خواننده اوکراینی ترانه «رویای مشترکِ ما» را به زبان فارسی می خواند


اِلِنا زارمبا، خواننده‌ی اوکراینی که کشورش چند ماه است در جنگی خونبار به سر می‌برد به نشانه‌ی همبستگی با مردم و زنان ایران ترانه‌ی "رویای ما" را به زیبایی بازخوانی کرده و این یعنی انسان‌ها جدا از زبان و ملیت و نژادشان  رویای مشترکی دارند به نامِ آزادی.
 
+211
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    Anisa - ونکوور، کانادا
    کاشکی خواننده این آهنگ زیبا « ابی » نبود !!! . یک خواننده وطن پرست بود ، کسی بود که باور داشت « خلیجِ فارس » ؛ خلیجِ فارس هست و نون به نرخِ روز خور نبود و . « پول و منفعت » اَرجَح نبود بر « وطن »
    25
    34
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    جناب دربان، تو بلدی سلام درمانده رو به زبان اوکراینی بخونی؟ فقط قول بده وسطش هار هار و عر عر نکنی!
    9
    29
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۵:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    ۱) تا به امروز، ۲۱ سال هست که مقیم اکراین هستم، و به‌واسطه‌ی علایق هنری، تمام خوانندگان زمان شوروی، و همچنین پس از فروپاشی در روسیه و اکراین را (چه قدیمی‌ و چه جدیدی) می‌شناسم. این دخترخانم که در ویدیو هست را برای اولین‌بار می‌بینم (حالا از کی‌ و چه زمان ایشان شده خواننده‌ی کشور اکراین؟ / البته از نوع چهره، به زادگان شهر کی‌یف شباهت دارد، اما اولین‌بار است که او را می‌‌بینم). / با این نام (یلنا زارمبا - Елена Заремба) در "روسیه" یک خواننده‌ی خانم هست که سبک فولکلور و محلی می‌خواند، و سنش هم ۶۵ سال است). / از وقتی‌ که آن دوشیزه‌خانم بی‌گناه فوت شد، خیلی‌‌ها به بهانه آن اتفاق ناگوار و پیامدهای گوناگون‌اش، دایم مشغول به تبلیغات برای خود با بهره‌برداری‌های شخصی‌ هستند. معین در اینستاش، از آن مرحومه‌، با نام "عزیزم" یاد کرد، در حالیکه تا قبل از آن اتفاق ناگوار، مرحومه همانند یک شهروند معمولی بوده و نه اینکه قوم و خویش یا آشنای او باشد که عنوان -عزیزم- برای‌اش بکار ببرد. ایشان خواننده‌ی بی‌همتایی هست، اما نان به‌روز خوردن هم حدی دارد. ادامه ..
    22
    6
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین

    ۲) در این یک ماه گذشته، خیلی‌ خودسانسوری کردم تا مطلبی ننویسم،‌ اما اکنون حرفم رو می‌گم - فهم و شعور سیاسی و اجتماعی ندارم، فقط حرفم رو می‌زنم. / دیدگاهم این هست، که اگر حجاب در ایران آزاد بشه، آنگاه یک سال نگذشته، ماجرای ۵۷ تکرار میشه، چون در چند ماه اول، دختر‌ها و خانم‌ها که از قبل خواهان حجاب نبودن، با ظاهری مثل قبل‌از۵۷ در اماکن عمومی‌ ظاهر میشن، و برخی‌شان حتا در این مورد زیاده‌روی کرده و بیش از حد در نوع پوشش، آزادی فردی به‌خرج میدن. آن‌گاه حداقل پس از نهایت ۱ سال، مسجد‌ها شلوغ می‌شه!، یعنی‌ مردها، حتا همان‌هایی‌ که تا قبل از آزادی حجاب، طرف حقوق خانم‌ها برای آزادی حجاب بودن، ناگهان بنا به عادات شرقی‌ایرانی‌افراطی ما، الکی‌ غیرتی‌ میشن، که آهای مردم، ناموسمون از دستمون رفت!. سپس جلسات ضددولتی در مساجد و تکیه‌ها شکل می‌گیره، و سه‌نقطه، یعنی‌; -و جریان ۵۷ تکرار میشه-. ادامه ....
