«این تمام عمرش برای زبان فارسی جنگیده حالا تو عربی فاتحه میخونی؟»

اعتراض یک زن ایرانی بر سر آرامگاه یعقوب لیث صفاری:این تمام عمرش برای زبان فارسی جنگیده حالا تو عربی فاتحه میخونی؟
+290
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    فیل آگاه - لندن، انگلستان

    دمت گرم، پدر من وصیت کرده اصلا این شر و ورها رو، ، و روضه آخوند برای من نیارید
    7
    168
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    مستانه شرق - هایدلبرگ، آلمان

    درود بر فهم و شعورت بانوی باغیرت
    2
    138
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان

    فاتحه، عربی بودنش برای ملی‌گرایان هیچ مشکلی نیست بلکه اسلامی بودنش!! ننگ ما دین و ایمان ما 😖
    2
    121
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    اینجا تربه(آرامگاه) عارف دوران بنام قاجار شاه ابوالقاسم است. پی، ستونهای ساخته شده با گل پخته ، پنجره های به سبک دوران تورکان قاجار، معماری و سقف مضرس آن از دل تاریخ فریاد می زند که اینجا محلی است با حال و هوای روحانی و بقعه یک عارف و سالک. این تربه را حتی با چسب دو قلو هم نمی توان به ۱۲۰۰ سال پیش و به دوران خلفای عباسی و حاکم و یا حکمران مربوط به دوران مستعین نسبت داد. کمی با خود و تاریخ مردمان این سرزمین که زیسته اند، ساخته اند، و بع هزار سامان پیوسته اند و دستشان از این دنیا کوتاه شده عاقلانه و منصفانه رفتار کنیم. این بیماری فارسیزه کردن بسیار مخرب است. هر چیزی که نفت نیست که آنرا بدزدید و بفروشید. این دیگر جعل و تحریف تاریخ و پیشینه و میراث و گوهر فرهنگی مردمان این سرزمین است. دست از دزدی بردارید.
    91
    7
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    جالب‌ترین موضوع این مزار خود این مزار نیست و خدمات یعقوب لیث با نام رادمان پور ماهک. بلکه مزار کسی‌ که او را شکست داد. سردار جنگی عباسیان. مقبره این طرف معروفترین امازاده شهر دزفول است. یعنی‌ سالی‌ چند میلیون به زیارت یک سردار سنی عباسیان دشمن سردار ملی‌ ما می‌‌روند و دخیل می‌‌بندند .گریه می‌‌کنند. و طلب نابودی عمری‌ها را می‌‌کنند. و نجات ایران از دست دشمنان. این خدا ما مسلمان‌ها برا همه چیز مرز گذاشت برای سکس. خوردن.خوابیدن ... مسترا رفتن. حرف زدن. لباس پوشیدن... مانده فقط چرا برا حماقت مرزی نگذاشت.
    8
    66
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    گویا نامش یعقوب ابن الیث صفار(صفار بزبان عربی بمعنی سفیدگر / قالئیچی) بوده. بنا بر سکه هایی که بنامش ضرب شده گویا مطابق دین و آئین آندوران با کلمات مقدس قران و مسلمانان نظیر بسم اله و لاالاالله و فلان فلان ضرب شده است. در دوران شوینیسم فارسیزده پهلوی هم که تب بیماری فارسیزاسیون کردن هر که و هر چه وجود دارد مد شده بود. از ستار خان قره جه داغی بیسواد نقل می کردند که هر شب قبل از خوابیدن قصه هایی از شاهنامه فردوسی می خوانده است و بعد لالا می کرده!.(بیماری فارسیزه کرده تا این حد). یعد داستانهایی کاملا بی اساس از یعقوب لیث به خورد ما دانش آموزان از همه جا بیخبر می خوراندند. این تاریخ نویسی دروغین و بیماری فارسیزه کردن کل ایران و تاریخ ایران بالاخره یک روز بلای جان این مردم زامبی و شب پرست.. خواهد شد.
