حمله موشکی روسیه به یک ایستگاه قطار در شرق اوکراین ۳۹ کشته برجای گذاشت

بی بی سی: اصابت موشک به یک ایستگاه راه‌آهن در شرق اوکراین، همزمان با حضور غیرنظامیان برای تخلیه منطقه، باعث مرگ ۳۹ نفر شده که دو نفر از آنها را کودک هستند.

براساس گزارش‌ها شمار زخمی‌های این حادثه بیش از ۸۷ نفر بوده است.

رئیس شرکت راه‌آهن دولتی اوکراین گفته دو موشک به ایستگاه راه‌آهن شهر کراماتورسک در منطقه دونتسک اصابت کرده است.

شورای شهر کراماتورسک به مردم هشدار داده که در پناهگاه ها بمانند.

پاولو کیریلنکو، فرماندار منطقه دونتسک هم گفته در زمان حمله روسیه هزاران نفر برای انتقال به مناطق امن اوکراین در ایستگاه بودند. وی گفته است با وجود بمباران، تخلیه از منطقه ادامه خواهد داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین حمله به این ایستگاه قطار را محکوم کرده و گفته روسیه "در حال نابود کردن مردم غیرنظامی" است و "کارهای شیطانی آنها حدی ندارد و اگر مجازات نشود هرگز متوقف نخواهد شد."

یک شاهد عینی به بی‌بی‌سی گفته است: "من در حال رانندگی از روی یک پل نزدیک ایستگاه قطار بودم و در آنجا بیش از هزار نفر دیده می‌شدند و مثل دیروز و روزهای قبل شلوغ بود".

این شاهد گفته که دو دقیقه پس از دور شدن از ایستگاه صدای پنج تا ۱۰ انفجار را شنیده است.

"یک نفر می‌گفت که دیده پدافند هوایی اوکراین یکی از موشک‌ها را رهگیری کرده است."
عکس دو روز پیش ایستگاه قطار شهر کراماتورسک که غیرنظامیان در تلاش برای فرار از منطقه جنگی هستندکراماتورسک یکی از شرقی‌ترین ایستگاه‌های اوکراین است که برای تخلیه غیرنظامیان همچنان فعال مانده بود و به طور گسترده به عنوان یکی از مسیرهای اصلی تخلیه شرق این کشور شناخته می‌شد.

در روزهای اخیر روسیه نیروهای خود را از کی‌یف خارج کرده و بیشتر تمرکز جنگ خود را به شرق اوکراین معطوف کرده است.

پیشتر هم معاون نخست‌وزیر اوکراین از شهروندان ساکن شرق خواسته بود هر زمان که می‌توانند فرار کنند.

شدت گلوله باران در مناطق شرقی اوکراین یکی از موانع تخلیه شهروندان غیرنظامی عنوان شده است.
سخنگوی پوتین تلفات 'قابل توجه' در جنگ را تایید کرد
روسیه پس از گذشت ۴۴ روز از حمله این کشور به اوکراین اعتراف کرد که متحمل "تلفات قابل توجهی " در این جنگ شده است.

دمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه به شبکه انگلیسی اسکای نیوز گفت که این تلفات "یک تراژدی بزرگ برای ما" بود.

او گفت که امیدوار است مسکو "در روزهای آینده" به اهداف جنگی خود برسد.

آقای پسکوف هرگونه گمانه‌زنی مبنی بر اینکه سربازان روسی مسئول کشتن مردم در شهر بوچا هستند را رد کرد و گفت که "ما در روزهای ساختگی و دروغ زندگی می کنیم".
دیمیتری پسکوف گفت تلفات نیروهای روسیه در اوکراین یک "تراژدی بزرگ" بودهاو بدون ارائه هیچ سندی مدعی شد که تصاویر غیرنظامیان کشته شده در شهر بوجا، نمایشی است.

با این حال، اعتراف او مبنی بر اینکه روسیه متحمل تلفات قابل توجهی شده، برای اولین بار از سوی یک مقام ارشد روس بیان می‌شود.

در ۲۵ مارس، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۱۳۵۱ سرباز این کشور در نبرد کشته شده اند. اوکراین تعداد کشته شدگان روسیه را تقریباً ۱۹ هزار نفر اعلام کرده است.

آقای پسکوف که از سال ۲۰۰۰ به عنوان سخنگوی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مشغول به کار است همچنین مدعی شد که روسیه به دنبال راهی برای پایان دادن به جنگ است.

او گفت: "ارتش ما تمام تلاش خود را برای پایان دادن به این عملیات انجام می دهد" و "ما امیدواریم که در روزهای آینده و در آینده قابل پیش‌بینی، عملیات نظامی ما به اهداف خود برسد یا با مذاکرات هیات روسیه و اوکراین به پایان برسد."

اظهارات آقای پسکوف پس از تعلیق روسیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل در روز چهارشنبه صورت گرفت.

۹۳ عضو از ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تعلیق روسیه از شورای حقوق بشر رای مثبت دادند. این رای‌گیری پس از ادعاهای نقض گسترده حقوق بشر توسط سربازان روسیه در شهر بوچا در شمال اوکراین که پیشتر در اشغال آنها بود، انجام شد.

