ترمیم پرده بکارت؛ هزینه ای که زنان مهاجر در آلمان برای چرخه دروغ و باز آفرینی یک توهم می پردازند

عکس تزئینی استبسیاری از زنان از شب اول عروسی خود هراس دارند و برای اثبات باکرگی تن به عمل‌های پرهزینه و دردناک می‌دهنددویچه وله: با وجود تلاش‌ها در بالابردن آگاهی مردم در این مورد که "پرده بکارت" وجود ندارد، هنوز "ترمیم" آن به دلیل تفکرات مردسالارانه با پیشینه مذهبی دغدغه برخی زنان است. این دغدغه در آلمان بیشتر در میان زنان مهاجر دیده می‌شود.

بسیاری از زنان از شب اول عروسی خود هراس دارند و برای اینکه در هر صورت آنها را باکره تلقی کنند، تن به عمل‌های پرهزینه و دردناک می‌دهند تا چیزی که هرگز وجود نداشته را بازسازی کنند. بدین ترتیب این چرخه دروغ به اشتباه و به خواست نظام مردسالارانه از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود تا جایی که زندگی در جوامع پیشرفته نیز مانع آن نشده است. خوشبختانه با افزایش سطح آگاهی مردم در ایران کمپینی برای ممنوعیت تست باکرگی با هزاران امضا شکل گرفته است.

در بررسی سایت‌هایی که در آنها برخی پزشکان سودجو وجود پرده بکارت را تایید کرده و با تشریح عکس‌های جعلی سعی در اثبات آن دارند، می‌توانید در پایان مقالات، تبلیغات برای "ترمیم پرده بکارت" را مشاهده کنید.

زنان در بیشتر موارد ماجرای "ترمیم پرده بکارت" را از خانواده خود مخفی می‌کنند و باید به تنهایی هزینه جراحی را پرداخت و جایی مطمئن برای دوره نقاهت خود پیدا کرده یا درد پس از عمل را با سکوت تحمل کنند.

عمل "ترمیم پرده بکارت" در آلمان به ندرت توسط پزشکان زیبایی و زنان، بنا به درخواست مراجعه‌کننده و با هزینه‌های کلان انجام می‌شود.

در تماس ما با مطب شمار زیادی از جراحان زیبایی و زنان و زایمان در آلمان، بیشتر آنها بر امتناع از انجام عمل ترمیم پرده بکارت تأکید ورزیده، هر چند این کار را غیرقانونی ندانستند.
تست باکرگی مبنای علمی ندارد
دکتر سحر مطلبی، پزشک ایرانی مقیم سوئد، در گفت‌وگو با دویچه وله فارسی می‌گوید: «پرده بکارت که در زبان انگلیسی "هایمن" نامیده می‌شود، یک لغت یونانی به معنی غشا است که در واقع جنسی از پوست است و برخلاف باور عمومی در بیشتر زنان تمام کانال واژن را نمی‌بندد و تقریبا شکل واحدی ندارد و به فرم‌های مختلف است که به‌طور طبیعی باید دارای سوراخی در مرکز باشد تا اجازه خروج خون قاعدگی را بدهد. در موارد نادر که این غشا بسته است، نیاز به جراحی برای خروج خون قاعدگی است. این غشا در بیشتر زنان فاقد عروق خونی است و به دلیل خاصیت الاستیکی که دارد پاره نمی‌شود، بلکه کش می‌آید. خونریزی که به‌عنوان اولین نزدیکی گزارش می‌شود، بیشتر به دلیل پارگی و سایشی است که در جداره واژن به‌خصوص در نزدیکی‌های خشن ایجاد می‌شود.»