    82
    4
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    دقیقا یکهزار و دویست سال بعد از «یعقوب ابن الیث صفار» شما قادر به قرائت حتی یک جمله و کلمه و حرف بدون احتیاج به زبان فاخر عربی نیستید. هزار سال دیگر نیز نخواهید توانست. آنهم به یک دلیل کاملا واضح: فارسی زبان نیست. آنچه به غلط فارسی اطلاق می شود یک نیمچه زبان semi language من درآوردی(سینتتیک) , و ملغمه ای از عربی-تورکی-هندی است. این بدبخت یعقوب ابن لیث صفار که کل حیاتش در دوران خلافت عباسیان و زمان شکوفایی علم - هنر و تمدن اسلامی و دوران اقتدار بی چون و چرای زبان فاخر و بسیار زیبای عربی سپری شده به فرض محال از شاعری خواسته بزبان فارسی! یک بیت! یا مصرع! یا قافیه! که همگی کلمات عربی هستند! برایش شعر و یا قصیده بسرایند! یعقوب ابن لیث آیا اصلا قادر بود چیزی را که عربی نبود درک کند!!
    84
    6
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    تاریخ گویا که از آخور رجب می‌‌خورد. بی‌ دلیل نیست که عقیده یعقوب لیث صفاری فارسی‌ بلد نبود. رویگر سیستانی و عربی‌ ؟ اولین قانون او رواج زبان فارسی‌ و قدغن کردن زبان عربی بود.عاشق زبان نیستم زبان ها از همدیگر ریشه می‌‌گیرند. تعصب ندارم. ولی این را بگیری تا ثابت کنی‌.پان ترکیست‌ها آقا دنیا هستند و رجب امام زاده. حساب دیگر.
    3
    29
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    زندگی‌ یعقوب لیث صفاری هنوز بعد از ۱۲۰۰ سال در ابهام است. جسته و گریخته چیزی باقی‌ مانده.که می‌‌شود،نتیجه گرفت که چگونه فکر می‌‌کرده.چه هدفی برا ایران داشت. چرا در زمان او به یک بار ما دیگر ادبیات عربی‌ نداریم . بجای آن ادبیات به زبان فارسی‌ دوباره رواج پیدا کرد. طرف ۱۴ بار به سپاه خلیفه عباسی حمله کرد با وجود اینکه خودش می‌‌شود گفت سنی بود. یکی در دربار او اجازه عربی سخن گفتن نداشت. با وجود این هیچ کس نمی‌‌تواند با کمال قاطع بگوید. چگونه بود. چه هدفی داشت. پان ترکیست ما ولی یک جوری او رنشان می‌‌دهد. که انگار ۱۲۰۰ سال پیش شخصا زیر شکم اسب یعقوب یک دوربین فیلمبرداری گذاشته.که به این خوبی‌ یعقوب شناس شده. با کمال معذرت از دوستان ترک در اینجا . می‌‌دانید که من هرگز ترک ستیز نبوده.ولی اینجا دیگر نمی‌‌شود سکوت کرد. پرفسور تاریخ و ادبیات یعقوب شناس اینبار به قول آلمانی. dick eingetragen.ایندفعه خیلی‌ چاق مالید با یقوب شناسی‌.
