گردشگر فرانسوی زندانی در ایران به ۸ سال و ۸ ماه حبس محکوم شد

خانواده این گردشگر فرانسوی معتقدند، بنجامین بریر در ایران "گروگان" گرفته‌ شده استحکم هشت سال و هشت ماه زندان بنجامین بریر، گردشگر فرانسوی زندانی در ایران تایید شد. تخصص در رشته انفورماتیک، داشتن بیش از یک هارد و تلفن همراه از دلایل محکومیت بنجامین بریر عنوان شده است.

سعید دهقان، وکیل دادگستری روز سه‌شنبه ۷ تیر (۲۸ ژوئن)  در توییتی از قطعی شدن حکم هشت سال و هشت ماه حبس بنجامین بریر، گردشگر فرانسوی زندانی در ایران، خبر داده است.

بنا بر اعلام این وکیل دادگستری، دادگاه، علاوه بر تایید مدت زمان حبس بنجامین بریر، فرانسه را نیز به‌عنوان "دولت متخاصم" شناخته است.

همچنین همدردی این گردشگر فرانسوی با قربانیان هواپیمای اوکراینی و تخصص او در رشته انفورماتیک، داشتن بیش از یک هارد و تلفن همراه هم از دلایل محکومیت او مطرح شده است.
بنجامین بریر در اردیبهشت ۱۳۹۹ در حالی که با یک خودرو ون به ایران سفر کرده بود، بازداشت شد.

مقامات جمهوری اسلامی دلیل بازداشت او را به خاطر به پرواز درآوردن یک پهپاد در دشت‌های نزدیک مرز ایران و ترکمنستان عنوان کردند.

روند بررسی پرونده گردشگر فرانسوی تا اردیبهشت ۱۴۰۰ ادامه یافت و در نهایت او به اتهام جاسوسی و تبلیغ علیه نظام محاکمه و به هشت سال و هشت ماه حبس محکوم شد.

وزارت خارجه فرانسه پس از صدور حکم برای شهروندش، اتهام جاسوسی علیه بریر را "غیرقابل درک" عنوان کرده بود.

خانواده این گردشگر فرانسوی نیز اعلام کرده بودند، بنجامین بریر در ایران "گروگان" گرفته‌ شده  و "این مسئله غیرقانونی است".

بنجامین بریر یکی از بیش از ده شهروند کشورهای غربی است که در ایران زندانی است. فعالان مدنی می‌گویند، این افراد بی‌گناه که هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند "گروگان" سپاه پاسداران محسوب می‌شوند تا کشورهای غربی را مجبور به پذیرش خواسته‌های خود کنند.

مقامات جمهوری اسلامی بارها تصریح کرده‌اند که این افراد بر اساس قوانین حاکم بر کشور در زندان به سر می‌برند، اما رهبری تهران در گذشته نشان داده که آماده است این شهروندان غربی زندانی در ایران را با ایرانی‌های زندانی کشورهای غربی معاوضه کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به تازگی به ایران سفر کرده است نیز به موضوع زندانی بودن شهروندان کشورهای غربی در ایران پرداخته و در توییتی که به اعلام خبر آغاز مذاکرات ایران و آمریکا مربوط می شد، نوشته بود: «در سفر به ایران موضوع بازداشت بسیار نگران کننده شهروندان اتحادیه اروپا در ایران را مطرح کرده و خواستار آزادی آنها شدم.»
علاوه بر این سران کشورهای گروه هفت نیز در بیانیه پایانی این نشست نسبت به بازداشت های خودسرانه در ایران ابراز نگرانی کرده و از ایران خواستند، به دستگیری و بازداشت خودسرانه اتباع خارجی و دوتابعیتی به عنوان اهرم سیاسی پایان دهد.
+10
رأی دهید
-30

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    Joker20 - لندن ، سوئد
    این جواب دولت فرانسه برای هارتوپوت دیروز نخست وزیر این کشور در رابطه با شروع گفتگوهای هسته ای و آغاز دوباره اراجیف گویی حضرات و سنگ اندازی در مسیر رفع تحریم‌های مردم ایران میباشد . ورود تخم حـ... بی سرپا و ولگرد جاسوس و فتنه گر و آشوبگر نه تنها در داخل ایران ممنوع میباشد که مطمن باشید حکومت فرانسه، انگلیس یا آمریکا و دول اروپایی هم دقیقا هزاران بلا بیشتر بر سر اینگونه جاسوسان در لباس توریست آورده و خواهند آورد، بنده خودم در یکی از شهرهای توریستی در ایران اصفهان شاهد رفت و اند چهرهای مختلف از کشورهای مختلف اروپایی سالها بوده ام و هیچگونه مشکلی نه در ورود نه در خروج این افراد وجود داشته و خارج خواهد داشت مگر به قصد و نیت دیگری وارد ایران و یا سایر کشورها گردند که مطابق قانون با آنها رفتار خواهد شد ، پس بجایی فرافکنی و بدنام کردن یک ملیت و یک تمدن بهتر میباشد راه دیگری برای کسب درآمد از اراجیف نویسی و اراجیف پخش کردن در جوامع پیدا کنید و نه با افکار مردم و نه با روح و روان مردم بازی کنید .
    19
    2
    ‌چهارشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ab5534 - هلسینکی، فنلاند
    [::Joker20 - لندن ، سوئد::]. جناب بسیجی‌ ! گیریم که این فرانسوی به عنوان جاسوس وارد ایران شده، خواستم بدونم خود شما با چه نیتی داری در بلاد کفر زندگی میکنی ؟
    0
    7
    ‌چهارشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    دلالی و بیزنس انسان به روش سپاه و‌حکومت ولایت فقیه. این نتیجه سی سال تحمل و باج دادنهای فرانسوی ها در قبال گروگانگیری های واضح سپاه هستش و به نظر من حق فرانسوی ها هستش تا جونشون دربیاد. اگر دولتهای احمق فرانسه واسه انتخابات و رای و قمپز درکردن که ما حل کردیم و آزاد کردیم تن به خواسته های مالی و تبادلات گروگانگیری نمیدادند الان اون طرف میدونستند که اینکارا پول و منفعتی نداره و انجامش نمیدادند ولی وقتی سالهاست که دارن نتیجه میگیرن و هم پولهای خوب هم عناصر تروریستشون رو‌آزاد کردن چرا نباید ادامه بدهند؟!
    0
    1
    ‌چهارشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.