در بحثهای مربوط به "مسائل عفاف و حجاب" مسئولان ایرانی بارها اعلام کردهاند که ۳۲ دستگاه به طور مستقیم و غیرمستقیم با این موضوع درگیر هستند. یکی از این دستگاهها کارش تولید پوستر و بیلبورهای عظیم و پر هزینه تبلیغاتی برای حجاب است. (عکس: زن محجبه به سوی بهشت و زن بیحجاب به سوی جهنم)
پیامها ساده است و برای رساندن پیام "دست به دامن" آجیل، میشوند و از فندق و بادام و گردو استفاده میکنند: "دخترم! این یک قانون است، چیزهای با ارزش پوشش محکمتری دارند".
زنان اغلب در این پوسترها و بیلبوردها به "چیزی" تشبیه شدهاند. در پیام پوستر سمت چپ آمده است: «هنگامی که زنی آرایش کند و معطر از خانه خارج شود و شوهرش نیز به این کار راضی باشد، به ازای هر قدمی که زن برمیدارد، خانهای در آتش برای شوهرش بنا میشود».
پوسترهایی که آرایش را به سلاح و بمب تشبیه کردهاند. "در دنیا در هر ثانیه ۲۲ روژ لب به فروش می رسد. هر ثانیه = ۲۲ بمب".
کفشهای قرمز "فمینیسم" و "گامهای شیطانی". در پوستر سمت راست نقل قولی آورده شده است مبنی بر اینکه: «باید زنان هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینتهای پنهانشان آشکار شود، صدای خلخالی که به پای دارند به گوش رسد».
در فرهنگ سنتی ایرانی، سیبزمینی نمادی از "بیرگی"، "بیغیرتی" و "بیتفاوتی" شناخته میشود. از آغاز انقلاب اسلامی در ایران، یکی از اصلیترین ابزارها برای ترویج و حفظ حجاب زنان، استفاده از قدرت نیروهای انتظامی و برخوردهای قهرآمیز بوده است. پوستر سمت راست بخشی از این وظیفه را به مردان در درون خانواده محول کرده که در غیر این صورت آنها "بیغیرت" تلقی میشوند.
جالب اینکه پوسترهای حجاب به زبانهای عربی، انگلیسی و فرانسه نیز تولید شدهاند. در اینجا زن به "شکلات" تشبیه شده.
"گروه سایبری ترویج عفاف و حجاب" یکی از گروههای بسیار فعال است که بخش زیادی از این پوسترها را طراحی کرده و در زمینه تبلیغ و ترویج حجاب تاکنون به تولید و انتشار محصولات بسیاری پرداخته است. پوستر و بیلبورد، لباس و ساک دستی بخشی از این محصولات هستند. طرح "حجاب آمریکایی" کاری از "حریم آسمانی".
رابطه مستقیم بین زن، دختر و شیطان در بسیاری از این پوسترها به نمایش گذاشته شده است.
زن، حجاب، آب نبات چوبی و مگس.
زن بدون حجاب همچون صندلی است با ۳ پایه. در تصویر سمت راست آمده است: «یک فرد چشمچران هرگز با چند ساعت چشمچرانی نمودن قانع نمیشود و این حالت کم کم در او یک حالت وحشیانه و حیوانی خاصی به وجود میآورد و رفته رفته او را به یک بیماری انحراف روانی به نام (Evojuerism) مبتلا میسازد. در این حال بیمار از تماشای بدن عریان و ... لذت میبرد و این مرحله مقدمه ایجاد سادیسم است.»
پیامی دیگر: «در این رگبار سهمگین نگاه، چتر حجاب را فراموش مکن». در این پوسترها زنان همواره در حالت تدافعی قرار دارند و باید خود را از نگاه و رفتار بیمارگونه مردان حفظ کنند.
زنان در اکثر پوسترهایی که تاکنون تهیه و در خیابانها و اماکن عمومی نصب شدهاند مورد خطاب قرار گرفتهاند و به ندرت پیامی برای مردان در زمینه "دست برداشتن از رفتارهای سکسیستی و ضدزن" دیده شده است. تنها مورد در این زمینه پوستری با این پیام است: « برادر مسلمان، بیاعتنایی شما و حفظ نگاه شما موجب حفظ حجاب خواهران خواهد شد.»
پیامی دیگر: نقش رسانههای "بیگانه" در بی حجابی و البته نقل قولی از "مستر همفر جاسوس انگلیسی". پوستر دیگری هم با نقلقولی از چارلی چاپلین خطاب به دخترش در زمینه حجاب تولید شده است. ناگفته نماند که این گفته به کلی مجعول است و چاپلین چنین حرفی نزده است.
مرزهای فکری تهیهکنندگان این پوسترها را میتوان در این تصاویر تشخیص داد: در تصویر سمت راست "زن منهای زن"، "نابودی عفاف، ارمغان فمینیسم" از یک سو و تصویر سمت چپ آن سوی دیگر مرزهای حجاب را مشخص میکنند.
هر سال در روز ۲۱ تیرماه "روز ملی حجاب و عفاف" هم برگزار میشود. در این روز برنامههای مختلفی برای بانوان تدارک دیده میشود.