    3
    29
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    در یک چیز ولی تمامی منابع تاریخی و آنچه باقی‌ مانده این است.که اولین پادشاه independent Iranian Islam dynasty .یعنی‌ اولین پادشاه مسلمان ایرانی‌ مستقل ازخلافت بغداد.هرکسی که ادبیات به زبان عربی می‌‌نوشت مجازات می‌‌شد. طرف می‌‌گوید یعقوب بیچاره. بیچاره آن بود. که در جلوی دروازه وین همه چیز را زمین گذاشت و تا استامبول پیاده دوید. یعقوب لیث صفاری در شجره نامه خود نصب خود را به پادشاه ساسانی می‌‌رساند. راست یا دروغ آن حساب دیگر است. ولی یک ابن یعقوب به قول این یعقوب شناس نمی‌‌گوید نسل من به خسرو پرویز می‌‌رسد بلکه می‌‌گوید.نسل من به حضرت می‌‌رسد. اقدام یعقوب محرکی در سرودن شعر فارسی شد و آغاز سنتی گردید که سامانیان رستاخیز ادبی ایران، آن را برگرفته و گسترش دادند
    3
    24
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    ضمنا اون چیزی هم که راجع به زبان فارسی‌ semi language نوشتی‌. زیاد حرف استاد‌ها ادبیات دانشگاه استانبول را جدی نگیر.اون‌ها همیشه نظر‌شان با بقیه دنیا فرق می‌‌کرد.مانده که چگونه تا به امروز مدعی نشدند.حضرت آدم هم ترکی‌ حرف می‌‌زد.بله می‌‌دانیم زبان فارسی‌ از عربی تاثیر پذیرفت ولی ترکی‌ تاثیر نگرفت.؟ زبون بسته همان ۱،۲،۳ که می‌‌نویسی .می‌ گوید. اعداد عربی‌. تمام ریاضی‌ ما از اعراب می‌‌یاد "امت ریش ارگاسم نگیرند.ربطی به اسلام ندارد. خودشان از هندی‌ها یاد گرفتند".اگر زبان فارسی‌ در زمان خود کاملترین زبان خود نبود پس چرا تمام خوانین مغول ترک زبان فارسی‌ سخن می‌‌گفتند ؟ چرا سلطان محمود ترک مادر خود ملک خاتون را به تبعید فرستاد وکشت.چون حاضر نبود در در بار فارسی‌ سخن بگوید. گفتم تعصب ندارم.زبان‌ها با هم مخلوط می‌‌شوند. ولی شارلتان بازی با زبان ؟ اگر خواستی‌ بدانی این کشف کلیه دنیا است. قسمت بعد را بخوان .ولی پان ترکیست بر خورد نکن. این نظر علمی‌ و تحقیق همه دانشگاه قابل قبول است،
    1
    21
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    زبان فارسی‌۱: زبان فارسی یا فارسی زبانی متکثر در آسیای مرکزی و جنوب غربی است. این زبان از شاخه ایرانی خانواده زبان‌های هند و اروپایی است و زبان رسمی ایران، افغانستان و تاجیکستان است. فارسی زبان اصلی در آسیای غربی و مرکزی است که ۶۰ تا ۷۰ میلیون نفر به عنوان زبان اول و ۵۰ میلیون نفر دیگر به عنوان زبان دوم به آن صحبت می کنند. فارسی دری اصطلاح رسمی معاصر در افغانستان است. زرتشتیان ایران زبان خود را دری می نامند. تاجیکی که به خط سیریلیک نوشته می‌شود، گونه‌ای از فارسی است که در آسیای مرکزی صحبت می‌شود و تات گونه‌ای در آذربایجان و داغستان است. فارسی جدید که به‌ویژه از طریق شکل‌گیری وام واژه‌ها بسیار تحت تأثیر عربی قرار گرفت، در قرون وسطی به مهم‌ترین زبان علمی و ادبی شرق جهان اسلام تبدیل شد و تأثیر عمده‌ای بر زبان‌های ترکی همسایه داشت. (به ویژه زبانهای آذربایجانی، عثمانی، ترکی و چاگاتا). برای قرن‌ها، فارسی زبان رسمی و زبان آموزش عالی در امپراتوری مغول در هند و سایر کشورهای تحت حکومت اسلامی شبه قاره هند بود. بسیاری از واژه‌های فارسی نیز در زبان‌های اروپایی پذیرفته شده اند.
    1
    25
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    2: در زبان آلمانی واژه‌های «بازار»، «کاروان»، «جادوگر»، «بهشت»، «پسته»، «شطرنج»، «روسری» و «چک» از جمله معروف هستند. ادبیات فارسی با شاعرانی چون مولانا، عمر کیام، حافظ، سعدی، نظامی، جامی، فردوسی و صادق هدایت در سطح بین المللی شناخته شده است. پیشرفت زبان فارسی و به طور کلی زبان‌های ایرانی به سه دوره تقسیم می شود: ایرانی باستان (تا ۱۰۰ سال قبل از میلاد) ایران میانه (۱۰۰ قبل از میلاد تا حدود ۹۰۰ پس از میلاد) ایرانی جدید (از سال ۹۰۰ میلادی). می‌‌بینی‌ عزیز زبان فارسی‌ یا همان اوستا ۱۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بود. اگر فراموش نکرده.آن زمان به ترک‌ها می‌‌گفتند هون ها. اصلا ترکی‌ وجود نداشت. هون‌ها خود از مهاجرین قفقاز بودند و منبع دروستی در مورد زبان آن‌ها وجود ندارد. برا هر سه مرحله هم نوشته‌ها و کتاب وجود دارد. کتاب زرتشت اوستا. ایرانی‌ قدیم. ایران میانه یا پاتریش یا باختیش امروز هنوز در شمال افغانستان وجود دارد.و ایرانی‌ جدید که همه می‌‌شناسیم. که گراماتیک آن از زبان عربی تاثیر پذیر بوده. دقیق مثل ترکی‌. با وجود این. این فارسی‌ نه ما را بهتر از دیگران می‌‌کند. نه بدتر.
