دولت ایران از حدود دو هفته پیش، یارانه آرد بعضی نانواییها و تمامی کارخانههای مواد غذایی را قطع کرد. این اقدام موجب شد تا قیمت محصولاتی که به آرد نیاز دارند بهشدت گران شود. اما اظهارات ضد و نقیض مقامات در این مورد، موجی از سردرگمی بین مردم و کسبوکارها ایجاد کرده است. نهایتا، در پی هفتهها تایید و تکذیبهای پرشمار مقامات دولتی درمورد حذف ارز ترجیحی و آزاد شدن قیمت آرد و جبران آن با یارانهها و توزیع "کارت نان"، بعضی مقامات در این مورد واکنش نشان دادهاند.
دولت ایران از حذف ارز ترجیحی برای آرد مصرفی کارخانهها دفاع کرده و گفته است که برای جبران افزایش قیمت نان، به مردم یارانه میدهد. وزیر جهاد کشاورزی گفته است که واریز یارانه تا آماده شدن کالابرگ الکترونیکی، برای کالاهایی که دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی نمیگیرند، ادامه خواهد داشت.
ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری ایران، هم دوشنبه شب در یک مصاحبه تلویزیونی با اشاره به نگرانیهای مطرح شده درباره حذف ارز ترجیحی، به ادامه "حمایت معیشتی" برای مردم اشاره کرد و گفت "نان سنتی به دست همه خواهد رسید". او همچنین بر تغییر نکردن قیمت بنزین تاکید کرد. به گفته او، به مدت دو ماه یارانه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و سپس توزیع کالاهای اساسی از طریق کالابرگ الکترونیک صورت خواهد گرفت. به گفته آقای رئیسی، در دو ماه آینده دهکهای اول تا سوم جامعه چهارصدهزار تومان و دهکهای چهارم تا نهم هم سیصدهزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد. او گفت پس از دو ماه، کالابرگ الکترونیک جایگزین یارانه خواهد شد.