فرمانده سپاه تهران: سپاه در هیچ زمان و مکانی محدود نخواهد شد

العربیه: حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه «محمد رسول ‌الله» تهران بزرگ با اشاره ضمنی به مذاکرات ایران و آمریکا درباره حذف سپاه از فهرست تروریسم در مقابل کاهش فعالیت‌های منطقه‌ای این نهاد گفت، «این روزها صحبت از محدود کردن سپاه پاسداران می‌شود اما سپاه در هیچ زمان و مکانی محدود نخواهد شد.»

او در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، 2 اردیبهشت تهران با تهدید منتقدان سپاه و توصیف آنها به «عناصر داخلی خود فروخته و فرومایه و کسانی که با تفکر پوسیده غرب‌گرایانه مطالبی را بیان می‌کنند»، مدعی شد این «تحریم‌کنندگان» سپاه هستند که به‌طور روزافزون «منزوی» شده‌اند.

در حالی که مذاکرات اتمی به توافق نزدیک شده بود تهران با طرح خواسته‌های «فرابرجامی» از جمله موضوع خروج سپاه از فهرست تروریسم و لغو تحریم برخی شخصیت‌ها و نهادهای نزدیک به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی باعث توقف آن مذاکرات شد.

در واکنش به این خواسته تهران، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت، اگر ایران خواهان لغو تحریم‌های فرابرجامی است باید به نگرانی‌های فرا‌برجامی آمریکا پاسخ دهد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که خواست نام او فاش نشود، مشخصا به درخواست ایران از آمریکا مبنی بر حذف سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی اشاره داشت.
حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد تهران بزرگتقویت حزب‌الله به‌جای مذاکره
روزنامه اصولگرای «رسالت» چاپ تهران نیز روز گذشته با انتقاد از مذاکرات اتمی پیشنهاد داد به جای گفت‌وگو در وین «در یک سطح خشن‌تر با دشمن، زیر چکش موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله در منطقه‌ای به وسعت مرزهای لبنان با اسرائیل دنبال شود.»

این روزنامه نزدیک به دولت تاکید کرد که «از گفت‌وگوها در وین چیزی عاید ایران نمی‌شود» و مخالفان نقش برون‌مرزی و تنش‌افزای سپاه را «ابله» توصیف کرد.

در همین رابطه ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده پیرامون خروج سپاه پاسداران از لیست تروریسم گفت، «اگر ایران مایل است تحریم‌های فرابرجامی رفع شوند، بایست به دغدغه‌های فرا‌برجامی ما توجه کند.»

از سویی روزنامه «تایمز اسرائیل» چهارشنبه نوشت، دولت بایدن همچنان در حال بررسی حذف نام سپاه پاسداران از فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا و در مقابل، نگه‌داشتن نیروی قدس، شاخه برون مرزی سپاه در این فهرست است.

پیش از این وب‌سایت «واشینگتن فری‌بیکن» خبر داد، «کمیته مطالعات جمهوری‌‌خواهان» در حال تهیه پیش‌نویس اصلاحیه‌ای برای بودجه دفاعی سال آینده آمریکا است که این اصلاحیه مانع از خروج کلیت سپاه پاسداران ایران از فهرست «گروه‌های تروریستی» خواهد شد.
+10
رأی دهید
-53

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    Azadi hame - تهران، ایران
    جاسوس روس هستی یا اسراییل
    3
    14
    جمعه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    پیر خردمند - تورونتو، کانادا
    مرگ برسپاه پاسداران شورش اسلامی
    3
    12
    جمعه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    خوش باور - تهران، ایران
    بیاد آنروزهایی که در هرجای خوزستان و ایران فردی با لباس پاسداری می دیدند با او برخوردی محبت آمیز توام با احترام بود . ولی حالا بخاطر گثافتکاری سران و بزرگان سپاه چهارپایان در فرهنک فحش فارسی تمامی آنرا واکثر به اتفاق مردم ایران برای این ایرانی کش ها می گویند و مدتها میگذرد که مردم ایران چهار پایان سپاهی را جزء ایرانی محسوب نمی کنند.البته ولدزناهایی وجود دارند که بخاطر منافع از این فاضلاب ها حمایت می کند
    0
    7
    جمعه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Allen1983 - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    سپاه مجموعه ایی است یه مشت حیوان انسان نمای بیرحم و خاعن و دزد که در همه امور کشور رخنه کرده و به غارت و دزدی مشغول میباشند . همانطور که بارها و بارها گندش در اومده این بیشرفا دست نشانده روسیه میباشند و در ازای گرفتن امتیازات شخصی برای خود و اطرافیانشون مملکت رو به روسیه فروخته اند . و البته به دستور روسیه امریکا ستیزی رو در دستور کار قرار داده اند که ملت ساده دل رو فریب بدهند و در راه نگه داشتن این امپراتوری قدرت و دزدی از انجام هر گونه جنایتی از قبیل قتل و کشتار مردم معترض گرفته تا ترور مخالفین در خارج از کشور ابایی ندارند . لعنت به کسانی که به مردم و کشور و آب و خاک اجدادیشون خیانت کنند.
    0
    4
    جمعه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.