    0
    27
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا

    [::Kefli Iskender - مریخ، وانواتو::]. ترس تمام وجود تو و پانترکها را گرفته است! تو نفهمیدی که ما چرا هزار سال صبر کردیم، و هرگز هم راز ایرانی بودن و زبان ما را درک نخواهی کرد، درست است که پس از حمله‌ی تیمور لنگ گجستک، و سلسله های مغولی پس از او، و نیز اکنون، ما به عنوان یک ملت زیر خاکستر رفتیم، ولی هر بار با شگردهای کثیف شما بهتر از پیش از جای خود بلند شدیم. حتی زمانی که خلخالی بچه های فارس و کرد دوازده ساله را با قهقهه حلق آویز می کرد، ما یک ملت بودیم و بنا به مصالح روز سکوت کردیم، اما اکنون در پایانه ی تاریخ در یک مصاف فرهنگی، »زبان و فرهنگ و ملت خود را به اثبات« خواهیم رساند،
    4
    30
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا

    [::Kefli Iskender - مریخ، وانواتو::]. شما ترک ها بدون ما ایرانی ها، بدون سرباز ما، آذوقه و دشت های وسیع ما، هرگز نمی توانستید از جای خود تکان بخورید، امروز هم همین‌گونه است، اگر راست می گویی در همین سایت به »ترکی« کامنت بگذار، به چه دردی خواهد خورد؟! پس یک کم فکر کن
    3
    32
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    [::zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان::]. جناب زرتشت : دست مریزاد با کامنت خوب و گرامر عالی!، در تکمیل فرمایش شما می خواهم تاکید کنم که هسته ی بنیادی زبان فارسی، لاتین است. به واژه هایی بسیار کهن، که اولین واژه هایی است که بشر می سازد اگر نگاهی بیاندازیم موضوع روشن تر می شود: پدر( پترو)، مادر( ماتر)، ستاره( استره)، پا (ped) وهزاران واژه ی دیگر در مرکز زبان فارسی لاتینی است، حتی جملاتی مانند اینکه »نام من زرتشت است« به لاتین می شود »م نام زرتشت است«( جای ضمیر و قید فقط جابجا می شود ). فارسی پس از یونانی کهن ترین زبان خانواده هندو اروپایی است. آنها که با زبان ها و ملت ها در افتند، خودشان بر خواهند افتاد
    2
    16
    ‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    [::zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان::]. مرقوم کرده اید: «اقدام یعقوب محرکی در سرودن شعر فارسی شد و آغاز سنتی گردید» و ادامه. بعد از یکهزار و دو صد سال از گذشت زمانه خلفان عباس و یعقوب و ممنوعات تمامی زبانهای مردمان ایران(بجز فارسی-یهودی-ارمنی ) در ایران، و آغاز تدریس اجباری نیمچه زبان فارسی کماکان و هنوز هشت کلمه از ده کلمه جمله شما عربی است. ( اقدام-محرک-شعر-و-آغاز-سنت). من ادعایی در مورد تاریخ شناسی دارم، ولیکن زبان رایج فارسی امروز، یعنی فارسی کنونی، فارسی زمان ماضی، حال و و مستقبل و آینده، جملگی راوی و شاهد یک واقعیت تاریخی انکار ناپذیر است، و آن اینکه فارسی یک لهجه کج و معوج از زبان عربی است. بستن ادعاهایی از قبل اینکه گویا یعقوب لیث صفار (که حتی نام و تخلص این بیچاره هر دو بزبان عربی است) حرف زدن بزبان عربی را ممنوع و به کتابت و قرائت زبان فارسی همت گماشته بود بیشتر به یک لطیفه بیمزه شبیه است تا روایتی از یک دولتمرد تاریخ گذشته. انسان عاقل لااقل خودش را گول نمی زند.
