پلیس استان فارس از هدف اسیدپاشی قرار گرفتن یک پدر و پسر در این شهر خبر داده و نوشته است که این اسیدپاشی شامگاه شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۱ و توسط یک موتورسوار ناشناس صورت گرفته است.
به گفته حمید افرامن، رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس استان فارس فارس، یک مرد ۴۲ ساله و پسر ۱۴ ساله بر اثر اسیدپاشی از ناحیه صورت و دست دچار مصدومیت شده و به بیمارستان منتقل شدهاند.
در این گزارش جزییات بیشتر درباره شناسایی عامل اسیدپاشی یا انگیزههای احتمالی او منتشر نشده است.
غالبا اسیدپاشی یکی از روشهای انتقامگیریهای شخصی است که نه به قصد قتل بلکه با انگیزه نابودی زندگی قربانیان که عموما زنان هستند صورت میگیرد اما هر از گاهی هم گزارشهایی از اسیدپاشی به مردان منتشر میشود.
آمار مشخصی از قربانیان اسیدپاشی در ایران وجود ندارد اما در اردیبهشتماه ۱۳۹۸ کمال فروتن، رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی گفته بود که دستکم ۵۳ نفر در ایران هر سال قربانی اسیدپاشی میشوند و بیشترین آمار به شهرهای تهران و اصفهان تعلق دارد.
در یکی از گستردهترین اسیدپاشیهای ده سال اخیر در ایران چهارزن در اصفهان قربانی این حمله شدند. عاملان و مسببان این فاجعه که در سال ۱۳۹۳ رخ داد بعد از گذشت ۸ سال همچنان شناسایی نشدهاند.
در سال ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی در ایران قوانین مجازات اسیدپاشی را تغییر داد و مصوب کرد که مرتکبان «اسیدپاشی به قصد ارعاب و ایجاد ناامنی در جامعه، مرتکب افساد فیالارض محسوب میشود» و مجازات آنها با توجه به درجه آسیب قربانی میتواند قصاص نفس یا قصاص عضو عامل باشد.