شاهزاده رضا پهلویصدای آمریکا: شاهزاده رضا پهلوی روز سهشنبه در بیانیهای گفت: «با پایداری و همبستگی، با تداوم و گسترش اعتراضات و اعتصابات، روز پیروزی نزدیک است، نزدیکتر از آنچه دشمنان مردم گمان میبرند.»
او چهارشنبه چهارم آبان را چله انقلاب ملی ایران نامید و افزود: «این روز، چهلم قتل ظالمانه دختری جوان است که در خاک خود غریبانه کشته شد و اینک نامش رمز انقلاب ما شده است، ژینا امینی، دختر ایران.»
وی در بخشی دیگر از این بیانیه ،چهارم آبان را روزی متفاوت برای خود و زادروز پدری خواند که پس از رنج فراوان، در خاک غریب و با اندوهی عمیق به خاک سپرده شد ، او همچنین تصریح کرد:«خفتن در خاک غریب، پس از آن بهمن شوم، به سرنوشت ناخواسته بسیاری از ایرانیان تبعیدی بدل شد.»
شاهزاده رضا پهلوی در پایان تاکید کرد: «همه ما در انتظار روز پیروزی و رهایی از زنجیر ظلم و ستم دیکتاتوری مذهبی هستیم. روزی که زنان و دختران ایران، با امنیت و آزادی زندگی کنند و در کشور خود غریب نباشند، و هیچ ایرانی تبعیدی در کشور غریب به خاک سپرده نشود.»
+204
رأی دهید
-13
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۳
paksan - ایران، ایران
نباید ناامید باشیم حتی رقصیدن و خندیدن ما مثل دشنه تو قلب ولایته پس با همه شهداتها وپرپر شدن عزیزان بدترین چیز اینه که مایوس و ناامید بشویم باید راه های مبارزه رو تغیییر داد الان همین فلش تظاهراتها و جمع شدن مردم در جاهای مختلف رژیم رو داره از هم میپاچونه و تلاش میکنند حتی جا ومکان بدن بگن یه جا باشین هرچی میخواین بگین چون کنترل دو یا سه جا آسونه ولی صد منطقه و جاهای مختلف نه و همین عامل پیروزیه
اول میخواستم بگم تو باید خفه شی بچه جان ولی دیدم این توهین به بچه های با شعور ایرانیه، برای همین به تو میگم ....جان. تو معلمومه که ....بدنیا اومدی ولی شاید وقتی گور به گور میشی فهم و درکت به اندازه یک ....هم نباشه. بنابر این از این به بعد جواب ابله هان خاموشیست.
62
6
چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۵
خامنه ای بی شرف - برلین، آلمان
دوستان عزیز پست قبلی من اشتباها بصورت پاسخ به اصل خبر چاپ گردیده که نمیدونم اشتباه از من بوده یا از Iranianuk . که در همین جا از همه شما پوزش میطلبم و تصحیح میکنم که آن پست در پاسخ به " مسعود راستگو از تهران " هست . با پوزش مجدد. *** مرگ بر جمهوری سلامی ایران***
20
29
چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۹
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
درود بر خاندان ایران ساز پهلوی، باعث افتخار تاریخ ایران!
9
26
چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۵
مطالبه گر - تورنتو، کانادا
پاینده باد رضا پهلوی
5
10
چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.