مرگ مهسا امینی بازتاب گستردهای در همه سطوح جامعه و بروز خشم و اعتراض عمومی داشت پلیس تهران در نخستین اظهارنظر درباره پرونده مهسا امینی اعلام کرده بود: «از آنجا که این خانم از کودکی دچار بیماری قبلی بوده، در بازداشتگاه دچارعارضه قلبی شد.»
اما این ادعا خیلی زود از سوی خانواده مهسا رد شد و دایی او در گفتوگو با اعتمادآنلاین بیماری قلبی مادرزادی مهسا را "دروغ مطلق" خواند.
جو ملتهب اطراف بیمارستان کسری مرگ مهسا امینی بازتاب گستردهای در همه سطوح جامعه و بروز خشم و اعتراض عمومی داشت. تنها ساعاتی پس از تایید جان باختن این دختر ۲۲ ساله، تصاویر و ویدیوهای بسیاری از اطراف بیمارستان کسری منتشر شد که جو ملتهب اطراف این بیمارستان و میدان آرژانتین را نشان میداد.
برخی از منابع نیز از دستگیری تعدادی از کسانی که مقابل بیمارستان کسری تجمع کرده بودند، میدهند. گفته شده است، معترضان به مرگ مشکوک مهسا امینی شعار "گشت ارشاد، گشت کشتار" و "مرگ بر دیکتاتور" سر داده بودند.
سازمان عفو بین الملل: ماموران مسئول باید به دست عدالت سپرده شوند واکنشها و انتقادات درباره مرگ مشکوک مهسا امینی همچنان ادامه دارد. سازمان عفو بین الملل خواهان رسیدگی کیفری به مساله مرگ مشکوک مهسا امینی در ایران شده و نوشته است: «واحد پلیس موسوم به "پلیس امنیت اخلاقی" در تهران که مجری قوانین تحقیرآمیز و تبعیضآمیز حجاب اجباری در ایران است، او را سه روز قبل از مرگش به صورت خودسرانه بازداشت کرده بود. تمام ماموران و مقامات مسئول باید به دست عدالت سپرده شوند.»
رهبر جمهوری اسلامی، مسئول "قتل" مهسا امینی بسیاری مرگ مهسا امینی را با نحوه مرگ جورج فلوید، مرد سیاهپوست ۴۶ سالهای که روز ۲۴ مه ۲۰۲۰ در حالی که به اتهام استفاده از یک اسکناس ۲۰ دلاری تقلبی دستگیر شده بود، زیر فشار زانوهای یک پلیس سفیدپوست جان داد، مقایسه کرده و با خطاب قرار دادن رهبر جمهوری اسلامی، از او خواستهاند درباره مرگ این دختر ۲۲ ساله واکنش نشان دهد.
محمود صادقی، نماینده سابق تهران در توئیتی نوشته است: «رهبر معظم انقلاب که در مورد مرگ جورج فلوید، پلیس آمریکا را آن گونه به حق تقبیح کردند، در مورد برخورد پلیس ایران با مهسا امینی چه میفرمایند؟»
بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی نیز با یادآوری جمله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی پرداختند که وقتی جورج فلوید کشته شد، گفته بود: «مردم را میکشند و زبانشان هم دراز است.»
سعید دهقان، وکیل دادگستری در ایران نیز در توییتی رهبر جمهوری اسلامی ایران را به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح در ایران در "قتل" مهسا امینی مسئول دانست و در توییتی با عنوان "چه کسانی در قتل مهسا امینی مسئولند" نوشت: «١- کسی که با ضربه به سر این دختر جوان، باعث شکستگی قاعده جمجمهاش شده؛ مامور ۲- احمد میرزایی، رئیس پلیس امنیت اخلاقی و مسئول گشت ارشاد؛ آمر ۳- فرمانده کل نیروهای مسلح؛ رهبر.»
کمپین حقوق بشر ایران: به جای قتل میگویند مرگ در اثر عارضه قلبی کمپین حقوق بشر ایران از مرگ مهسا امینی با عنوان "قتل" نام برده و اعلام کرده است: «گام بعدی جمهوری اسلامی "ساختن دیوارهای دروغین روایت" است، به طوری که به جای تهدید و ارعاب میگویند "توجیه"، به جای شکنجه میگویند "آموزش" و به جای قتل میگویند "مرگ در اثر عارضه قلبی".
جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران نیز نسبت به رفتار جمهوری اسلامی با مهسا امینی ابراز تاسف کرد و افزود: «این حادثه نشانهای از نقض گسترده حقوق بشر در ایران است.»
رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز در توئیتی مرگ مهسا امینی مرگ را "وحشتناک" توصیف کرد و نوشت: «حکومت ایران باید خشونت علیه زنان را که خواهان برخورداری از حقوق اساسی خود هستند، متوقف کند. کسانی که مسئول مرگ او هستند، باید پاسخگو باشند.»
ادامه واکنشها به مرگ مشکوک مهسا امینی واکنش ورزشکاران، هنرمندان و چهرههای سیاسی به مرگ مهسا امینی پس از بازداشت از سوی گشت ارشاد نیز همچنان ادامه دارد.
فاطمه معتمد آریا، بازیگر سرشناس ایران هم با انتشار پستی در اینستاگرام خود درباره مهسا امینی نوشت: «چه جنایتی بالاتر از کشتن دختران بیگناه این سرزمین است؟ به چه حقی، کدام جانی، حامی این جنایات است؟»