تاسیسات پارچین، یکی از مراکز اصلی مرتبط با توسعه برنامه موشکی ایران استرادیو فردا:خبرگزاریهای حکومتی در ایران از وقوع یک «سانحه» در یکی از واحدهای تحقیقاتی وزارت دفاع در منطقه پارچین در جنوب شرق تهران، در عصر روز چهارشنبه، خبر میدهند.
خبرگزاری ایلنا با ذکر این خبر مینویسد که در این واحد وزارت دفاع «مهندس احسان قد بیگی» جان خود را از دست داده و یکی از همکاران او نیز زخمی شده است.
منطقه پارچین، یکی از مراکز اصلی مرتبط با توسعه برنامه موشکی ایران است و پیشتر نیز، رخدادهایی مشابه درآنجا گزارش شده که مقامهای جمهوری اسلامی هیچگاه درباره ابعاد آن گزارش شفافی منتشر نکردهاند.
این سانحه در حالی گزارش شده که در دو سال اخیر، برخی تأسیسات کلیدی ایران از جمله در رابطه با برنامه هستهای، هدف حمله قرار گرفته است. در برخی موارد مقامهای ایران این رخدادها را به «نفوذ» یا اقدامات اسرائیل و کشورهای غربی نسبت دادهاند.
+84
رأی دهید
-3
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ
مثل همیشه عالی کارتون سربازان گمنام امام موسی
1
17
پنجشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۵
لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران
[::vg2000 - اسلو، نروژ::] اولا که امام که گفتی همه فکر میکنن امام موسی کاظم ینی سربازای گمنام امام هفتم؟؟!! دوما که کشورمون زیر پرچم هر حکومتی کثیفی حالا چه آخوند و چه مغول چه هر بیشرفی ، دلیل نمیشه که بیگانه بیاد توی کشورمون و ترور و آدمکشی بکنه و ما خوشحال بشیم . این یعنی بدبختی و فلاکت خودمون که داریم براش هورا میکشیم . ما تا زمانیکه باهم یکصدا نشیم جمهوری آخوندی که هیچ هر حکومت دیگه ایی هم که بیاد بالاسرمون داستانمون همینه.
13
5
پنجشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.