دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شناسایی ۲۵ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو خبرداد

 کنه، عامل ابتلا به تب کریمه کنگوصدای آمریکا: دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شناسایی «۲۵ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو» در این استان خبر داد و اعلام کرد بر اساس آزمایش‌ها، از این میان تاکنون بیماری هفت نفر «قطعی» تشخیص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا در روز دوشنبه ۱۳ تیر، اسماعیل نورصالحی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت که «۲۰ مورد» از این بیماران در رودسر و باقی آنها در «املش، سیاهکل، رشت، رودبار و لنگرود» شناسایی شده‌اند.

به گفته او، این بیماری تا کنون «فوتی نداشته» و هفت نفری که ابتلای آنها قطعی اعلام شده، شش تن در رودسر و یک نیز از اهالی املش بوده است.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان حدود یک ماه قبل با اعلام این که «هیچ مورد مشکوکی از ابتلا به تب کریمه کنگو» در این استان مشاهده نشده، نسبت به شیوع این ویروس هشدار داده بود.

پرهیز از هرگونه تماس با کنه‌ها، خودداری از استراحت در مراتع و کوهستان‌ها بدون وسایل ایمنی مانند زیرانداز، و سمپاشی بدن دام و اصطبل‌های روستایی با سموم مخصوص دامپزشکی و همچنین نگهداری گوشت تازه به مدت دست‌کم ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد، از جمله توصیه‌های بهداشتی برای پیش‌گیری از ابتلا به این بیماری عنوان شده است.

«تب خون‌ریزی دهنده کریمه کنگو» یک بیماری مشترک میان انسان و دام است و هرچند در دام‌های آلوده نشانه ندارد، اما در صورت ابتلای انسان «گاهی کشنده» است.

در اواخر خرداد، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال انسان و حیوان وزارت بهداشت اعلام کرد که آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور افزایش یافته و به ۲۲ نفر رسیده است.

سال گذشته شمار موارد ابتلا به این بیماری ۱۳ نفر بود. بر اساس آمار وزارت بهداشت ایران، تاکنون دو نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

برای جلوگیری از شیوع این بیماری، این مقام وزارت بهداشت گفته است که ذبح دام در معابر عمومی و منازل ممنوع است و تنها در مراکز بهداشتی کشتارگاه‌ها باید انجام شود.
+2
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.