اعتراض مدل آمریکایی به سانسور مطالب اینستاگرامی اش درباره فلسطین
+36
رأی دهید
-15
"بلا حدید" مدل مشهور آمریکایی نسبت به سانسور و ایجاد محدودیت شبکه اجتماعی اینستاگرام برای مطالبش درباره فلسطین، اعتراض کرد.به گزارش عصرایران، این مدل 25 ساله با اعلام اینکه پست های او در حمایت از فلسطین توسط اینستاگرام مسدود شده است، گفت: " به دلیل اعمال سانسور اینستاگرام، یک میلیون نفر کمتر پست های من را می بینند."

او گفت عکسی را که می خواست از اعمال خشونت نیروهای اسراییل علیه فلسطینی ها در مسجد الاقصی به اشتراک بگذارد، توسط اینستاگرام مسدود شده است.
این مدل آمریکایی که 51 میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد، با اشاره به رفتار دوگانه این شبکه اجتماعی نسبت به قضیه فلسطین، "اسکرین شاتی" را منتشر کرد که محدودیت پُست هایش در این شبکه اجتماعی را ثابت می کند..
۵۴

kourosh2369 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
باید هم مسدود بشه برای اینکه مالکین تمام رسانه ها یهودیها هستن
10
48
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۷
۱۰۸

Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
[::kourosh2369 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا::]. البته اولین رسانه های تجار یهودی «تورات» نام داشت که می توان آنرا جیزی است شبیه بنگاه رسمی ثبت اسناد و املاک . «یهوه» در این بنگاه ثبت املاک بهترین و استراتژیک ترین بنادر تجاری سواحل دریای مدیترانه را به قوم صالح خود می دهد. و معجزه رسانه «تورات» اینست که دریا را با یک اشاره نوک عصای موسی می شکافد و قوم خود را به بنادر مدیترانه برساند. اما رسانه مقدس مسلمانان «قران» وعده خیالی ، پوچ و مجازی اسکان دائمی در محلی مجازی بنام «بهشت» را بنده های «الله» می دهد(بعبارتی وعده تماشای چیزی شبیه تماشای فیلم های اروتیک). تکلیف بنگاه معاملاتی مسیحیان هم که معلوم است. اروپا هنوز بشدت گرفتار و گروگان طبقه رهبان و بنگاه دین است. به پرچم سوئد نکاه کنید( صلیب) ، پرچم دانمارک) صلیب) ، پرچم فنلاند) صلیب) ، بالای مهمترین مدارک هویت یک انسان( پاسپورت) یک صلیب نقش بسته است..... بر خدا و ذات مقدس او.
8
12
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
۱۰۸

Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
روایت داستان ساختگی کورش نیز ساخته و پرداخته همین قوم یهود است که بنادر و سواحل دریای مدیترانه را وطن این قوم می نامد و املاکی بوسعت بابل( منطقه مهم تجاری آنزمان) تا سواحل دریای مدیترانه را سرزمین مادری( بخوانید املاک تجاری) را بنام این تجار ثبت محضری می کند. کاربرد عملی این لوح باصطلاح حقوق بشر که بعد از پایان جنگ دوم جهانی و شکست آلمان نازی با آب و تاب در عراق از زیر خاک( بخوانید رسانه های یهودی) بیرون کشیده شد در همین حد است.
28
8
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰
۳۸

hitman01 - استوکهلم، سوئد
این قوم به اصطلاح برگزیده اینقدر به پر و پای مردم دنیا می پیچند که دوباره یک هیتلر دیگه سر درمیاره. احتمالا دفعه قبل دلیلش همین بوده
5
16
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸
۵۶

سرزمین اریا - کویت ، کویت
چشم غربگداهای وطنی روشن .بریزید عر عر کردن در دفاع از آزادی بیان در غرب
1
3
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۷