او در ادامه می‌گوید: «هایمن دارای شکل ثابتی نیست و به همین دلیل مراکز علمی معتبر دنیا راهنمایی برای انجام تست باکرگی ارائه نمی‌دهند، چون از لحاظ علمی از روی شکل هایمن امکان تشخیص اینکه سکس صورت گرفته یا خیر، وجود ندارد. این غشای ارتجاعی بعد از سکس به حالت قبلی خود باز می‌گردد.»
بسیاری از زنان از شب اول عروسی خود هراس دارند و برای اینکه در هر صورت آنها را "باکره" تلقی کنند، تن به عمل‌های پرهزینه و دردناک می‌دهند تا چیزی که هرگز وجود نداشته را بازسازی کننددر سال ۲۰۱۸ سازمان بهداشت جهانی بیانیه‌ای در مورد "پرده بکارت" صادر کرد با تاکید بر اینکه تست‌های باکرگی بنا بر مطالعات گسترده، فاقد اعتبار و ارزش علمی و نقض حقوق بشر در خصوص افراد مورد معاینه محسوب می‌شود. انجمن‌های علمی پزشکان بسیاری از کشورها پیشنهاد می‌کنند که از به‌کارگیری عنوان "پرده بکارت" برای این غشا به‌خصوص توسط پرسنل سلامت خودداری شود، زیرا چنین پرده‌ای با این عملکرد در آناتومی اندام زن وجود ندارد و به جای آن از عناوین دیگری که مفهومی معادل دریچه کانال واژن را القا می‌کند استفاده شود تا این اصلاح فرهنگی به وجود بیاید. عمل "ترمیم" هایمن در واقع ایجاد یک برش در دهانه واژن و بعد چین درست کردن از پوست آن ناحیه با بخیه زدن است به شکلی که به هنگام نزدیکی منجر به پارگی و خونریزی شود.
بازآفرینی توهمی که نیاز جامعه است
دکتر مطلبی تصریح می‌کند: «پزشکان در واقع به یک نیاز کاذب جامعه پاسخ می‌دهند که هم برایشان درآمدساز است و هم بسیاری از زنان را که در معرض یک آسیب فرهنگی هستند، می‌رهاند. درنتیجه، "ترمیم هایمن" در جامعه‌ای که مزیتی را بر پایه دروغ می‌پسندد، کار غیراخلاقی نیست، بلکه بازآفرینی توهمی است که وجود ندارد، ولی جامعه آن را طلب می‌کند، مثل جراحی زیبایی بینی.»

در حقوق جزایی ایران "ترمیم پرده بکارت" جرم‌انگاری نشده است. اما اگر در مراجع حقوقی، مردی همسرش را که مدعی عدم رابطه جنسی پیش از ازدواج بوده متهم به "فریب در ازدواج" کند و خلاف ادعای زن نیز ثابت شود، چنانچه "ترمیم هایمن" صورت گرفته باشد، آن وقت پزشک ترمیم‌کننده با مسئولیت کیفری مواجه شده و به عنوان "مباشرت در جرم" مشمول مجازات می‌شود.

ترمیم هایمن در اروپا و آمریکا هم به‌خصوص برای جمعیت مسلمان، بنا به درخواست متقاضیان، انجام می‌شود.
هزینه‌های کلان در خدمت چرخه دروغ
به نظر می‌رسد ایرانی‌های ساکن آلمان به خوبی خود را با شرایط فرهنگی جامعه وفق داده‌اند و میان آنان مسئله "ترمیم پرده بکارت" به ندرت وجود دارد.

یک زن ایرانی ساکن آلمان در این خصوص می‌گوید: «کسی که به دنبال ترمیم پرده بکارت در آلمان است، بهتر است به دنبال ترمیم طرز تفکر و عزت نفس خودش برود. کسی که حرمت و آبروی خودش را وابسته به پرده بکارت می‌بیند، مستحق هر بلایی است که مردهای دیکتاتور سرش بیاورند.»

زن ایرانی دیگری نیز به مردهایی اشاره می‌کند که با وجود اقامت در آلمان، از ایران همسر اختیار می‌کنند، زیرا "برایشان پرده بکارت اهمیت دارد".

همه زنان مهاجر اما مانند زنان ایرانی نیستند. یک زن مهاجر ساکن آلمان که برای "ترمیم پرده بکارت" به پزشک زنان در هامبورگ مراجعه و برای این عمل جراحی مبلغ چهار هزار یورو پرداخت کرده است، می‌گوید: «پزشک به من گفت که بهتر است راستش را به شوهرم بگویم، اما من اصرار داشتم این عمل را انجام دهم، زیرا در فرهنگ ما این موضوع برای مردان قابل پذیرش نیست و زندگی من در آینده دچار مشکل خواهد شد.»

زن دیگری می‌گوید که پزشکی برای باصطلاح ترمیم پرده بکارت او هفت هزار یورو طلب کرده بوده، «اما راههای ارزان‌تر دیگری هم برای حل مشکل وجود دارد که یکی از آنها استفاده از "کپسول بکارت مصنوعی" است. این کپسول نیم ساعت قبل از رابطه در داخل رحم گذاشته می‌شود که به مرور جذب بافت درونی رحم شده و رنگی که شبیه خون است از کپسول خارج می‌شود». اما او تاکید می‌کند: «ریسک این روش بالاست، زیرا ممکن است کپسول عمل نکند». او در ادامه می‌گوید: «با خانمی صحبت کردم و او به من یاد داد که یک برنامه همخوابی قبل از ازدواج در روز سوم قاعدگی ترتیب دهم و در این صورت خونریزی خواهم داشت و من نیز چنین کردم و مشکلی پیش نیامد.»

