رژیم هیتلر چگونه از آلمانی‌تباران آمریکا برای لابیگری سواستفاده کرد؟

العربیه:هنگامی که حزب نازی در اوایل دهه 1930 میلادی در آلمان به قدرت رسید، به قصد جلب حمایت ایالات متحده کارزار گسترده‌ای را آغاز کرد، و آمریکایی‌های آلمانی‌تبار را برای لابیگری به سود رژیم نازی در آلمان بسیج کرد.

در سال‌های پیش از شروع جنگ جهانی دوم، دولت آلمان فعالانه افراد تبار آلمانی‌تبار در آمریکا را تشویق می‌کرد تا «فضیلت‌های آلمانی» را تبلیغ کنند و برای پیشبرد اهداف حزب نازی در آمریکا لابی کنند.

«فدراسیون آلمانی-آمریکایی‌ها» دقیقا به همین منظور در سال 1936 با حمایت رژیم نازی تاسیس شد. این گروه با هزینه کردن پول فراوان موفق شد ده‌ها هزار نفر از آلمانی‌تباران آمریکایی را به خود جذب کند، و حتی اردوگاه‌های آموزشی برای آموزش جوانان در راستای اهداف نازیستی در سرتاسر آمریکا راه‌اندازی کرد.

در 20 فوریه 1939، حدود شش ماه پیش از حمله هیتلر به لهستان، فدراسیون آلمانی-آمریکایی‌ها در سالن مدیسون اسکوئر گاردن نیویورک یک گردهمایی عظیم در حمایت از حزب نازی آلمان برگزار کرد.

در حالی که بیش از بیست هزار شرکت‌کننده به پرتره عظیم جورج واشینگتن، که با صلیب‌ شکسته نماد نازیسم تزئین شده بود، سلام هیتلری می‌دادند، در بیرون سالن حدود یک میلیون معترض علیه این تجمع تظاهرات کردند.

فریتز کان، رهبر فدراسیون، طی سخنرانی خود گفت: «ما با آرمان‌های آمریکایی خواستار بازگرداندن دولت آمریکا به مردمی هستیم که آن را تاسیس کرده‌اند. ما برای یک ایالات متحده سفیدپوست و تحت حکومت غیریهودیان می‌جنگیم. اتحادیه‌های کارگری باید از کنترل یهودیان تحت سلطه مسکو خارج شوند.»

در زمان برگزاری گردهمایی نازی‌ها در نیویورک، هیتلر در حال تکمیل ساخت ششمین اردوگاه کار اجباری خود برای یهودیان و دیگر «عناصر نامطلوب» در آلمان بود. تظاهرکنندگانی که در اعتراض به این گردهمایی تجمع کرده بودند، به دولت و مردم آمریکا هشدار دادند که آنچه در آلمان اتفاق می‌افتد، ممکن است در ایالات متحده تکرار شود.

با شروع جنگ جهانی دوم در سال 1939، پلیس فدرال آمریکا «اف‌بی‌آی» به مقابله فعال با لابیگری آلمان در ایالات متحده برخاست، و طوری فدراسیون آلمانی-آمریکایی‌ها را تحت پیگرد قرار داد که به فروپاشی آن انجامید و دارایی‌هایش به نفع دولت آمریکا مصادره شد. تابعیت آمریکایی رهبر فدراسیون نیز سلب شد و او پس از خاتمه جنگ به آلمان پس‌فرستاده شد.
+3
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.