ایلان ماسک: یا کل توییتر را می‌خرم یا سهمم را می‌فروشم

بی بی سی: ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان و مدیرعامل شرکت تسلا بیش از ۴۰ میلیارد دلار برای خرید شبکه اجتماعی توییتر پیشنهاد داده است.
 
این اقدام تنها چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که آقای ماسک به‌رغم آنکه بزرگترین سهامدار این شرکت بود، داشتن کرسی در هیات مدیره توییتر را رد کرد.
 
در صورتی که او عضو هیات مدیره می‌شد، نمی‌توانست بیش از ۱۵ درصد سهام توییتر را داشته باشد.
 
سهام توییتر پس از این پیشنهاد ایلان ماسک، ۱۸ درصد افزایش داشته است.
 
ایلان ماسک که با داشتن ۲۱۹ میلیارد دلار ثروتمندترین انسان جهان است، بیش از ۸۰ میلیون دنبال کننده در توییتر دارد.
 
او قبلا درباره تغییراتی که می‌خواهد در این شبکه اجتماعی ایجاد کند، صریحا صحبت کرده است.
 
آقای ماسک گفته که توییتر به‌صورت فعلی رشد نمی‌کند و باید به یک شرکت خصوصی تبدیل شود.
 
ایلان ماسک گفته چنانچه پیشنهاد او پذیرفته نشود در موقعیت خود به عنوان سهامدار تجدیدنظر خواهد کرد. او در حال حاضر کمی بیش از ۹ درصد از سهام توییتر را در اختیار دارد.
 
او در نامه‌ای به برت تیلور، رئیس هیئت مدیره توییتر گفت: "از زمانی که سرمایه گذاری خود را انجام دادم، اکنون متوجه شدم که این شرکت نه رشدی خواهد داشت و نه به یک الزام اجتماعی در شکل فعلی خود عمل خواهد کرد. توییتر باید به یک شرکت خصوصی تبدیل شود."
 
مدیرعامل تسلا که خود را یک مطلق‌گرای آزادی بیان می‌نامد، منتقد این شبکه اجتماعی و سیاست‌های آن است و اخیر یک نظرسنجی در توییتر انجام داد و از کاربران پرسید که آیا آنها به این موضوع اعتقاد دارند که توییتر به اصل آزادی بیان پایبند است یا خیر؟
 
یک منبع به خبرگزاری رویترز گفته که توییتر پیشنهاد ایلان ماسک را با مشورت با شرکت خدمات مالی گلدمن ساکس و شرکت حقوقی ویلسون سونسینی گودریچ و روزاتی بررسی می‌کند.
+48
رأی دهید
-9

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.