کارخانه «کیان‌تایر» تعطیل شد؛۱۲۰۰ کارگر بیکار شدند

 کارخانه کیان تایر به تولید تایر خودروهای نظامی و حتی تایر با اندازه‌های بزرگ و خاص مشهور بود.

کارخانه لاستیک‌سازی «کیان تایر» که به‌نوعی بزرگترین تولیدکننده تایرهای معدنی و دامپتراک کشور محسوب می‌شد به‌دلیل بلاتکلیفی مالکیت کارخانه و مشکلات مالی و مواد اولیه، تعطیل شد.

خبرگزاری ایرنا روز چهارشنبه ۲۴ فروردین با انتشار این خبر گزارش داد که از چند روز پیش در کارخانه به روی کارگران بسته شد تا حدود یک‌هزار و ۲۰۰ خانواده با معضل بیکاری مواجه شوند.

این گزارش از قول یک مقام «آگاه» می‌افزاید کارخانه کیان تایر که در «منطقه چهاردانگه» استان تهران واقع شده است در دهه ۷۰ به بخش خصوصی واگذار شد، اما همان زمان هم به‌نظر می‌آمد که خریدار «به طمع اراضی ارزشمند» این مجموعه آن را در اختیار گرفته باشد.

این شرکت که تولیدکننده تایرهای مورد نیاز بخش معدن محسوب می‌شود، به تولید سایر تایرهای کشاورزی و سواری، تایر خودروهای نظامی و حتی تایرهای با اندازه‌های بزرگ و خاص مشهور بود، اما هیچ‌گاه سرمایه‌گذاری خاصی در آن انجام نشد.

ایرنا می‌نویسد به دلیل عدم بازپرداخت بدهی تسهیلات بانکی از جمله به بانک سپه و بانک کشاورزی، این کارخانه از مالک خصوصی آن خلع ید شده بود و از چند سال پیش با مدیریت دولتی اداره می‌شد و حتی شنیده شد که مالک خصوصی آن در بازداشت به سر می‌برد.

‌ظرفیت اسمی این شرکت سالانه ۱۵ هزار تن لاستیک است و تا بهمن‌ پارسال هرچند به صورت محدود، تولید ادامه داشت.

خبرگزاری صدا و سیما نیز می‌نویسد از دو سال پیش این کارخانه اعلام ورشکستگی کرده، در حالی که به گفته کارگران روزانه حدود ۷۰ تن تولید لاستیک داشته است.

کارگران این مجموعه در روزهای گذشته مقابل نهاد ریاست‌جمهوری تجمعاتی داشته‌ و خواهان تعیین تکلیف مالکیت مجموعه شده بودند.
+46
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۸
    hassan1326 - تهران، ایران

    در جریان باصطلاح خصوصی سازی ، کارخانه های پر بازده را به آشغال زاده های خودشان دادنند ، و قیمت کارخانه را از مواد داخل انبار همان کارخانه کمتر محاسبه کردنند ، بازهم اشغال زاده ها توان تولید را نداشتند ، چه بسا دوباره کارخانه را با چند برابر قیمت واقعی بدولت اسلامی پس دادنند ، و دولت متعهد ناتوان اسلامی پس از چاپیدن کامل ، کارخانه را به تعطیلی کشاندند
    3
    51
    ‌پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    100Haloo - تهران، ایران

    با این اوضاع مشخص میشه که عمام عمت اقتصاد رو مال پدر و پدر جد خودش میدونسته درست زر زده بود، منتهای کار، ملت همیشه در صفحه درست مطلب را متوجه نشده بودند. الان دندشان نرم میشود، شاید تلنگری باشد تا بفهمند😂😂
    4
    36
    ‌پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momiji - توکیو، ژاپن
    اصل مدیریت مدرن و بر پایه علم و تخصص !! از بیت و رهبر .....بگیر تا تمام عرصه های حکومتی !!! همه مدیر و مدبر ، تخصص و تجربه و مسئولیت پذیری همه و همه مرهون .... قلاب و حماقت وقیح !!!!حیف که غربیها ....خوک هم بارشون نمیکنند !!!
    3
    12
    ‌پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zavareh - رودسر، ایران
    تروریست های سپاه پاسداران قاچاقچی بایستی برای بازار لاستیکهای بنجل و بی کیفیت وارداتی و لوازم یدکی خود از کشور برادر چین تمامی رقبای ریز و درشت داخلی را از دور خارج کند. ننگ و نفرت بر این حکومت ایرانستیز و آن مردم حقیری که صدای شلیک توپ هم دیگر بیدارشان نمی کند.
    0
    19
    ‌پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.