العربیه:سازمان فضانوردی آمریکا «ناسا» و کمپانی سازنده بازیهای کامپیوتری «اِپیک گیمز» نسخهای از واقعیت مجازی مریخ را برای شبیهسازی وضعیت این سیاره به منظور آموزش فضانوردان تولید کردند.
ناسا طراحان و توسعهدهندگان را به چالش کشیده است تا سناریوهایی برای این دنیای مجازی طراحی کنند که انسان هنگام فرود بر مریخ برای اولین بار با آنها مواجه میشود. این شامل امور ساده مانند برپایی پایگاه و تامین انرژی، و مسائل پیچیده مانند طوفان شدید شن و تشعشعات میشود.
چالشها به پنج دسته تقسیم میشوند: احداث پایگاه، تحقیقات علمی، تعمیر و نگهداری، اکتشاف، و یک دسته کلی. در هر سناریو، توسعهدهندگان باید وسایل و فرآیندهایی را ایجاد کنند که فضانوردان آینده بتوانند با استفاده از هدست واقعیت مجازی به منظور آماده شدن برای مأموریت آنها را دنبال کنند.
مریخ مجازی ناسا دارای روزهای کامل مریخی با روزهای نارنجیرنگ و شبهای آبیرنگ است. این جهان مجازی همچنین شرایط اقلیمی متغیر سطح مریخ و میزان گرانش این سیاره را در نظر میگیرد، و بیش از 154 مایل مربع زمین واقعگرایانه و تحقیقشده برای اکتشاف دارد. تیمهای طراحی و توسعه میتوانند از هر کشوری سرچشمه بگیرند، به شرطی که کشورهای متبوع آنها تحت تحریمهای فدرال ایالات متحده قرار نگرفته باشند. کل جایزه هفتاد هزار دلار است که بین بیست نفر/تیم تقسیم میشود. هر بخش چهار جایزه دارد که برنده هدکدام از آنها شش هزار دلار دریافت میکند.
ناسا تنها سازمانی نیست که برای رسیدن به مریخ در کوتاهمدت برنامهریزی کرده است. ایلان ماسک، کارآفرین و صاحب کمپانی «اسپساِکس» نیز گفته قصد دارد تا پایان دهه جاری انسانها را به سیاره سرخ بفرستد. سازمان فضایی چین نیز اعلام کرده تا پایان دهه بعدی این رویا را عملی میکند.
ماسک پیشتر گفته بود اولین سفر بشر به مریخ کاری دشوار، خطرناک، و در شرایط طاقتفرسا خواهد بود، و این سفر را به سفرهای اکتشافی در «غرب وحشی» تشبیه کرده بود.
+9
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.