ایالت‌های آلمان: هیچ تبعه ایرانی نباید اخراج شود

دویچه وله: وزیران امور داخلی ایالت‌های آلمان خواسته‌اند که هیچ تبعه ایرانی تا اطلاع ثانوی از آلمان اخراج نشود. وزیر داخلی ایالت بایرن با اعلام این خبر افزود، افراد خطرناک و مجرمان جرایم سنگین باید از این قاعده مستثنی باشند.

از نظر وزیران امور داخلی ایالت‌های آلمان، به دلیل شرایط سیاسی پرتنش، اخراج اتباع ایرانی از آلمان به ایران باید فعلاً متوقف شود.

به گزارش خبرگزاری آلمان، یوآخیم هرمان، رئیس کنفرانس وزیران امور داخلی ایالت‌ها، یواخیم هرمان، از حزب سوسیال مسیحی گفت: «ما هم‌نظر هستیم که تا اطلاع ثانوی هیچ گونه اخراجی به آنجا [ایران] نباید صورت گیرد.»

وزیر داخله ایالت بایرن افزود که تنها اخراج افراد خطرآفرین و مجرمان جرایم سنگین، آن هم پس از بررسی جداگانه هر یک از موارد می‌تواند امکان‌پذیر باشد.

رئیس کنفرانس وزیران امور داخلی ایالت‌های آلمان از دولت فدرال خواست تا ارزیابی به‌روز شده خود از وضعیت ایران را در اختیار ایالت‌های آلمان قرار دهد. بر مبنای این ارزیابی تصمیم‌های بعدی اتخاذ خواهند شد.

وزیران امور داخلی ایالت‌های آلمان از فردا چهارشنبه تا جمعه، ۳۰ نوامبر تا دوم دسامبر، برای کنفرانس پاییز خود در مونیخ گرد هم می‌آیند.

در ایران بیش از دو ماه است که مردم سراسر کشور علیه رهبری سیاسی جمهوری اسلامی به خیابان‌ها آمده‌اند. شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز پنجشنبه ۲۴ نوامبر تصمیم گرفت تحقیقات مستقلی را در چارچوب "کمیته حقیقت‌یاب" در مورد خشونت‌های دستگاه امنیتی ایران علیه اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم انجام دهد. آلمان و ایسلند قطعنامه در این زمینه را ارائه کرده بودند.
تنش میان آلمان و ایران
اخیرا لحن بین دولت‌های تهران و برلین تندتر شده بود. مقامات دولت آلمان بارها از سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات مردم ایران انتقاد کرده بودند. موضع صریح آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان، با ناخشنودی مقامات تهران مواجه شده است.

تاکنون دو بار سفیر آلمان در تهران احضار شده است. دیپلمات‌های بلندپایه ایرانی اخیراً آلمان را یک "رژیم" توصیف می‌کنند. بسیاری از مقامات امنیتی و سیاستمداران ایرانی نیز از زمان آغاز اعتراضات مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا شده‌اند.

اعتراضات خیابانی گسترده در ایران با کشته شدن ژینا مهسا امینی، دختر ۲۲ ساله کرد ایرانی در اواسط ماه سپتامبر آغاز شد. او پس از دستگیری توسط گشت ارشات به دلیل نقض قوانین پوشش اسلامی در بازداشتگاه پلیس جان باخت.

بر اساس برآوردهای نهادهای حقوق بشر ایران، تاکنون دست‌کم ۴۵۰ تظاهرکننده در موج اعتراضات سراسری کشته و حدود ۱۸هزار نفر معترض دستگیر شده‌اند. شماری از دستگیرشدگان در دادگاه‌های نمایشی به اعدام محکوم شده‌اند.
+30
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۴
    ضحاکیان - ملایر ، ایران
    دیگه ایرانی ها احتیاج نارند بگویند که همجنس گرا هستند و یا مسیحی شدند. از امروز تقریبا حتی یک نفر یه کیس مزهبی یا همجنسگراییی نخواهد داد که تا بحال ( 95%) کیس مزهبی یا همجنس گرایی دادند. علی یارمون
    24
    5
    دوشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.