کسی نمیتواند این کار را به زیبایی او تنظیم کند.»
به گفته اردوان حاتمی، بابک امینی پس از شنیدن شعر، از این پروژه هنری استقبال کرد، و پذیرفت که در تولید خدانور همکاری کند.
این هنرمند جوان با اشاره به اینکه به دلیل مسافت جغرافیایی و اختلاف ساعت میان آلمان و کانادا، این همکاری با چالشهای زیادی همراه بود، میگوید که یکی از دلایل مهم تأثیرگذاری این اثر، ایدهها، اجرا و تنظیم فوقالعاده بابک امینی است.
به گفته اردوان حاتمی تمامی هنرمندان این رسالت را دارند که در بزنگاههای تاریخی، خوشی یا ناخوشی صدای مردم باشند. او تأکید میکند که هنرمندان نیز مانند پزشکان رسالتی در جامعه دارند و هنگامی که درد مردم را میبیند، یا فریاد آنها را میشنود، باید صدای آنها باشند.
+235
رأی دهید
-8
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۳
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
جناب سروان، شما و ضحاکیان آیدی جدید سایبری این شکلی بخونید: خدا، سبزی پلو ماهی، خدا، گردن چلو گاهی، خدا، سید علی امروز، خدا، اون پوتینِ پفیوز، خدا، یک جرعه از ساندیس، خدای من فقط ابلیس!، خدا، من رو آفریدی، خدا، افسوس که $&#@.
3
50
جمعه ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۴
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
ابلیس بسیار خش باور و ساده لوح است اگر فکر میکند شیخک ننگ شیخ علی را میتواند بیشتر از این فریب دهد. میگویند بگذار ابلیس یک تار مو از تو غنیمت برد. تا اخر عمر اسیر ابلیس هستی و متعلق به او. بنا بر این منطق فکر کنم. بالش خواب ابلیس نه از پر قو یا پنبه بلکه با ریش شیخ علی پر شده .لعنت یزدان بر کسانی که به سال ۵۷ این ننگ را نصیب ما کردند. چقدر احمق چقدر ابله. چقدر نادان ؟ای کاش دست کم درس عبرت گرفت. ۴۳ سال گذشته هنوز قسمتی از ما کوشش با دروغ جنایت ۵۷ را انکار کنند. مثل این است که ما یک لکه بر روی پیراهن داریم و کوشش که این لکه را پاک کنیم. یک قیچی میآوریم و پیراهن را سوراخ کنیم تا لکه پیدا نباشد.
3
13
جمعه ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.