ایران وایر: بر اساس اخباری که به ایرانوایر رسیده است در آستانه چهلمین روز جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، نیروهای انتظامی «اضافه کار» دریافت کردند. بر اساس این خبر هر، نیروی سرکوب روزانه حداقل دویست و پنجاه هزار تومان اضافه کار دریافت کرده است. یک منبع آگاه در نیروی انتظامی به ایرانوایر گفت که نیروهای انتظامی برای ماه گذشته بین سه تا شش میلیون تومان «اضافه کار» دریافت کردهاند.
چهل روز از آغاز اعتراضات سراسری در ایران میگذرد. در عرض چند روز به تمام ۳۱ استان و به بیش از ۱۰۰ شهر ایران گسترش یافت. طی این مدت نیروهای سرکوب برای خاموش کردن صدای اعتراض مردم از هیچ خشونتی فروگذار نکردند. اضافه کار پرداخت شده به نیروهای انتظامی به دلیل «آماده باش کامل» ماه گذشته بوده است.
همچنین به گفته این منبع آگاه افرادی که از نیروی انتظامی در حین سرکوب مردم معترض آسیب میبینند با معرفی نامه این نیرو برای دریافت «دیه» به پزشکی قانونی مراجعه کردهاند.
تنها در شهر آمل لیستی سی نفره از نیروی انتظامی این شهر برای دریافت دیه به پزشکی قانونی معرفی شده است.
+8
رأی دهید
-154
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
از سعید طوسی؟
4
30
پنجشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.