«هک شدن» سامانه فرودگاه «امام خمینی»، سیستم گذرنامه را مختل کرد

ایران اینترنشنال - بر اساس گزارش‌ها و ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال، سیستم گذرنامه فرودگاه بین‌المللی «امام خمینی» مختل شد و برخی گزارش‌ها از هک شدن کل سامانه گذرنامه این فرودگاه خبر می‌دهند.

بر اساس گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال، درپی اختلال سیستم گذرنامه این فرودگاه از ساعت ۱۱ شب تا ساعت سه و نیم بامداد به وقت محلی، مسافران ورودی امکان وارد شدن نداشتند و پروازهای خروجی با تاخیر همراه شدند.

بر اساس گزارش‌های رسیده، در پی این اختلال بسیاری از مسافرانی که پرواز دومسیره داشتند، از پرواز دوم خود جا ماندند.

یکی از مخاطبان در ویدیوی ارسال شده به ایران اینترنشنال گفت از زمان بروز این اختلال، مسافران برای چند ساعت نتوانستند از گیت کنترل گذرنامه عبور کنند.

پیشتر در روز پنج‌شنبه ۱۲ خرداد نیز، گروه هکری «قیام تا سرنگونی» اعلام کرد در آستانه سالگرد مرگ روح‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، طی یک عملیات بیش از پنج هزار دوربین کنترلی مراکز حکومتی و مناطق مختلف تهران و همچنین بیش از ۱۵۰ سایت و سامانه شهرداری تهران را از دسترس خارج کرده است.
+134
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه

    حتما موساد برنامه ریزی داشته نیروهای خود را وارد ایران بکند
    4
    54
    شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

    خوب کاری می‌کنند. نباید گذاشت این جانوران اسلامی نفسی راحت بکشند. ایرلنیها خیلی باهوشند وقت آن است که آخوندها به وطن خود باز گردند.
    6
    40
    شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران

    نگران نباشید ، براتون درست میکنن که یه وقت عقب نیفتید از بقیه که رفتن خارج. شده که جمهوری اسلامی برنامه اتمی رو ببنده اما فرودگاه رو نبنده ، تا باشه از این رقابتهای میلیونی باشه جمهوری اسلامی هست، از آشپز تا متخصص بیفتین دنبال هم تا خارج،
    34
    1
    شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

    [::varied - ریزه، ترکیه::]. ای بابا. سربازان گمنام حضرت موسی حتی رنگ شورا خامنه ای را می‌دانند. چه لزومی دارد اینکار را بکنند.مگرکار سختی است ایرانیان از سرامدترین ملتها در کارهای کامپیوتری هستند
    5
    27
    شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.