آیا واکسن کرونا بر چرخه پریود زنان تاثیر می‌گذارد؟

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که تزریق واکسن کرونا بر سیکل قاعدگی زنان اثر ناچیزی می‌گذارد پژوهشگران آمریکایی معتقدند این تأثیر گذراست و تنها حدود یک روز قاعدگی را به تعویق می‌اندازد؛ چیزی که از نظر پزشکی معنادار نیست.

بر اساس نتایج یک پژوهش در آمریکا، واکسن کرونا می‌تواند  قاعدگی زنان را به طور خفیف به تعویق اندازد.

مجله تخصصی "Obstetrics & Gynecology" با انتشار نتایج این پژوهش می‌نویسد که در مورد زنان واکسینه شده، خونریزی یک روز بعد از چرخه معمول آغاز می‌شود. با این حال واکسن کرونا تأثیری بر مدت خونریزی ماهانه ندارد.

این پژوهشگران می‌گویند که تأثیرات واکسیناسیون بر چرخه قاعدگی بسیار خفیف و تا جایی که مشاهده شده امری موقتی است.
ارزیابی از طریق یک اپلیکیشن
پژوهشگران داده‌های یک اپلیکیشن را مورد ارزیابی قرار دادند که برای رصد باروری نزد زنانی در سنین ۱۸ تا ۴۵ سال استفاده می‌شد و این افراد کسانی بودند که از پیشگیری هورمونی استفاده نکرده بودند. در این داده‌ها ۲۴۰۰ نفر از زنان واکسینه شده بودنو؛ ۵۵درصد واکسن بایون‌تک/فایزر، ۳۵ درصد واکسن مدرنا و ۷درصد واکسن جانسون اند جانسون دریافت کرده بودند.

این پژوهش، داده‌های ۱۵۰۰ زن واکسینه نشده را نیز به عنوان گروه مورد مقایسه، مورد بررسی قرار داد.

پژوهشگران داده‌های سه سیکل متناوب پیش از واکسیناسیون و سه سیکل متناوب پس از واکسیناسیون را مقایسه کردند. نزد زنان واکسینه نشده شش سیکل متناوب بود.

به طور متوسط، نخستین دوز واکسن ۰،۶۴ روز مدت سیکل قاعدگی را طولانی‌تر کرده و در پی تزریق دوز دوم مدت طولانی‌تر شدن سیکل قاعدگی ۰،۷۹ روز بوده است.

از نظر پزشکی چنین تغییرات اندک در عادت ماهیانه اصلا معنادار نیستند. انجمن جهانی پزشکان زنان و نیز فدراسیون زنان و زایمان تغییرات کمتر از هشت روز در دوران عادت ماهیانه را نرمال ارزیابی می‌کنند.
+7
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.