به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محمدحسین مهدویان کارگردان «درخت گردو» در یادداشتی نوشت:
«بخش کوتاهی از فیلم سینمایی "درخت گردو" بدون اطلاع بنده از نسخه آنلاینی که در حال نمایش است، حذف شده. دلیلاش را نمیدانم. دست بردن در نسخهی نهایی فیلم، بدون اجازه و حتی اطلاع من بوده.
برای حفظ اصالت نسخه آنلاین فیلم، بخش حذف شده را منتشر میکنم. عزیزانی که از نسخههای دیجیتال فیلم استفاده میکنند، لطفا محبت کنند و به هر شکل که میتوانند بخش حذف شده را به فیلم برگردانند.
لازم است یادآوری کنم این بخش از فیلم در نسخه مورد تایید شورای پروانه نمایش وجود دارد و حذف آن عملی غیرقانونی، غیراخلاقی و غیرحرفهای است.» فیلم سینمایی «درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان از ۵ فروردین به صورت رایگان در تلوبیون پلاس به نمایش در آمده است.
اطلاعیه تلوبیون: متاسفانه بر اثر یک اشتباه دیالوگ خاصی از فیلم درخت گردو در نسخه منتشر شده حذف شده که ضمن عذرخواهی اکنون نسخه قانونی و دارای مجوزهای رسمی این فیلم سینمایی در تلویبون پلاس بارگذاری شده و قابل دسترسی برای عموم مخاطبان است.
***
درخت گردو فیلمی ایرانی در ژانر درام به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیهکنندگی سید مصطفی احمدی محصول سال ۱۳۹۸ سینمای ایران است. فیلمنامه این اثر توسط ابراهیم امینی و حسین حسنی نوشته شدهاست. این فیلم از فیلمهای راهیافته به بخش اصلی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است. مهدویان سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و پیمان معادی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را کسب و مینو شریفی بازیگر نقش مریم نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن گردید.
بازیگران: پیمان معادی، مینا ساداتی، مینو شریفی و مهران مدیری
+16
رأی دهید
-6
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۸
آلونا ازنامنسکایا - اورلاندو، ایالات متحده امریکا
سینما ی هر کشوری بازتاب آن جامعه است اگر به فیلمهای یکی دو سال قبل از انقلاب نگاه کنیم در آنها خشم و عدالت طلبی و انتقام گیری خونین را می دیدیم و این حس و حال آن مردم بود و امروز در فیلمها شاهد یک مشت انسان مفلو ک و مظلوم هستیم که در فکر مهاجرت از کشور هستند و دنبال حق و حقوق خود در دادگاههای خارج از کشور هستند این هم وضع مردم امروز جامعه است
0
21
یکشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
[::آلونا ازنامنسکایا - اورلاندو، ایالات متحده امریکا::] با درود. بله درست میفرمایید. / البته راجع به سینمای قبل از ۵۷، بجز اون یکی دو سال آخرش، یعنی آنچه که از دهه ۳۰ تا ۱۳۵۵ با نام فیمفارسی رواج داشت، با آنکه موضوعات سادهای بود، اما خوبی و بدی - نیکی و پلیدی - خیر و شر، همه در سر جای خود قرار داشت، و با جمعبندی که در فینال فیلمهای سبک فیلمفارسی انجام میشد، آن سینمای بهظاهر عوامگرا، به مردم درس میآموخت که اخلاقمدار باشند. سپس با شروع دهه شصت، هرچه که فیلم خوب دهه شصتی که تعدادشان هم بسیار زیاد هست داریم، انگار که میشود فرزند همان سینمای فیلمفارسی، که صرفهنظر از محدودیتهای پس از ۵۷، آنزمان (دهه شصت) ترقی کردند و فرزند برومندی برای والدینشان که سینمای فیلمفارسی بود شدند. / البته راجع به فیلمهای دو دهه اخیر ایران، این نکته هم مشهود هست که برخیشان از عمد سیاهنمایی انجام میدهند. آنوقت سازندگانشان با ظاهر و لباسهای سبک اروپایی و غربی، میروند به جشنوارهها، و جایزهی خیانت به وطنشان را، از بدخواهان بیگانه میگیرند.
1
0
یکشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.