آیا خوردن میوه بیشتر می‌تواند افسردگی را از بین ببرد؟

بر اساس تحقیقات جدید یک تیم کالج سلامت و علوم زیستی دانشگاه استون، افرادی که به‌طور مکرر میوه می‌خورند نسبت به افرادی که این کار را نمی‌کنند، احتمال سلامت روانی بیشتری دارند و کمتر احتمال دارد علائم افسردگی را گزارش کنند.

به گزارش Neurosciencenews این تیم همچنین دریافت، افرادی که تنقلات خوش‌طعمی مانند چیپس که مواد مغذی کمی دارند، مصرف می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که سطوح بیشتری از اضطراب و افسردگی را گزارش کنند. یافته‌های محققان نشان می‌دهد که دفعات مصرف میوه برای سلامت روانی ما مهم‌تر از کل مقداری است که در طول یک هفته مصرف می‌کنیم.

این مطالعه که در مجله بریتانیایی تغذیه منتشر شد، ۴۲۸ بزرگسال از سراسر بریتانیا را مورد بررسی قرار داد و به رابطه بین مصرف میوه، سبزیجات، تنقلات غذایی شیرین و شور و سلامت روانی آنها پرداخت.

پس از در نظر گرفتن فاکتورهای جمعیت‌شناختی و شیوه زندگی مانند سن، سلامت عمومی و ورزش، این تحقیق نشان داد، افزایش مصرف میوه، همراه با افسردگی کمتر و سلامت روانی بیشتر است.

بر اساس این مطالعه، افرادی که به‌طور مکرر غذاهای خوش‌طعم و فاقد مواد مغذی (مانند چیپس) می‌خورند، احتمال بیشتری دارد که نقص در عملکرد ذهنی را تجربه و بهزیستی ذهنی پایین‌تری را گزارش کنند.

نمونه‌هایی از این لغزش‌های ذهنی روزمره شامل فراموش‌کردن محل قرار دادن وسایل، فراموش‌کردن هدف از رفتن به مکان‌های خاص، و ناتوانی در بازیابی نام‌هایی بود که نامشان روی «نوک زبان» بود.

میوه و سبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و ریز مغذی‌های ضروری هستند که عملکرد مطلوب مغز را بهبود می‌بخشند، اما این مواد مغذی می‌توانند در طول پخت‌و‌پز از بین بروند. از آنجایی که ما بیشتر میوه را خام می‌خوریم، این امر به‌طور بالقوه می‌تواند تاثیر قوی‌تر آن بر سلامت روانی ما را توضیح دهد.

به‌گفته محققان، این امکان وجود دارد که تغییر میان وعده‌هایی که می‌خوریم، راهی واقعاً ساده و آسان برای بهبود سلامت روانی ما باشد.
+6
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.