    7
    2
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    [::azadi2011 - تورنتو، کانادا::]. اصطلاح زبان هند و اروپایی که کماکان توسط مراکز بسط استعمار اروپا (دانشکده های ادبیات!) تبلیغ می شود خود یک دروغ و گنده گویی تاریخی بود با یک نیت کاملا هدفمند. برای استعمار هندوستان! آنهم در رقابت بین کمپانی هند شرقی(انگلیس) در رقابت با کمپانی هند غربی(آلمان). مردم بغایت فقیر و مستأصل و ول معطل هندوستان در این وسط مثل مرغ عذا و عروسی دار و ندارشان توسط اروپا چاپیده می شدند و دلخوش به این بودند که با اروپائیان ثروتمند و ار ما بهتران همزبان هستند. حالا شما اگر خوشان خوشانتان می شوید تشریف ببیرید باسن مبارکتان بجسبانید به یونان و ایتالیا و لاتین. لیکن بقول خمینی  به این مقدار دلخوش نباشید.واقعییات تاریخ و منشاء زبان فارسی را خود این زبان با زبان بی زبانی بزبان میاورد. الا یا ایاالساقی ادر کاسر و ناولها که عشق اسان نمود اول سپس افتاد مشکلها.با دعای صحت و سلامتی جسم روح و روان برایتان.
    7
    2
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    از یعقوب لیت صفار برای این زبان نمدی نخواهد شد. دست از سر کچل یعقوب بردارید. لااقل بروید بچسبید به خرخره کوروش که معلوم نیست زبانش آرامی بود یا سومری بود. هر چه بود لااقل می توان حدس زد که انچه به نادرست امروزفارسی(ملغمه تورکی-هندی-عربی) نامیده می شود، نبود. پارس نام یک حکومت و دوران حاکمیت است نه نام یک منطقه جغرافیایی، یا جغرافیای انسانی، یا فرهنگی یا زبانی. تصور کنید از یک نفر اهل اتحاد جماهیر شوروی بپرسند زبانتان چیست؟ جواب بدهد زبان من شوروی یایی است! یا هزار سال دیگر بگویند مهستی بزبان پهلوی با لهجه جمهوری اسلامی ترانه می خوانده است!
    4
    3
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    [::azadi2011 - تورنتو، کانادا::]. شما چرا گیر داده اید به مغول ها. اوج شکوفایی شعرای زبان فارسی ، زیبا ترین اشعار فارسی، برجسته ترین کتب تاریخ ، همگی زیر چتر حمایت دولت های مغول برشته تحریر در آمد. لااقل کمی منصف باشید!
    3
    4
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    1:درد شما چیست ؟ مشگل با چی‌ داری؟ اول جدا کن هر دم بیل سخن نگو. همه چیز را به چیز دیگر وصل نکن. مشگل با ایران داری؟ مشگل با زبان ایرانی داری. مشگل با تاریخ ایران داری؟ پان ترکیست هستی ؟ اعتقاد داری تبریز مال شما است؟ اخر عزیز شله قلمکار که نمی‌‌شود بحث کرد. خودت را پنهان کردی زیر یک مشت فاکت بی‌ ارزش استدادان پان ترکیست دانشگاه استانبول. که ایران تاریخ ندارد ولی خدا به حضرت آدم به ترکی‌ فحش داد و گفت گمشو از بهشت.اخر مرد حسابی‌ این دری وری چیست که به اسم دانش به خورد ما می‌‌دهی‌؟ اول بخوان چی‌ نوشتم بعد داد و قال کن. نوشتم زبان فارسی‌ بسیار از عربی تاثیر پذیر است.زبان یک چیز ثابت نیست. زبان تکامل پیدا می‌‌کند. در اثر جنگ. همسایه بودن در اثر تجارت رفت و آمد.هیچ کسی‌ در دنیا نمی‌‌تواند مدعی شود که زبان ما خالص است. چنین چیزی وجود ندارد مردم ایتلالیا فرانسه اسپانیا چیزی نزدیک 4۰ درصد همدیگر را درک می‌‌کنند. ولی هر کدام یک زبان برا خودش است،. در زبان ترکی‌ چقدر کلمه عربی وجود دارد؟ اصلا خودت خودت را رد می‌‌کنی‌. از یک جا فحش می‌‌دهی‌ که زبان کج و کوله است.