    32
    6
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    ۳) در دوران دبیرستان، همکلاسی محترمی داشتم که خانواده ایشان مذهبی‌ بودند و وضع مالی‌ خوبی‌ هم داشتند. ایشان تعریف میکرد که پدرشان در منزل، از سردمداران انتقاد میکنه و حتا گاهی‌ ناسزا هم بهشون میگه، و کاملا دارای تفکرات آنتی۵۷تی هست. / روزی در همان میانه دهه هفتاد، جناب همکلاسی گفت که در روز تعطیل آخر هفته، بنا به روالی که پدر ایشان دارد، در منزلشان مراسمی عمومی‌ برپاست به صرف نهار، و من رو هم دعوت کرد. از آنجا که خانه‌شان چند طبقه بود، طبقه اول برای آقایان، و طبقه دوم برای خانم‌ها در نظر گرفته شده بود. در اپتدای مجلس، مثل روضه‌خوانی، دعا خواندن، بعد چراغ‌ها رو خاموش کردن، و سپس یک جعبه چوبی مثل تابوت آوردن گذاشتن وسط اتاق!. سپس چند نفر از حاضران، رفتن کنار این جعبه نشستن. داخل جعبه، لامپ مهتابی سبز رنگی‌ بود با سیم و دوشاخه، که اون رو به پریز برق زدن و روشن کردن. بعد شروع کردن به گریه و زاری شدید، که در این تابوت، جسم بی‌جان یکی‌ از فرزندان افراد مقدس از ۱۴۰۰ سال پیش است و آنها اکنون سوگوار او هستند.
    24
    6
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    مشنگ شعر نگو. بگو آخوند دوست دارم خودت را راحت کن. دوشیزه‌خانم بی‌گناه فوت نشد. به طرز فجیع کشتند. حالا اون نبود پس بقیه ۱۰۰۰ نفر چی‌؟ آن‌ها هم بی‌ گناه فوت شدند یا فوت کردند ؟ تازه این چه دری وری است. این خواننده معروف نیست. یعنی‌ اگر معروف بود قبول داشتی ؟ یا اینبار می‌‌گفتی‌؟ خیر می‌‌خواد شهرت بیشتر؟ "اگر حجاب در ایران آزاد بشه .زیادروی می‌‌شود." اخر تو سر پیازی یا ته پیاز.که خواهان این هستی یک عهده با خط کش در خیابان قدم و اندازه دستمال خانم‌ها را بگیرند.؟ خودت هم درک کردی.چقدر دری وری نوشتی؟ این داستان‌ها بند تنبانی را " فرزندان افراد مقدس از ۱۴۰۰ سال پیش است " بذار در کوزه آب را بخور.فکر کردی سر منبر هستی‌ و اینجا مسجد است؟
    4
    10
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    "در اپتدای مجلس، مثل روضه‌خوانی، دعا خواندن، بعد چراغ‌ها رو خاموش کردن، و سپس یک جعبه چوبی مثل تابوت آوردن گذاشتن وسط اتاق!. سپس چند نفر از حاضران، رفتن کنار این جعبه نشستن. داخل جعبه، لامپ مهتابی سبز رنگی‌ بود با سیم و دوشاخه، که اون رو به پریز برق زدن و روشن کردن. بعد شروع کردن به گریه و زاری شدید، که در این تابوت، جسم بی‌جان یکی‌ از فرزندان افراد مقدس از ۱۴۰۰ سال پیش است و آنها اکنون سوگوار او هستند. " امام امت نبود؟ خدا وکیلی این چیز‌ها توی حوزه یاد می‌‌دهند. ؟ روی سر من تیر چراغ برق سبز شد. جدی جدی ۲۰ سال است در اکراین هستی؟ یک بار دیگر نگاه کن. حجره اکراین در قم نیست؟ خیلی‌ شوتی. که هنو فکر می‌‌کنی‌ با این داستان‌ها تعزیه می‌‌شود کسی‌ را فریب داد.