مسکو در واکنش به این موضوع استعفای خود را از شورا حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد "نگرانی شدید خود را نسبت به عدم رعایت حقوق بشر و بحران انسانی" ابراز کرد و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین هم روسیه را به جنایات بیشتر در شهر بورودیانکا، شهری در نزدیکی کی‌یف متهم کرد.

روز پنجشنبه، کشورهای غربی تحریم‌های بیشتری را علیه اقتصاد روسیه در تلافی جنایات جنگی ادعایی در اوکراین اعمال کردند.

میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه در صحبت با پارلمان این کشور اذعان کرد که به دلیل تحریم‌های گسترده این کشور با بدترین چشم انداز اقتصادی خود در دهه های اخیر روبرو است.

او گفت: "بدون شک می توان شرایط کنونی را سخت‌ترین وضعیت سه دهه اخیر برای روسیه نامید. چنین تحریم‌هایی حتی در تاریک‌ترین دوران جنگ سرد هم اعمال نشده بود."
+54
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۳
    Dozakhi - شفیلد، انگلستان

    پوتین مثل موشی که تو تله افتاده باشه خودش رو این ور اون ور میزنه تا یه راه فرار پیدا کنه.
    4
    28
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    خامنه ایی - تهران، ایران

    به گفته پزشکان متخصص پوتین به سرطان مبتلاست و از نظر عصبی غیر قابل کنترل است، دوست و طرفدار پرو پا قرص او که چند روز پیش به درک واصل شد تاثیر منفی بر روحیه او گذاشت، در واقع فشار بر پوتین بسیار زیاده و او در سطح بین الملل و داخل در بد وضعیتی گیر کرده و هر چه از جنگ میگذره از اهدافش دورتر میشه ، اینها و خیلی چیزهای دیگه دلیلی برای وحشی شدن یک دیکتاتور است و متاسفانه جمهوری اسلامی شاگرد و نوکر همین جنایتکاره و این جور سیاستمداران میدانند که با پایان حکومتشان عمرشان نیز به پایان می‌رسد و به همین دلیل به هر گونه جنایت دست میزنند
    5
    26
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    سرزمین اریا - کویت ، کویت
    یادمه چند سال پیش هواپیماهای سعودی یه اتوبوس حامل بچه های دبستانی یمنی رو مورد هدف قرار داد و ۲۵ طفل معصوم رو به خاک خون کشید ‌ولی یادم نمیاد اینجا خبری ازش پخش کرده باشن .فکر کنم باید اسم این سایت رو به تیپ اوکراینیون تغییر داد
    25
    15
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    بیهوده ترین جنگ تاریخ بشر بین دو ولادیمیر دیوانه در قرن بیست و یکم
    3
    15
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    rahjoo - مازندران، ایران
    [::سرزمین اریا - کویت ، کویت::]. خب ک چی؟! چون یکی در حق یمنی بد کرده باید چشم بر بدی های ارباب ارباب مفعولت، پوتین ببندیم؟!!تازه اگر ادعای تو واقعیت داشته باشه..
    5
    13
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    [::سرزمین اریا - کویت ، کویت::]. یادم میاد این فرقه کثیف اسلامی هواپیمای اوکراینی از ترس آمریکایی ها با موشک سرنگون کرد آبدارچی سفارت
    0
    5
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک
    اینکه روسیه شلیک کرده باشه، احتمالش خیلی ضعیفه. چون میدونه که همه زوم کردن روش و منتظرن یه آتو بگیرند. پس اینقدا هم اسکول نیست که یه همچین کاری بکنه که هیچ فایده‌ای هم از نظر تاکتیکی واسش نداره. کار خود همین دلقکست.
    8
    6
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    Dozakhi - شفیلد، انگلستان
    [::سرزمین اریا - کویت ، کویت::]. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
    0
    4
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    خامنه ایی - تهران، ایران
    یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک جان مادرت پاشو برو ایران ، من نمیدونم امثال شما آخوند زاده ها چه .. توی اروپا و امریکا میخورن؟؟؟
    0
    0
    جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    rahjoo - مازندران، ایران
    [::azadi2011 - تورنتو، کانادا::]. دیوانگی پوتین که ثابت شده س!ولی زلنسکی رو برامون روشن کن؟خیلی به نعل و میخ میزنی.طرف یه رئیس جمهور منتخب از طرف مردمش هست و نمیخاد زیر بار حرف زور بره./گناهش چیه؟شاید تو خیلی ترسویی .دلیل نمیشه بقیه هم مث تو وا بدن تا حقشون خورده شه.الان این جنگ تمام میشه اما سر اوکراین و اوکراینی برا همیشه در دنیا بالاست و کسی دیگه جرات زور گفتن بهشون رو نداره.اگر زلنسکی نمیرفت به ناتو فکر میکنی اون پوتین دیوانه حمله نمی کرد؟!!
    0
    0
    شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۳:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.