    1
    4
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    2:از اینطرف مدعی که زیباترین اشعار فارسی‌ در زمان مغول سروده شده. پس چرا از خودت نمیپرسی مغولی که ترکی سخن می‌‌گفت.چرا رو به فارسی‌ آورد؟ اسم هلاکو خان مغول را شنیده ؟ چرا زبان فارسی‌ را زبان مملکت کرد .خودت که داری می‌‌گی بهترین در زبان فارسی‌.در نیمی از موزه‌ها دنیا هم آثار آن زمان هم وجود دارد.یعنی همه این‌ها دروغ است.فقط شما راست می‌‌گید؟ تازه چه مشکلی با با زبان آرامی یا سومری داری زبان آرامی قدیمیترین زبان دنیا است. حتا انجیل اولیه هم به این زبان بود. برو کورش بخوان یعنی‌ چه؟ حسودی که تمام دنیا از هردوت تا انجیل از داونیچی تا تاریخ دنیا مدرن کوروش و داریوش را می‌‌شناسند ولی کسی‌ نمی‌‌داند سلطان مراد کیست ؟ اگر بحث مثل آدم . ولی قاطی نکن اول موضع خود را مشخص کن. بحث تاریخ است. پان ترکیست است. رجب است. زبان است و فامیل بودن زبان‌ها .
    1
    3
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    3.اخر زبون بسته ۹۰ درصد یاانی شار ارتش عثمانی برده اروپا شرقی امروز بودند . ۴۰ درصد مردم ترکیه ریشه در اروپا شرقی دارند. ۱۰ درصد آارمنی هستند خودشان خبر ندارند. نتیجه دزیدن بچه‌ها آارمنی در طی‌ کشتار بزرگ. یک بار دیدی .ما این را بگوهیم که ترک‌ها اصل نیستند. همه چیز در حال عوض شدن است. در طی‌ ۱۰۰ هزار سال گذشته. مهاجرت.خشگسالی.جنگ دست بردار از بوی گند پان ترکیست. و خود را زیر کلمات روشنفکری پنهان نکن.یک مشت مزخرف این گرگ‌ها خاکستری به گوش شما خوانده باورتان شده علی‌ آباد هم شهری است. چقدر در فرنگ ترکی‌ فرهنگ اسلامی وجود دارد؟ یا فکر می‌‌کنی‌ اسلام شما اسلام ترکی‌ است؟ چقدر جمله عربی ؟ چقدر تاثیر در ادبیات شما گذاشته ؟ اگر عربها صفر و اعداد عربی‌ را کشف نمی‌‌کردند من و شما هنوز در روی درخت و درون غار زندگی‌ می‌‌کردیم. دست بر دار از این لوس بازی‌ها فکر کنم هر دو کشور به اندازه کافی‌ مشگل دارند . تازه ستار خان چه ربطی به شما دارد ؟ مگر در تاریخ و ادابیات پان ترکیست نمی‌‌گویند.ستار خان خیانت کار بود. به جای فتح تهران می‌‌باید به ترکیه وصل می‌‌شد. هرچه چرب تر است ?
    1
    2
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    [::Kefli Iskender - مریخ، وانواتو::]. آنچه در مورد تاریخ زبان فرمودی درست نیست، درون خانواده ایندوآریا، و یا هندواروپایی زبانهای دیگری هم هستند که شاید برای تو ناشناخته باشد، مانند پنجابی و بنگالی! روسی، اسپانیایی و پرتغالی و بخش بزرگ زبانهای اروپایی درون این خانواده هستند، بجز فنلاندی و ترکی که می توان گفت هرکدام زبانی و باسنی برای خودشان هستند. تعیین جایگاه یک زبان به آوا، افعال، نامها بستگی دارد ولی جالب این است که زبان پارسی و یونانی سرآمد تمام زبان های خانواده زبانهای اروپایی _هندی( بخش شمالی شبه قاره هند )، از منظر کهنگی، توانایی فعل سازی و نامگذاری و نامیرا بودن.