    3
    10
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    2023Azadi - لینز، اتریش
    الدنگ الان پشیمون شده که کاسه نظام رو لیسیده،فکر نمیکرد انقلاب میشه لازم نیست لیس بزنه 😅
    2
    7
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    ضمنا دروغ هم که می‌‌گی. یک جوری بگو که به راحتی کشف نشود. فقط یک کلمه شما درست بود. محل تولد. مسکو. بقیه آن دری وری پا منبری. دانشجو اکادمی تهاتر بلشویکی مسکو با بهترین پایان نامه.خوانده اپرا در لندن. پاریس و نیویورک. مایلند. فلورانس. روم توکیو. اسپانیا. بروکسل. پای اول اپرا شستاکویچ. وردی . و موتزارت در وین. برا کسی‌ که زیاد معروف نیست.یک جوری زیاد مسافرت هنرمندی می‌‌کرده. فکر نمی‌‌کنی‌؟
    4
    7
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    rey kasravi - لندن ، انگلستان
    حالا اصلا گفتار شما درست باش و بعد از آزادی حجاب زن‌های نازنین ایرانی بخواهند با پوششی راحت مانند قبل از انقلاب توی خیابون بیایند ،خوب این مشکلی داره ؟یا مشکل شما با این چیه ؟آزادی لباس و پوشش جز ابتدایی ترین آزادی های بشری بوده و هست واقعا آدم شوکه می شه که شما از پوشش بانوان ایرانی نگرانید ؟. نکته دوم اگر یک دولت قانون مدار انسان دوست میهن پرست و مدرن سر کار بیاد هیچ کس بخاطر پوشش آزاد بانوان به مسجد نخواهد رفت و بلوا درست نمی کرد . تقریبا نصف از عمرم توی خارج از ایران هستم نه تا حالا با پوشش آزاد بانوان در خیابون تحریک شدم و نه تا حالا دیدم کسی جرات کنه یا اصلا حرفی نسبت به پوشش آزاد زن ها و دختران در لندن بکنه هر کس آزاد هر چی دوست داره بپوش و زندگی خودشو انجام بده . امثال شما معلوم نیست در چه دنیایی زندگی می کنید که در قرن بیست و یکم همچنان نگران پوشش آزاد زن های ایرانی هستید .
    1
    6
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    گرامی‌ با درود. شما صحبت‌های من رو بگونه‌ای برعکس برای خودتون تفسیر می‌کنید و تهمت هم میزنید و خبر کذب هم درمورد نوشته‌ها گفتید. من شرایط تئوگراتی قرون‌وسطایی که در آنجا هست رو بطور رئالیستی به تصویر کشیدم، و نه اینکه بگویم که دیدگاه و باور من این هست. / تئوکراتی ویرانگر اجتماع و مردم است، حال چه آن مردم مخالف حکومت باشند و چه موافق. اهل اثبات حرف‌هام نیستم. "آزادی بیان و اندیشه" یعنی‌ تا جایی‌که به حریم شخصی‌ دیگران اهانت نکنیم و به ایشان تهمت نزنیم، حرفمون رو بزنیم. اما شما علاوه‌بر دریافت نادرست از نوشته‌ها، همچنین اهانت هم می‌کنید و تهمت هم میزنید، که این صفت اخلاقی‌، ناپسندیده است. در هر حال، من همیشه برای اطلاعات گسترده‌ی پولیتیکی و تاریخی که دارید، احترام قایل هستم.