گر چه در سایه مبارزات و تلاش‌های روشنگرانه فعالان حقوق زن، هر روز بر شمار مخالفان "ترمیم پرده بکارت" یا تست بکارت افزوده می‌شود، اما هنوز هم این پدیده در میان زنان بسیاری از کشورها، بخصوص در کشورهای مسلمان‌نشین، از بین نرفته است و آنان برای رسیدن به حقوق مسلم خود راهی طولانی در پیش دارند.
+47
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    peyman571 - تهران، ایران

    داشتن پرده بکارت زمانی مهم می شود که بحث سکه های طلا و پول های میلیاردی مطرح شود. و این برای بسیاری از خانم ها مهم هست.
    8
    63
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    دو کلمه حرف حساب - حصار، ایران

    یکی نیست به این احمق ها بگه داشتن پرده بکارت دلیل آن نیست که یک خانم تا بحال عشقبازی نکرده باشد. راه های دیگه هم هست . آخه چقدر باید در حق زنان ظلم بشه.
    11
    50
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین

    زن اگر ۱۰۰ بار هم ازدواج کند و یا با ۱۰۰ مرد در طول زندگی‌اش ارتباط جنسی‌ مهبلی(واژنی) داشته باشد، فقط آن اولین مردی که سبب شد تا او از جایگاه -دختر بودن- به -زن بودن- تبدیل شود همیشه در ذهن‌اش بعنوان طعمی شیرین(یا شیرین‌ترین‌ نسبت به بقیه مردهای‌اش) خواهد بود. و اینجاست که وجود پرده بکارت(به‌حالت اوریجینال و اولیه، و نه اینکه ترمیم و بازسازی‌شده باشد) هم برای خود زن و هم برای شوهر آینده او دارای اهمیت است. از سوی دیگر، هر چیزی که با دروغ شروع شود، همانند بار کجی هست که دیر یا زود می‌افتد، و یا ترتیب و آرامشی در آن وجود نخواهد داشت، و همچنین دروغ‌های دیگر را نیز همراه خواهد داشت (بالاترین میزان دروغ‌گویی در خانواده‌های مکتبی‌ رواج دارد). بهترین راه صداقت است. و در ضمن مرد هم باید بکارت خود را تا قبل از ازدواج‌ حفظ کند. دختر و پسر حق دارند که تا قبل از ازدواج، با جنس مخالفشان دوستی‌، صحبت، و هر نوع رابطه‌ای که مسایل جنسی‌ در آن نباشد داشته باشند، تا دنیای زنانه و مردانه را بشناسند، اما رابطه جنسی‌ که به ازدواج ختم نشود، گمراهی و دور شدن از رستگاری برای هر دو طرف است.
    44
    12
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    حق گو لندن - لندن، انگلستان

    چرا می‌گویی تفکر مرد سالانه ؟ چرا نمیگویی تفکر جانماز آب کشیدن زنانه ؟ فرقی هم ندارد چه مسلمان چه کاتولیک چه جهود .
    5
    38
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    در ایران فروشگاه من در جائی قرار داشت (خیابان خارک در تهران) روبرویش ساختمان دکتر چهرازی بود (روبروی تالار وحدت). مطب یک خانم دکتر انجا بود. کار این خانم دکتر مرمت بکارت های پاره شده بود و روزانه بیش از ده نفر را دختر میکرد!. یعنی زن داخل میشدند و دختر بیرون می آمدند! آن زمان جوکی ساخته بودند . زنی برای دهمین بار برای مرمت پرده ی بکارت پهلوی دکتر میرود. بعد از ترمیم دکتر خطاب به دوشیزه خانم میگوید: این دفعه شاهکار کردم و در مدخل سوراخ زنانه یک زیپ دوختم تا به میل خودت باز و بسته اش کنی!
    4
    31
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    اینو که ۲۰ سال پیش ایرانیا داشتن ،اما اینا تازه باب کردن. جدیدا بوتاکس رو هم باب کردن، اون رو هم ایرانیای کوره دهات کهنه کردن چه برسه تهرونیا، این نشون میده غربیا چقدر ابتدایی و قانع هستن، و ایرانیا خوش
    15
    4
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    hitman01 - استوکهلم، سوئد
    خوب شما که اینقدر برای خودتون یا فامیلتون اون پرده مهم هست یه چند سالی‌ دندون رو جیگر بذارین زیر آبی نرید یا اگه میرید از یه راه دیگه برین. نمیمیرید که. این دکتر‌ها هم خوب پولی‌ درمیرن از این بازار.
    2
    18
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Liberte - ارومیه، ایران
    تاوان بیماری ذهنی کثیف مردان رو بایست زنان بدن.
    4
    20
    دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۲
    agha_ehsan - تهران، ایران
    یعنی چی پرده بکارت وجود ندارد ؟؟؟ مقاله مثلا علمیه ؟؟؟ شما حتی با چشم هم نگاه کنی میبینی که اون قسمت اگه سکس نکرده باشه بسته است و اصطلاحا بهش پرده میگن . اینکه برای یه عده مهمه که با دختری ازدواج کنن که قبلا سکس نداشته یه مسله فرهنگیه و برای بعضی ها هم مهم نیست . .....
    2
    4
    ‌سه شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.