    1
    2
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    [::Kefli Iskender - مریخ، وانواتو::]. من به مغول ها گیر نداده ام، تاریخ مشترک ما با آنها یک غنیمت بزرگ است، همسایگی ما با کشورهای ترک زبان هم غنیمت بزرگی است برای آینده ای درخشان، اما!( امان از این اما! )، آنها حکومت برما را می خواهند، نه یک کلمه کمتر و نه بیشتر، با بی‌رحمی کامل، ترور شخصیت فارس ها و سایر اقوام ایرانی، خیز آنها به سوی قدرت، همه ی این ها جامعه ی ما را همواره در حالت تنش و دیکتاتوری نگه می دارد، بنابراین بدون نبرد با افراسیاب، ایران بر توران پیروز نخواهد شد
    1
    0
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    ز تورکی و از هند و از تازیان زبانی پدید آید اندر میان نه تورکی نه تازی نه هندی بود سخن ها به کردار بازی بود.فارسی نام یک نیمچه زبان است نه نام یک قوم! فارسی زبان نوشتار است نه نام یک قوم! این آش هفت قلم کمی بیش از یکهزار سال پیش و توسط تورکان آفریده شد. پر بیراهه نخواهد بود اگر ادعا شود تفنن تلفیق یکی از بزرگترین هنر های دولتمداری تورک بوده است. همین هنر تلفیق تورکان در عرصه سیاست بود که با به ارمغان اوردن رفاه و ارامش سبب می شد شاعرانی چون حافظ و سعدی به دربار تورکان بشتابند و انچه چه در عرصه هنر و ادبیات داشتند شکوفا شود. هندوستان نمونه بارز این هنر تلفیق است. تاج محل که زیباترین بنای جهان است و کعبه عشاق نامندش در دوره دولتمداری تورکان در هندوستان آفریده شد.بزرگترین شاعران فارسی نویس هندوستان ، بلاد عجم، و دوران دولتمدار تورکان در آنچه امروزه ایران نامیده می شود تورک بودند. تورک بودند انهم بدلایل کاملا سیاسی. شایسته است انسانی که تصور می کنذ زبان مادری فارسی دارد برود و ببیند از کجا امده است،‌ و در سیر کوچ نیاکانش از هندوستان و پاکستان بر سر زبان مادری اش چه امده است.
    1
    0
    جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    و اما امتیاز رژی: یکی از غم انگیزترین قراردادهای تاریخ ایران: ناصر قجر قرارداد تنباکو را به انگلیس داد به مدت پنجاه سال، در مقابل سالی 15 هزار لیر ناقابل!، ولی با مخالفت مردم این امتیاز باید لغو می شد! ناصر مجبور شد پانصد هزار لیره از انگلیس قرض بگیرد و خسارت لغو قرارداد را بپردازد !!! ( خرج یک سفر). ناصر قجر سه بار به اروپا سفر کرد، دوبار به انگلیس و یک بار دیگر به آلمان، بار سوم که یکماه در انگلیس ماند! چون تمام قبیله، و همین »دختر بالا« را با خود برده بود، پولش تمام شد! یعنی خزانه ی کشور ایران تمام شد، در همان سفر ناچارا امتیاز تنباکو( قرارداد رژی)، تاسیس بانک و چاپ اسکناس کشورمان را به انگلیسی ها داد تا خرج سفر شود! همزمان ملل ساکن ایران به خاطر مشروطه خواهی و آزادی می جنگیدند و به خاک و خون کشیده می شدند
    0
    0
    یکشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    کامنت بالا برای تیتر دیگری بود که البته نیروی سانتریفوژ آنرا تصادفا به اینجا آورده است و بدون ربط هم گویا نیست!
    0
    0
    دوشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.