    2
    0
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    گرامی‌ با درود. من نگران پوشش هیچکس نیستم، و بسیار هم با "آزادی حجاب" موافقم. من فقط با توجه به جو و فضای غلیظ تئوکراتی که قرن‌هاست بر فضای فکری آنجا (چه عوام و چه خواص) قالب هست، آنچه که پتانسیل اتفاق افتادن را دارد ترسیم کردم. این مطلب ایجاد اعتدال و فهم و درک اجتماعی مناسب، در واحد زمان حالا حاضر، به داشتن نوع متمدنی از دولت ربطی‌ ندارد، بلکه مساله در کنه و ذات فکر خود مردم هر کشور است، که تئوکراتی رایج در اجتماع، محصول سبک فکری خود آنهاست. پس هرگاه فکر افراد روشن شد، آنگاه تئوکراتی هم برچیده و از بین میرود. / اروپای جهان‌اولی‌ که شما در آن مقیم هستید، شرایط تفکری تئوکراتی مردمی و اجتماعی خویش را قرن‌هاست که پشت سر گذاشته و به اعتدال رسیده. برای رسیدن به سطح استانداردی که آنها دارند، میبایست قرن‌ها کار شود، آنهم در صورتی‌ که خود مردم بخواهند، که شک دارم که خودشان بخواهند، چون تئوکراتی در وجودشان حل شده.
    2
    0
    یکشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    rey kasravi - لندن ، انگلستان
    ممنون از پاسخ شما دوست گرامی و روشن سازی ،مردم ما هم مسائلی که غربی ها چند قرن پیش تجربه کردند را پشت سر خواهند گذاشت و به درک جامع تری نسبت به آزادی های اجتماعی و فردی و حقوق انسانی خواهند رسید . و این پروسه به شدت تند و پرشتاب خواهد بود چون مردم ایران و خاورمیانه به ابزار علم و تکنولوژی و رسانه دسترسی دارند که چند قرن پیش دوستان غربی بهشون دسترسی نداشتند. در پایان من دهه شصتی هستم و سال ها از ایران بیرون، توی تظاهرات لندن در ۲۲ اکتبر با دختر خانمی از آخرهای دهه هفتاد آشنا شدم که تنها دو ماه از ایران اومده بود بیرون برای درس و هر آگاهی و اطلاعاتی که من از نیروهای سیاسی در خارج و داخل ایران داشتم، اسامی گروه ها مکان ها ،تاریخ ،از چپ و توده ای ها ،از مسائل روز دنیا به مراتب بیشتر از من داشت و هنوز گیجم که چطور بچه های ایرانی داخل کشور اینقدر ادوانس رو به جلو هستند که این از عجایب و پتانسیل های اون سرزمین کهن هست که مردمانش همواره نسبت به سرزمین های اطراف کمی رو به جلوتر هستند و هیچ گاه خود را در بستر اجبار دین و مذهب خاصی اسیر نمی سازند .
    0
    2
    دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    با سپاس از شما برای مطالب مفیدی که بیان داشتید. مورد خوبی‌ رو در صحبت شما متوجه شدم، و اون اینکه، نسل پس از ما (برای نمونه همان دخترخانمی که همصحبت شما بودند و متولد اواخر دهه هفتاد خورشیدی در ایران)، این نسل از زمانی که چشم باز کرد، کامپیوتر، اینترنت، موبایل و سایر رسانه‌های دیجیتالی را در دسترس داشته است، و می‌توان گفت که از جهت اطلاعات عمومی‌ (بویژه پولیتیکی و اجتماعی)، دارای دسترسی‌ راحت‌تری نسبت به نسل ما بوده است. / من دو دهه ۶۰ و ۷۰ خورشیدی قرن گذشته را ایران ساکن بودم، و پس از آن که تاکنون مقیم اینجا هستم، بیش از بیست سال است که از حال‌و‌هوای اجتماعی و تفکری آنجا بی‌خبرم، اما بنا به اخبار و شواهد، آن مراسم‌های عزاداری تقویمی و سایر چنین شیوه های بت‌پرست گونه‌ای که آنجا همچنان رواج دارد، هیچ فرقی‌ با ۲۰۰ سال پیش ایران نکرده، فقط کمی‌ مدرن شده، پس یعنی تئوکراتی در ذات عوام و خواص همچنان نهادینه است. / به هر حال، طبق صحبت شما، امیدواریم که نگاه قالب جامعه ایران، جهت‌گیری مشخصی‌ بگیرد و همانند اروپا و غرب، خود را از تئوکراتی رها سازد. سلامت و موفق باشید، وقت خوش
    1
    0
    دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    rey kasravi - لندن ، انگلستان
    درود بیکران بر شما ،پیروز و سرفراز باشید
    0
    2
    دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.